• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Judith MgNaught okuyucuları buraya . .

inş.hepimiz için hayırlısı olur canmcmm..
okuncak çok kitap var..
ben pek sevmezdim okumayı aslında bu sene kışın başladım Alacakaranlık serisiyle..
daha sonra da bırakmadım okumayı..

Bende Alacakaranlık serisinden sonra elime aldığım kitabu bitirmeden bırakamadım..
İnş. daha nice kitaplarını okuruz Judith'in..:)

inş. tatlımm aslında ingilizcemiz iyi olsa orjinalini okumak var ama :):)kaydirigubbakcemile4
bu arada canım sen kaç yaşındasın istanbulda üni mi okuyosun ..

inş. tatlımm aslında ingilizcemiz iyi olsa orjinalini okumak var ama :):)kaydirigubbakcemile4
bu arada canım sen kaç yaşındasın istanbulda üni mi okuyosun ..

Ahh keşke ing. o kitapları anlayabilecek seviyede olsa..House'u bile zor anlıyorum..
ben 21 yaşındayım cnm istanbulda yaşıyorum üniv. bitti ama devam edicem inş.

ben de hastasıyımmm :) dönem romanlarının hepsini okudum :) bayılıyorum yaaa :)

benmde bölümüm bilg.veri tabanıydı.
ama merak yok işte bilg.öğrt.istemememin bi nedeni de buydu ..
inş hayırlısı olur canımcm hepimiz için..

ben de hastasıyımmm :) dönem romanlarının hepsini okudum :) bayılıyorum yaaa :)

bende bayılıyorum kadın nerden bulupta böyle yazıyo çözemedim ama iyiki de yazıyo :)
en çok hangi kitabını seviyosun ?

bu arada aramıza hoşgeldinnnnnn opuyorumnanaktan zemuszemus vereliniortak

benmde bölümüm bilg.veri tabanıydı.
ama merak yok işte bilg.öğrt.istemememin bi nedeni de buydu ..
inş hayırlısı olur canımcm hepimiz için..

Judith'in son romanını bu hafta alıp başlicam inşallah merak ediyorum..İnş. Saha İhtiyacım Var'dan farklı olur..
İnş. canım bende bilgisayar yazılımcısıyım ama öğretmenlik istiyorum..

bana da kıtap tavsıye edermısınız

Judith'in kitapları akıcı ve güzel onun haricinde özlemciğimin dediği kitaplardan biri olabilir hepsi süper :) opuyorumnanaktan
ben şu an Susan Elizabeth Phillips AŞK KAPIYI ÇALINCA romanını okuyorum bu da değişik..

AŞK HIRSIZI-Sabrina Jeffries Mükemmeeell ..

Judith'in son romanını bu hafta alıp başlicam inşallah merak ediyorum..İnş. Saha İhtiyacım Var'dan farklı olur..
İnş. canım bende bilgisayar yazılımcısıyım ama öğretmenlik istiyorum..

istiyosan ne mutlu arkadaşım severek yapmak bu mesleği en doğrusu..
bende hemşirelik istiyorum bakalım inş tutar da giderim bu sene..
al oku beğenirsen söyle bende alırım :):1rolleyes:

bende bayılıyorum kadın nerden bulupta böyle yazıyo çözemedim ama iyiki de yazıyo :)
en çok hangi kitabını seviyosun ?

bu arada aramıza hoşgeldinnnnnn opuyorumnanaktan zemuszemus vereliniortak

hoşbuldummm a.s.ben hepsine bayılıyorum ya dönem romanlarının :) ama en çok westmoreland lerin serisine bayılmıştım :)

hoşbuldummm a.s.ben hepsine bayılıyorum ya dönem romanlarının :) ama en çok westmoreland lerin serisine bayılmıştım :)

Bende Wesmoreland'lardan Sen Gelmeden Önce'yi çok severek okudum..
sonra da favorim Mutluluk oldu..

hepsi güzel aslında yaa.. :1hug:

başka önerebilceğiniz kitaplar var mı kızlar?..
paylaşalım..

Bende Wesmoreland'lardan Sen Gelmeden Önce'yi çok severek okudum..
sonra da favorim Mutluluk oldu..

hepsi güzel aslında yaa.. :1hug:

başka önerebilceğiniz kitaplar var mı kızlar?..
paylaşalım..

önermeyeceğim bir kitap var sempatiksalakcinni şu an Elosia James'in Yüreğime Aşk Düştü kitabını okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum, kesinlikle tavsiye etmiyorum, hiç akıcı değil, 10 gündür satır satır okumaya bitirmeye çalışıyorum daha yarısına bile gelemedim :olmaz:

önermeyeceğim bir kitap var sempatiksalakcinni şu an Elosia James'in Yüreğime Aşk Düştü kitabını okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum, kesinlikle tavsiye etmiyorum, hiç akıcı değil, 10 gündür satır satır okumaya bitirmeye çalışıyorum daha yarısına bile gelemedim :olmaz:

belki sonradan hareketlenir :1rolleyes::bbo: yani inş..:) :1rolleyes:

istiyosan ne mutlu arkadaşım severek yapmak bu mesleği en doğrusu..
bende hemşirelik istiyorum bakalım inş tutar da giderim bu sene..
al oku beğenirsen söyle bende alırım :):1rolleyes:

Ne kadar güzel hemşirelik istemen bende tıbbın herhangi bi bölümünde olmak isterim..Okuduğum romanlardan mıdır nedir tıp bende çok merak uyandırıyor..İnşallah tutar da gidersin ...Romanı alıp okursam emin ol ilk sana yapıcam yorumumu..;:):):)

Ne kadar güzel hemşirelik istemen bende tıbbın herhangi bi bölümünde olmak isterim..Okuduğum romanlardan mıdır nedir tıp bende çok merak uyandırıyor..İnşallah tutar da gidersin ...Romanı alıp okursam emin ol ilk sana yapıcam yorumumu..;:):):)

inş. ALLAH gönlümüze göre verir..
gerçekten sıkıldım artık bunaldım sınav stresi falan ..
bekliciimm yorumunu :):)
:1hug:a.s.

inş. ALLAH gönlümüze göre verir..
gerçekten sıkıldım artık bunaldım sınav stresi falan ..
bekliciimm yorumunu :):)
:1hug:a.s.

Amin canım..
Bilirim o buhranlı dönemleri...Ama atlatırsın en kısa zamanda inş.
Amanda Quick'in Kiralık Nişanlı romanıda çok güzel..Dönem romanı, hem romantik hem güldürüyor..:)

Amin canım..
Bilirim o buhranlı dönemleri...Ama atlatırsın en kısa zamanda inş.
Amanda Quick'in Kiralık Nişanlı romanıda çok güzel..Dönem romanı, hem romantik hem güldürüyor..:)

inş. atlatcam az kaldı artık canımcım..
şöyleee tatile çıkıp biraz yüzdükten sonra sezlonga uzanıp kitabımı elime alıp okuyasım var kaydirigubbakcemile4zemuszemus:1rolleyes:
:teytey::smiley-cool:

Back