- 11 Şubat 2013
- 189
- 176
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ripped videosunu nereden bulabilirim acaba? elinde olan varsa linkini atabilir mi? :)
valla ben çok zor indirmiştim, bir sürü siteden denedim virüs yedim vs.. torrentle indiriyorlar genelde...
kızlar 2. level bitti, bugün dinlenme günüm, 3. leveli izledim tamamen bacaklara yüklenmiş ya... nasıl yapacağım bilmiyorum :44:
3. level biraz zor,4 daha kolay gibiydi.Bugün bitti kurtuldum,3 benide mafettiama bacaları çok güzel inceltiyo ve sıkılaştırıyo
valla ben çok zor indirmiştim, bir sürü siteden denedim virüs yedim vs.. torrentle indiriyorlar genelde...
Jillian michaels 30 day ripped ya bunu biri bana açıklasın lütfen ya nedir kaç level var lveller kaçgün yapılacak lütfen yaa
3 gördüm 4. yapmayı düşünmüyordum açıkcası hanii level 3 ü, 6 gün yapıp bitiririm diyordum, ara vermem gerekecek, neyse 2 güne bir yaparak da level 4 ü tamamlarım... ben pilateste yapıyorum ebru şallıya, o gün pilateste bacak çalışıyorsa, vay halime yani... 3. levelle birlikte pilatesi belki bırakır, leslie ile yürürüm 3 mil falan... cidden zorluyor adamı... neyse yarın göreceğiz durumumu
Jillian michaels 30 day ripped ya bunu biri bana açıklasın lütfen ya nedir kaç level var lveller kaçgün yapılacak lütfen yaa
durumun nasıl cnm
ay şu eğilip yürümeler, squatta zıplamalar öldürdü beni diz kapağı çevresindeki kasların cayır cayır yandığını hissediyorum yani, çok söylendim jilliana içimden...ama yapılmayacak gibi değil, bugün ilk günüm olduğu için hareketlere bakcam derken 2-3 az tekrar yapmışımdır... çok eklemlere yüklenmeyeyim diye ayna karşısında yaptım bugün, göreceğiz bakalım yarın, eklemlerde ağrı olursa yanlış yapmışımdır yani
squatları zıplamadan yap bence,sonra sakatlık olmasın ben öyle yapıyodum :)
Bende level2ye basladim bugun.kardiyolar beni hep yoruyo ya her daim yani cogu kez sonunu getiremiyorum level3u dusunemiyorum ben level2de kardiyo ve absleri cok kasmis ya circuit lere duaci oldum yani
evet 3. level için son gün bugün bitireceğim hayırlısıyla... şehir dışına çıkacağım orda 4. leveli yaparmıyım şüpheli valla... hoplama zıplama var, üstelik sarışın kızda hopluyor bu sefer, hareketi sözde kolaylaştıracak 3 günlük bir ara verirsem 4. leveli hiç bitiremem gibi geliyor neyse ben spor ayakkabılarımı yanıma alayım da, bayrama kadar bitsin şu ripped
level3 e başladım bugun.aslında biraz alısma evresi gibi oldu.onlar 10 yapıyosa ben en fazla 5 yapıyorum dizlerimi inanılmaz zorladı 5. dkda yok ben yapamıcam dedim sonra sarısın kıza bakarak devam ettim bazılarını ona göre bazılarını diğerine göre yaptım.ama ilk defa jillian yaparken çığlık atmamak için zor tuttum kendimi feci zorladı