Bunun sadece kol bölgesi için olanı da var mı
kızlar ben çok kararsızım shred bitince buna mı başlasam yoksa jillianı bırakıp leslie 5 mil olanına mı başlasam
yürüyüşü bence dışardada yapabilirsin,jillian çok güzel sıkılaştırıyor bırakma derim,leslie'yi bende izledim bi ara ama jillian daha etkili gibi
dışarda spor yapamıyorum onun için jilliana başlamıştım zaten ama yeterli gelmiyor hiç kilo veremiyorum 1 ayda 2 kilo belki vermişimdir.daha az kas yapıcak bişey düşünüyorum.yada spora alışma sürem olarak değerlendiricem geçen 1 ayı devam edip etkisini görebilcekmiyim diye denicem bilmiyorum
bugün les 2 mili arkasından jillianı yaptım artık atletimi sıksam suyu çıkardı heralde ama les ısınma turu gibi oldu benim için yorulmadım.böyle de devam edebilirim bilmiyorum ya tartıda azalma olmuyo ya canım sıkılıyo buna
ben 8 kilo verdim jilliana başladığımdan beri,diyette yapıyomusun peki...yinede sen bilirsin...görünüşte sıkılaşsakta tartıda eksileri görmek istiyoruz haklısın :)) hangisi seni mutlu edicekse onu yap tabi,belkide leslie'nin daha çok faydası olur deneyip görmek lazım,spordan zarar gelmez nede olsa :)
Yapiyorum ya diyet.8 kiloyu 1 aydami verdin cok fazla degilmi :O
1 ay diil :)) 2 buçuk ay oluyo jilliana başlayalı,shredi bitirdim 6w6p yaptım 16 gün.Sonra ripped'a başladım,1 haftada sonrada o biticek
canım youtube da gezerken tesadüfen buna rastladım Jillian Michaels: Arms & Shoulders Workout - YouTube
işine yarayabilir diye düşündüm demekki sadece kol için olanı varmış
çok çok çok teşekkürler ne kadar makbule geçti bilemezsinizben zaten shredin bacak hareketlerini yapmıyorum çünkü basenim yok bacaklarım ince kollarıma yararlı olsun diye dumbell hareketlerini yapıyodum eğilip bükülmeden bir de ne dediğini kaçar dakika onları yapmam gerektiğini anlasaydım iyiydi
o zaman çok normalmiş benim de canım ya ben 1 ayda 3 kilo civarı verdim sanırım bikaç gündür de araştırıyorum ayda 2 kilo vermek en sağlıklısıymış.ben devam ediyim o zaman rippedla :) ama şundan korkuyorum ben bu sporu 20 gün sonra bi daha yapamıcam hani gene spor yapıcam ama bunu yapamıcam. yüzme fitness devam ederim. tekrar geri kilo alırmıyım ki yada salar mı vücudum?
evet kısa zamanda zayıflayıp kas ve su kaybetmektense böylesi daha sağlıklı,bide ben 1 aydır kalori takibi yapıyorum onunda çok faydası oldu.Bunu yapamasanda farketmez spor olsunda ama bırakılınca sarkma oluyomuş,dikkat ettiğin sürece kilo almazsın,zaten hangi spor olursa olsun farketmez yapınca dengelersin ama bi daha ripped'mı tövbeler olsun.Bugün 3.levelde son günüm hala oturmuş nası yapıcağımı düşünüyorum maffetti beni,kimbilir 4.level nasıldır.Yapmıyım kalsın diyorum bazen ama tam sonucunuda görmek istiyorum,sonrada göbek için 6w6'yi tamamlıcam zaten esas sorunum orası.Eğer birgün yine ripped yaparsam sadece level 1 ve 2 yaparım o kadar
Bende kalori sayiyorum epeyce psikopatlastim bu konuda da