allah aallah herkes hoplamaya alışmış hepimizemi sıkıcı geldi .......insanity e gecelim topluca
bu programda zıp zıp yok mu ki ay yapan bilen varsa bi diyiversin ayol
Kizlar ripped yapip sonuc alan varmi shredtan sonra buna geciyim diyorum?
3. haftaya girdim bugün,ripped benim bacaklarımı çok inceltti,bel ve karında çok bi fark yok
Ben de bacak inceltmek istiyorum basliyim o zaman buna zipzip da yokmus heralde eklemlerim pes etmisti artik
ripped bu hafta bitti benimde, 3. ve özelliklede 4. hatada gerçekten zorlandım. Allah yardımcınız olsunboğazımı tutamadığım için bacak hariç bir incelme yok bende önümde çok öenmli bir sınavım var günde 10 saat ders çalışıyorum napim abur cubur iyi gidiyor günde 10 saat hareketsiz oturunca da o yüzen çok etkili olmadı neryse şimdi sıra BR'de. direnç lastiği sipariş ettim netten gelince başlıcam. en çok merak edip geçmek istediğim program buydu lastikler gelene kadar, canımın istediği egzersizi yapıcam mesela bugün killer buns yaptım. o da gerçekten süper bir program inanılmaz terletti
ben 1/4 yapıyorum son 5 dk falan çok zorlanıyorum 3. ve 4. haftada öleyim o zaman
ben diet yapıyorum amaçlarım bacaklarımı inceltmek bakalım etkili olacak mı, normalde uzun süredir pilates yapan biriyim böyle zıplamalı şeyler nedense zor geliyor bana, bu arada ders çalışırken spor yapman çok güzel ben geçen sene kpssye hazırlanıyordum 12 kilo aldımkahve sayesinde selülitlerde cabası
kesinlikle etkisi olur,3.haftada bacaklarının inceldiği gözle görülür bi şekilde anlarsın...
Ben baslarsam 3. leveli bitirebilirim anca sonra yapmaya zamanim olmicak etkisi olurmu ki shred kadar terletiyomu bi de