Jillian Michaels ile Egzersiz,,,Gelişme Ve Sonuç Grubumuzzzz

gelişmeler çok çarpıcı ve hızlı olmasıda bi o kadar teşvik edici.Jillian'la yapılan egzersizleri hergün düzenli olarak yaptınızmı yoksa aksaklıklar oldumu?Eğer aksaklıklara ragmen böyle bi sıkılaşma garantisi varsa hiç durmamak lazım:)

merhaba
ne yazık ki gözümden kaçan harika bir konu daha
gerçi egzersizler iki haftadır hayatımda bu da farkındalığı getirdi
ben de ölçülerimi yazıp bugün itibariyle başlamak istiyorum..
iriliğimi görünce korkmayın e mi?

boy: 180
kilo: 85.6
kol: 34
omuz: 111
göğüs: 108
bel: 110
basen: 119
bacak: 64

(( not: 27 temmuz itibariyle ölçülerim bunlar (acı yok rocky) spor salonuna yazılırken almışlardı, orada da power plate yapıyorum ama 2 kilo vermişim o kadar sıkılaşma yok henüz))

Son düzenleme:
bugün başlamış bulunuyorum 1/10 level 1 üstüne mari winsor ekledim sanırım canım çıktı en kısa sürede etkilerini görmek ümidiyle

bugün başlamış bulunuyorum 1/10 level 1 üstüne mari winsor ekledim sanırım canım çıktı en kısa sürede etkilerini görmek ümidiyle

daha önce bir kez başlamıştım şimdi yine başlıyorum bu akşam fotograf çekip başlayacağım hergün yazarım sonunda da fotoyu koyarım :) spor ve diyetle 2 kilo verdim 1.5 haftada ama ben jillian yanında başarabilirsem koşu bandıda kullanıcam daha faydalı olur gibi geliyor bakalım bu akşam hemen başlıyorum.bu sefer vazgeçmeyeceğim.

Dün keşfettim, bugün başladım
Enem bu nee öldüm bittim. Sözde spor yapmaya alışkınım. Bazı hareketler aşırı zor geldi, titreye titreye yaptım. Ter içinde kaldım. Level 2 ve 3'ü düşünemiyorum.
Umarım fire vermeden 30 gün boyunca yaparım ve bende de işe yarar :)
Bu arada ben de yarım litrelik su şişesi ile yaptım hatta tam doldurmadım. Kol kasından çok korkuyorum yeterince kalın zaten

Son düzenleme:
oy oy oy bacaklarım ağrıyor of of of sırtım ve de
bir de spor salonunda kardiyo tecrübem olmasa
ne hale düşerdim bilmiyorum çok daha hamdım yani
ama çivi çiviyi sökermiş
ağrı ancak sporla geçecek yine
2/1 günü bugün

Son düzenleme:
2/1 yaptım, tabii bir kpss sonucu öğrenme durumu vardı, herkesin gönlünce olsun canlar ama atanalım ya
bir de sıkı bir vücut yapayım oh be
ter içindeyim anammm

dün yarıda bıraktım bugün daha hiç başlamadım toplamda 1.5 yaptım sanırım

1.5/30:)

dün yarıda bıraktım bugün daha hiç başlamadım toplamda 1.5 yaptım sanırım

1.5/30:)

başlangıç kötü derim zahiri;böyle olmaz ki...hergün yapıcaksın.apmazsan bitmez,yapmazsan incelemezsin...
bak biz hafta sonu demeden yapıyoruz..yapmak istemeyince foruma giriyoruz,kendimize geliyoruz..ben yapayımmı yapmayımmı derken 30 day shred i bitirdim.bugün ripped başladım..1.5 sayılmadı,sayacı sıfırla yarın yeniden başla...kendine iyi bak,sporla sağlıkla kal...

Amaniiiiiin nasil kizmis bana:18: haklusindaaaaa misafir vArken evde nasi yapym bu aralar yogun isrr hosgeldnz dyp sporami kosaym be kardes

vazgeçmeyeceğim demiştim 2 günümü yaptım üstelik jilliandan önce 45 dk tempolu yürüyüşte yaptım bittim ama yaptım :)

ripped topiğimi acsak napsak coğalıyoruz.......bu akşam level 1/2 hadi gittim başlıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…