- 9 Temmuz 2012
- 67
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün 68.5 çıktım bu sabah ise 69.5 çıktım:S
göğüs aynı:94
bel:80
basen:102
kilom aynı diyelim.ben çok dikkat ediyorum 23 gün oldu diyet yapalı.jillianda 18.gün ama neden veremiyorumm!!!
canım benim de aynı nedense.... bedenen incelme var bir haftada toplam 8 cm ama kilo aynı... üstelik bana hiç olmyan bir şey de oluyor... sabahki kilomla geceki kilom aynı olabiliyor, normalde bu kesinlikle olmaz...yani sanırım sıcaktan vücudumuz su tutuyor bunun başka açıklaması gelmiyor aklıma....
Ay çok utandım yerin dibine girdim resmen ne kadar tembelim ben ya vallahi çok azimlisiniz ben yetişemiyorum size.Bu utançla yaşayamam ben artık Akşama bende popomu kaldırayım yoksa bu gidişle listedende çıkarılacam.:26:
Aynen cnm ya bana tokat gibi geldi yani iyide oldu yoksa daha çok ihmal ederdim baktım herkes bi yerlerinden incelmiş ben sap gibi kaldım aranızda.Tamam cnm işteyim eve gittiğimde ilk işim müziği açıp yapmak olacak.Bu arada avatar resmimide değiştirdim biraz motivasyon olsun diye.Bu Jennifer Nicole Lee'ye hastayım bende her iki resimde fitness modelinin resmi.Akşam yaptığımda da buraya yazacam görev tamamlandı diye söz vereyimde iş daha ciddi olsun sözümden dönmek olmasın karizma çizilmesin bi yerde.
Kızlar siz benim sırt resimlerimi gördünüz.4 kilo vermiş gibi miydim:)O resimlere göre rahat 10 kilo vermiş olmam lazımdı:)Tartı önemli değil ben 82 kiloyum(bu aralar tartımın pili bittiği için tartılamıyorum) ama kime 82 kiloyum desem ağzı açık kalıyor en fazla 75 gösteriyorsun diyorlar.
Bu yüzden tartıyı çokta umursamıyorum:)
canım resimleri nerede merak ettmde.bende artık tartılmıcam.eylüle kadar devam etcem eylüle okula gtmeden çıkıcm:):)
canım listedeki eksiklerimi söyleyim mi? üst bacak 09.07 tarihinde 63 imiş, 22.07'de 61, son ölçü de 60 olmuş... bu hafta kilomda değişiklik yok
delibalık seninle ölçülerimiz çok yakın bakarsan listeye....ama ben incelmiyorum.
jillianı hakkını vererek yapıyorum..üstüne debbie onun üstüne mari ile basen niye hiç cm. kaybetmedim ki ...tamam kilo kaybetmişim ama insan azıcık incelirdi değilmi..
acaba extra birşey yaptınmı?bir de ne zaman doğum yaptın acaba hani diyorum yeni doğum yaptıysan toparlanman hızlı olur...
tabii kişiden kişiye farklı sonuçlar verebilir?en az 60 gün pes etmeden deniycem...
Evet tekrar başladımgörev tamamdır şimdi ter içindeyim hemen duşa giriyorum.Aynen taaaammmm gaz devam.akşammmm bekliyorum ben kendi adıma senden büyük bi motivasyonla evet tekrar başladım ve kararlı bi şekilde yapacam,,,gibi bir msjj
istediğimiz ölçülere gelmemiz için biraz çaba sarfetmemiz gerekiyor ve yaparsak başarılı olacazz...avatar resmin senin için ve hepimiz için süper bir örnekk....tam gaz devamm
irenci
canım şartlar aynı sayılır aslında. doğum yapalı 5 seneden fazla oluyor. ki bunlar doğum kilolarım bile değil... doğum kilolarını verdim, bunlar başka...
ama senin durum benim de aklıma takılıyor açıkçası... ölçümlerde problem olabilir mi acaba? yani çevrendekiler inceldin sen diyorlar mı? Geçenlerde TV'de soyadı Kubilay olan doktor şu testlerin faydalı olacağını söyledi:
T3- T4- TSH
HOMA İndeksi
İnsülin
HBA1C
AÇlık Kan Şekeri
Mesela benim kullandığım bazı ilaçlardan dolayı T3-T4- TSH düşüktü. Dolayısıyla terlemiyordum bile, yani metabolizmam çok yavaşlamıştı, yani kilo almam işten bile değildi. laçları bırakıp ters etki yaratan bir ilaç kullanınca tiroit hormonarım normale döndü, terlemeye başladım... Bu hormonlarla ilgili durum öyle ilginç ki....sen en son ne zaman doğum yaptın, emziriyor msuun? herkes der ki emzirerek kilo verdim, ben emzirerek kilo aldım mesela, tam tersi :)
Evet tekrar başladımgörev tamamdır şimdi ter içindeyim hemen duşa giriyorum.Aynen taaaammmm gaz devam.
doğum yapalı 5 sene oldu canım..oğlum 10, kızım 5 yaşında..çevremdeki kimsede eşim dahil zayıflamaya başladığımı söylemiyor.sadece sırtımdaki katların biraz gittiğini söylüyorlar.benim gördüğümde bu evet sırtlarım gitti birde selülitlerim çok azaldı.basenlerim pürüzsüzleşmeye başladı sanki...
ama benim vücudumda gördüğüm daha önceleri çok spor yptım,pilates yaptım,çevremdekilere göre ben daha çok esnekim.ellerimi yere koyarım,başımı dizime değdirebilirim.ayrıca etlerim sımsıkı..acaba diyorum dahada sıkılaşmam için zamanamı ihtiyacım var.herkesin vücudu farklı ya banada etkilerini geç gösterir belki.tabii kilo veriyorum.farkettiysen.hani mezurayı elime almasam cm leri görmesem kendimi ince zannediyorum.kendimi iyi hissettiriyor.hafiflemeye başladım,daha dik duruyorum.
yanlız dün kaslarım çok ağrıdı,ağrı kesici içmek zorunda kaldım.spor sonrası taze zencefil içmek kas ağrılarını hfifletiyormuş,denemek lazım..önümüzdeki pazartesi yeni rakamlarla karşılaşırım umarım..
bu haftaya mari ile basen ve kalçayıda ekledim.debbie de var.25 dakikalık sporu 60 dakikaya çıkarmış oldum.etkisini kesinlikle görmem lazım...
Bencede iyi gidiyor bacak ve basenin incelmesi dikkatimi çektide inşallah benimkilerde incelirlerpazartesi bakamadım sayfaya...bugün 1/6 yı yapacağım..ölçülerime gelince :
öncesinde:
bel:75
göbek:85
basen:100
bacak:60 idi....şimdi ise:
bel:73
göbek:83
basen:98
bacak:59 ( olmuş..bence iyi gidiyor gibi..
Bugün herkes unutmuş galiba ama ben unutmadım:)
Kilo 81 oldu her yer aynı fakat göbek 104 oldu:)