Canım,level 2 ye geçmedim henüz.Her level 3er hafta yapılıyor.Ben şöyle yazayım o zaman :1.level 2. hafta 3.gün yapacağım az sonra. 1/2/3 yani.Bugun o hareketi biriki sol taraftayken yalandan yaptimsag tarafta maalesef, helede son circuit de denemedim bile. Level 2 hayirli olsun darisi basimiza, level 2 nasil yoruculugu ayni mi?
cnm teşekkür ederm.ben bugün sadece başladığın tarihi alacağım sonra her ptesi haftalık bildirim yapalım diyoruz uygunsa senin için de. bir de kilo verebilirsen iyi olur cnm listeye ekleyim.
Kilom geçen hafta cuma 45.9 du. Cuma günü karatay topiğnde bildirim yaptığım için o zaman tartılıyorum sadece.
kilon çok iyiymiş cnm yaa.keşke ben de o noktaya gelebilsem...başladığında kaç kiloydun ve ne kadr sürede 45.9 oldun?? ben 56 ile başladım ptesi itibariyle 52.8 kg idim.ptesi tekrar tartılacağım inş.hedef 47 kg. hedefteki gün ise mayıs 15. bu tarih geldğinde 47 kg olmk istiyorum.
rumuz:15efes25
başlama tarihi:24 şubat
göğüs:89
bel:88
göbek:93
kalça/basen:103
kilo: 68.8
İlk hafta ölçü almamıştım.
rumuz:15efes25
başlama tarihi:24 şubat
göğüs:89
bel:88
göbek:93
kalça/basen:103
kilo: 68.8
İlk hafta ölçü almamıştım.
Son ölçüleri yazıyoruz değil mi?
rumuz:kedi83
başlama tarihi:10 şubat Jillian 30 ds
göğüs:85
bel:65
göbek:73
kalça/basen:85
Bacak: 48
Kol: 24
kilo: 45.9
Tamam. :) Sizin yazdığınız şekilde yazarım.ben senin 10 şubata göre ölçülerini aldım cnm yani spor yapmaya başladğın zamnki ölçülerini. göbeği ise başta almadığını söylemişsn onu da 25 şubata göre yazdım.. bu arada "kol ve bacak" bilgisi almıyoruz cnm.başta biz hiç kol ve bacak almadık açıkçası.
kızlar ben daha önce shered yaptım baya işe yaramıştı 2 ay ara verdim baştan başladım şimdi 1/9 yapıyorum neyseki çok hızlı toparlanıyorum ek olarakta 6w6pack başladım 3. günüm ondada.birisini sabah diğerini öğle vakti yapıyorum 2 kiloluk dambıllarla çalışıyorum benim merak ettiğim şey sizce popolardada dikleşme olurmu?
Bende yemek yemeği severim.Efescim tamm cnm ekledim tabloya sağolasın..
kedi83 başladğın kiloda iyiymiş benm adıma.ben yemek yemeği çok sevdğimden çabuk kilo alıyorum yaaa47 kgyi görmeyeli benm 2 yıl oldu.inş ineceğim o noktaya. tebrk ederm seni cnm
Bende yemek yemeği severim.Şimdi Karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum. Topiğimiz var, oradan takip edince daha iyi uyguluyorum, hesap vermek zorunda kalıyoruz yediklerimizi.
ben de ordayım cnm biliyorum topiği :))
Farklı topiklerdeyiz o zaman, ben Gül abla'nın topiğindeyim. :))
cnm olabilir ben 30.05.2011 de Saphira diye bi bayanın açtığı topikteyim.bayanı hiç görmedm topikte nick değiştirmedyse tabii..bizimkinin linki şu http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html girip inceleyiblrsn ...sen de sizinkini verirsen bakar incelerim neler yapılıyor diye cnm...
Canım,level 2 ye geçmedim henüz.Her level 3er hafta yapılıyor.Ben şöyle yazayım o zaman :1.level 2. hafta 3.gün yapacağım az sonra. 1/2/3 yani.
kızlar ben daha önce shered yaptım baya işe yaramıştı 2 ay ara verdim baştan başladım şimdi 1/9 yapıyorum neyseki çok hızlı toparlanıyorum ek olarakta 6w6pack başladım 3. günüm ondada.birisini sabah diğerini öğle vakti yapıyorum 2 kiloluk dambıllarla çalışıyorum benim merak ettiğim şey sizce popolardada dikleşme olurmu?
Huzis ortmenim, ben olculerimi yazmistim ekledin mi listeye beni de. Ama benim tartimm yok almadim dahabildirim gunu olcu yazabilicem simdilik. Ama baskul alicam en kisa zamanda.
1/3 tamamdir bu arada.
Kedi ve huzis sizin kilolariniz ne guzelmis oyle hiiimmmm sinir oldum size. Allah im bende bir gun 48 olur muyum acaba? Su pis bogazimi durdurmam lazim acilen. :125: