Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Six packte dinlenme oluyor mu? Shredde yok, rippedda 1 gün dinlenme var 6 gün yapıp 1 gün dinlenme. İnşallah six pack'te de vardır.

Bir haftada çok etki etmez bence.Ancak bir ayın sonunda verim alabiliriz belki.aslında çizelge yapmak lazım sonuçları karşılaştırmak için.Bu konuda becerikli olan olan var mı? Yoksa ben araştırayım.

cnm istersen ben bi liste hazırlayım.ben severim bu tarz görevler almayı ( malum oğlak burcuyum ) kalıcı bi kayıt yapayım.haftalık bildirimleri sıraya koyarız.aylık kayıtları da ben tutarım. 24-25 mart gibi de genel olarak bakarız incelmelerimize ok mi?

hadi bismillah deyip 6w6pack'e başladım.acayip bi şey ya 6w6pck çok hoşuma gitti:))) bu videolarla ilgili gün sayımlarını nasıl kısaltıyorsunz bayanlar ??? benm içimden 1.hafta 1. gün için " 1/1 " demek geçiyor 30 days shred gibi akılda kalıcı çünkü.başka fikri olan varsa paylaşsın kızlar kara verelim nasıl adlandıracağımıza :)

Six packte dinlenme oluyor mu? Shredde yok, rippedda 1 gün dinlenme var 6 gün yapıp 1 gün dinlenme. İnşallah six pack'te de vardır.

az önce videoyu yaptım cnm kadın dinlenmeden söz etmiyor. ripped'te söylüyordu 6 gün çalışıp 1 gün dinlenin diye.seni çok zorlayacaksa 7 günü bitir 1 gün dinlen fakat benm fikrim zaten alışacaksın cnm istemeyeceksin bile ara vermeyi. :) hoşgeldin bu arada

ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN HERKES BİLDİRİM YAPSIN LÜTFEN YARIN AKŞAM 19.00A KADAR.AYLIK LİSTE YAPACAĞIM.İNCELMELERİMİZE BAKALIM RAHATÇA :) BİLDİRİM FORMATI AŞAĞIDAKİ GİBİ OLSA GÜZEL OLUR :)

rumuz:
başlama tarihi:
göğüs:
bel:
göbek:
kalça/basen:

merhaba kedi83,ben bir hafta yapıp bir gün dinlenmiştim.Ama huzisin dediği gibi dinlenme yoksa hergün yapmaya çalışırım.

Bana uyar.

Göreve talip olduğun için sağol.Peki haftalık olarak sıralama yapılacak mı,Yani geçen hafta,bu hafta neydi bildirimlerimize ekleyecek miyiz kilo bildirimleri gibi?

Ben geçen hafta yapmaya başladım ama sizinle uyum için bu haftayı başlangıç kabul edebilirim.
rumuz:15efes25
başlama tarihi:24 şubat

göğüs:89
bel:88
göbek:93
kalça/basen:103

ben bir yazı okudum,haftada 5 gün yapmamızı söylüyor.

[h=1]Review of Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack DVD[/h]

Source: 6 Week Six-Pack by Jillian Michaels

You want to get ripped abs? Me too.
Jillian Michaels's latest fitness DVD, 6 Week Six-Pack, is a workout video for getting a flat, chiseled midsection in 6 weeks. It follows in the footsteps of the earlier Jillian Michaels videos, such as 30 Day Shred, No More Trouble Zones, and Banish Fat Boost Metabolism, with the same, no-nonsense, tough-love motivational style that she brings to the hit TV show The Biggest Loser.

[h=2]Overview[/h]The 6 Week Six-Pack DVD contains 2 workouts, Level 1 and Level 2. Each exercise routine is 35 minutes, including warmup and cooldown.
Jillian recommends that you stick with Level 1 for three weeks, and then move on to Level 2 for three weeks, working out 5 times a week. Sticking to a healthy diet is also suggested - customized plans are available at www.jillianmichaels.com.
You'll need a single hand weight (from 3 to 8 pounds, for kettlebell-style moves) and a mat.

rica ederim cnm.haftalık bildirimleri geçen hafta şöyle bu hafta böyle.incelme şu kadr olmuş deriz.listeyi sıraya koyarız haftalığı herkes sırayla toplayıp açıklar diğer başlığımzda olduğu gibi.aylık raporsa bende olsun hep yaparım ben cnm.

evet cnm okudum şimdi. her bir level 3er hafta yapılıcak ve hafta 5 gün yapılacakmış. o 5 günü nasıl ayarlayacağımızı söylememiş.onu kendi aramızda kararlaştıralım en iyisi...

Hoşbuldum, cevap için teşekkür ederim.

evet cnm okudum şimdi. her bir level 3er hafta yapılıcak ve hafta 5 gün yapılacakmış. o 5 günü nasıl ayarlayacağımızı söylememiş.onu kendi aramızda kararlaştıralım en iyisi...
Ripped yaptıktan sonra artık hangi güne denk gelirse 5 gün yapıp 2 gün dinleniriz. Yada pazartesi gününe denk getirip hafta sonu dinleniriz.

Hoşbuldum, cevap için teşekkür ederim.

Ripped yaptıktan sonra artık hangi güne denk gelirse 5 gün yapıp 2 gün dinleniriz. Yada pazartesi gününe denk getirip hafta sonu dinleniriz.

öyle yapsak daha iyi olur cnm.haftaiçi yeterince yoruluyoruz zaten dinlenelim bari o günler.ben ptesi başladım.diğer kızlara da soralım onlar ne diyecek..

Son düzenleme:
öyle yapsak daha iyi olur cnm ama ptesi başlayanlar her ctesi-pazar egzersiz yapmayacak demektir :) mesela ben :)
Benim six pack'e başlamama daha çok var. Shred level 2'deyim daha. Sonra ripped yaparım. Ondan sonrada six pack'e geçerim. Sonra da killer abs var yine göbek için. Rippedda biraz kararsızdım, alt bölgeyi çok çalıştırıyor diyorlardı. Benim tek sorun göbek. Dvdsini alınca ripped yapmaya da karar verdim.

Kizlar cok muhabbet olmus, maasallah bize. Akilmda kalanlari cevaplayayim.

Huzis liste yapmayi ustlenmissin cok sagool simdiden emegine tesekkurler.

Kedi hadi bitirde gel yetis bize.

Benimde sorunum gobek, kalcamda fazla sorun yok.

Arkadaslar benim tek sıkıntım baskulum yok, ben yurt disindayim Turkiyede 30- 40 tl ye alabilecegimiz tartilar burda 130 tl ye denk geliyor. Inat ettim bende almadim. Uygun bisey bulunca alicam.

Olculerimi yaziyorum ben 30 day shared bitince hic degismedim cm ler hala ayni.

Rumuz: BlueDaisy

Baslama tarihi : 24.02.2014

Gogus : 87

Bel : 78

Gobek : 87

Kalca : 93

Kilo :54

Benim kemik yapim cok ince o yuzden su an gobegim inanilmaz goze batiyor, dogumda yaptim. 50 hatta 49 kilo benim normalim.

Insallah beraber amacimiza ulasicaz.

Bende birazdan ilk gunume basliycam. hepimize kolay gelsin..

Son düzenleme:
Kizlar sormayi unutmusum, hangi gunler dinlenicez, cumartesi, pazar mi? Iki gun dinlenme de cokmus yaaw, sasirdim walla.

anladım cnm.bu arada killer abs kimin eğitim videosu??? jillianın böyle bi çalışmasını duymadım .link atar mısın indirebileyim cnm??

Kizlar sormayi unutmusum, hangi gunler dinlenicez, cumartesi, pazar mi? Iki gun dinlenme de cokmus yaaw, sasirdim walla.

yok cnm çok değil yaa.haftaiçi okuldaki koşturmamı görsen " hüziş sen dinlen cnm 2 gün" dersin :)) bana iyi gelecek biliyorum cnm.canımız çok isterse yine de yaparız.kadın 5 gün diyorsa bi bildiği vardır 6.gün yapacak halimz kalayacak demekki :)))

rica ederm cnm seve seve yapacağım listemizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…