http://vimeo.com/53675091 canim killer abs yi ben burda buldum ama indirmedim daha, sen nerden indirdin?
Walla haklisin. Bende az once yaptim gercekten cok tempolu ve yorucu. Yapamadigim bir hareket var ustelik, su yanda tek el yerde, tek el havada altta kalan bacagi cekme hareketini yapamadim
Level 1/1 tamamdir. Ilave olarak mekik aletimle mekik cekecektim ama kizim uyandi agladi bende sogudum o yuzden bu aksam extra mekik cekmedim. Shared de biter bitmez cekebildigim kadar mekik cekiyordum. Simdi kefirimi icip yaticam. Bu arada ben yesil kahve aldim, zayiflamaya yardimci etkisi varmis, yarin bi tadina bakmayi dusunuyirum. Iyi geceler..
Level 1/1 tamamdir. Ilave olarak mekik aletimle mekik cekecektim ama kizim uyandi agladi bende sogudum o yuzden bu aksam extra mekik cekmedim. Shared de biter bitmez cekebildigim kadar mekik cekiyordum. Simdi kefirimi icip yaticam. Bu arada ben yesil kahve aldim, zayiflamaya yardimci etkisi varmis, yarin bi tadina bakmayi dusunuyirum. Iyi geceler..
Eki Görüntüle 994850 Eki Görüntüle 994851
Nasıl uygulanacağı ile ilgili bilgi veriyor mu anlayamadım.
The fitness powerhouse has just released a new workout DVD calledKiller Abs and will be returning to The Biggest Loser for it's 14th season which begins in January. Here's what Jillian Michaels had to say about fitness, nutrition and balancing motherhood.
Best Health: Your latest fitness DVD, Killer Abs, was just released and focuses on the abs. Is this one of the tougher areas for women to slim and tone?
Jillian Michaels: For some yes and for some it's buns and thighs but even if it's not your "problem area" all woman want a lean ripped abdomen.
BH: How often would you recommend doing one of the 30-minute workouts from Killer Abs?
JM: You can do it 3-4 times a week. Ideally though you'd blend it with other DVD's so you don't adapt and plateau or overtrain a muscle from too much repetition. This rule applies to all individual DVD workouts though.
Killer absi haftada üç-dört kere yapmamızı öneriyor,yanlış anlamadıysam başka dvdlerle harmanlayabiliriz.Huzis daha iyi çevirir sanırım.
nasıl uygulanacağını söylememiş cnm.30 dklık 3 aşamadan (level) oluşan bir program olmasından söz etmiş.videonun birini izleyip sana bilgi veririm cnm eğer söz ediyorsa nasıl uygulanacağından...
Ben başladığımda ağrı ile karşılaşmadım.Shrede ilk başladığım hafta çok çekmiştim ben de.Sonra iki hafta ripped yaptım,onu sevmeyip,ilk hareketli hali yaşar mıyım diye bir hafta shrede döndüm,baktım vücudum alışmış.Şimdi bir tek side plank hareketinde zorlanıyorum.Gerçekten de sol el üzerinde iyi kötü yapıyor insan da sağ el üzerinde niye zorlanıyoruz ki?
O zaman gün aşırı yaparız, bir gün yapıp bir gün dinleniriz.cnm doğru anlamışsın "haftada 3-4 kez yapabilrler.videoyu diğer videolarla harmanladım bu yüzden kasları aynı tekrarlarla aşırı çalıştırmaya gerek yok " demiş. ben amazon.com dahil bir çok yere baktım uygulanışını bulabilmk için ama bulamamıştım.iyi bulmuşsun röportajı tebrk ederm.çevirilecek bi şey olunca söyleyin yaparım kızlar..ingilizce öğretmeniyim sonuçta :))
kızlarr iyi ki kadın 5 gün deyip bizi sınırlamış.çok fenayım her yanım ağrıyor normalde spora alışkın bi insan olmama rağmen. 30day shrede başladığım ilk gün bile böyle olmadım.demekki bu videolar çok daha yoğunmuş.mahvetti beni
bugün 1/2 yapıldı
sizler nasılsınz çalışmalardan sonra ??
Ben başladığımda ağrı ile karşılaşmadım.Shrede ilk başladığım hafta çok çekmiştim ben de.Sonra iki hafta ripped yaptım,onu sevmeyip,ilk hareketli hali yaşar mıyım diye bir hafta shrede döndüm,baktım vücudum alışmış.Şimdi bir tek side plank hareketinde zorlanıyorum.Gerçekten de sol el üzerinde iyi kötü yapıyor insan da sağ el üzerinde niye zorlanıyoruz ki?
O zaman gün aşırı yaparız, bir gün yapıp bir gün dinleniriz.
Ben 5 aydır haftada 3-4 gün spor yapmama rağmen shred'in ilk günü çok zorlandım. Şınavı, squat tarzı hareketleri yapıyordum zaten, kendi programımda da ama Jillianda hiç dinlenme olmayınca şınavı yapsamda çok zorlanmıştım, 10 dk. sonra bıraktım vazgeçmiştim yapmaktan, sonra tekrar başladım.Şimdi shred 2. level 6. günü yaptım. 2. level'ı hiç sevmedim.
Daha önce başka sayfalardan da okumuştum, göbek için sadece karın kısımlarını değil, büyük kasları bacakları da çalıştırmak gerekiyormuş, onun için Jillian'ın bütün programları göbeğimize yarıyor. Hepsinde karnımızı sıkı tutuyoruz. Şınavda dahi çalışıyor. Jillian kendisi de 1. levelda söylüyordu zaten sen anlıyorsun, ben dvd aldım, türkçesi var.ben de 2yi sevmemiştm.3 ise bayağı zorlaşmıştı.zor bitirdm yani.ama 6 weekten acayip zevk aldım.sonun da göbüş gidecek ya :)))
Bluedaisy,o side plank dediği hareketi ben de yapamıyorum.İlk hafta uğraşmadım bile,bugün biraz olsun yapabildim.
Bu arada benim 2/2 oldu.
cnm sen gel 6weeke başla,onu yap ondan sonra mekik çekeceğim diyecek hal kalırsa o zamn konuşurz :))) karın kas bırakmıyor valla şu an karnım acıyorama güzel bir acı.çalıştı karın kaslarım harika oldu valla :))
Six packte değilim daha ama. Şu an shred yapıyorum.Günaydın kızlarrrrr
kedi83 cnm bildirimini göremedimlisteyi yapıyordum.yazarsan memnun olurum cnm.
15efes25 cnm kilonu da yaz bana.başta formata eklemeyi unutmuşum.spor kilomuzu da etkileyecek sonuçta.sizden dönüt alır almaz listeyi yayınlayacağım :)
format şu şekildedir :
rumuz:
göğüs:
bel:
göbek:
basen/kalça:
kilo:
Six packte değilim daha ama. Şu an shred yapıyorum.
10 ŞUBAT
Bel: 68
Göğüs: 87
Bacak: 49
Kalça: 85
Kol: 24
25 ŞUBAT
Bel 65
Göbek: 73
Göğüs: 85
Bacak: 48
Kalça: 85
Kol: 24
Kalçanın son ölçüsünden emin değilim. Ölçü almakta zorlanıyorum biraz. Göbeği ilk başlarken ölçmemiştim, değişken oluyor diye. Birde ilk ölçülerimi akşam aldım, sonrakileri sabah aldım.