Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Maasalaah kac yasindasin, hem shared hem 6 pack. Topigin annesi benim anlasilan, teyze diyin bari bana :KK6: yawrularim. Popon guzellesir, bolca squat yapiyoruz,
Merak etme canım,topiğin teyzesi benimdir,delikanlı oğullarım var.Ama gençler bizi cebinden çıkarır,teyzelik taslamam valla.Arkadaşça takılmak en iyisi.

Huzis ortmenim, ben olculerimi yazmistim ekledin mi listeye beni de. Ama benim tartimm yok almadim daha :KK31: bildirim gunu olcu yazabilicem simdilik. Ama baskul alicam en kisa zamanda.

1/3 tamamdir bu arada.

Kedi ve huzis sizin kilolariniz ne guzelmis oyle hiiimmmm sinir oldum size :KK53:. Allah im bende bir gun 48 olur muyum acaba? Su pis bogazimi durdurmam lazim acilen. :KK56: :KK39::125:
Senin kilon da hiç fena değil.Ya ben ne yapayım?Ama azmedince gidecek o kilolar inşallah.

Bu arada bugün 1. level,2.hafta,4.günü yaptım. 1/2/4 yani.O side planki günü gelecek onlar kadar yapabilecek miyim acaba?Bir de çift kol,çift bacak yaptığı çekip bırakma hareketi var.Pilateste o hareketi yaparken karnım müthiş yanardı.Ama alışmışım artık o etkiyi hissetmedim.

Şimdi siz anlatınca ben korktum, tekrar izleyeyim dedim, hem karna yönelik hareketler, hemde bütün vücudu çalıştırıyor. Program bittikten sonra aralarda yapılabilir.

Huzis ortmenim, ben olculerimi yazmistim ekledin mi listeye beni de. Ama benim tartimm yok almadim daha :KK31: bildirim gunu olcu yazabilicem simdilik. Ama baskul alicam en kisa zamanda.

1/3 tamamdir bu arada.

Kedi ve huzis sizin kilolariniz ne guzelmis oyle hiiimmmm sinir oldum size :KK53:. Allah im bende bir gun 48 olur muyum acaba? Su pis bogazimi durdurmam lazim acilen. :KK56: :KK39::125:

cnm ekledm seni de listeye merak etme :))) listeyi painte atıp yayınlamak istedm fakat windows 8 acayip karışık painti buldum herhangi bi şey ekleyemiyorum..bu sorunu çözer çözmz yayınlayacağım :)) cnm beni kıskanmana gerek yok hiç aramızda senle 1.2 kg var yaklaşık .asıl kıskanılması gerek kişi kedi83 :))) ideal diye belirledğimzn bile altında :) ben de pis boğazıma sahip olamadğımdan kilo alıyorum cnm ya karataya uygun gitsem bile :KK43: inş sen de ben de 47-48 kgyi görecez :)

Son düzenleme:
Alttaki resmi boşverin :)) üstteki tam istedğim gibi görünüyor.sonunda başardım.görnümü nasıl olacak bakalım.şuanki bildirimlerimiz bunlar 24 martta sonuçlarımızı yayınlayacağım inş :) resmin üzerine tıklayınca büyüyor daha yakından inceleme fırsatını bulabilirsnz.

$baþlangýç ölçülerimiz.jpg

Eklentiler

• $þu anki hali-1.jpg
    $þu anki hali-1.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Merak etme canım,topiğin teyzesi benimdir,delikanlı oğullarım var.Ama gençler bizi cebinden çıkarır,teyzelik taslamam valla.Arkadaşça takılmak en iyisi.

Senin kilon da hiç fena değil.Ya ben ne yapayım?Ama azmedince gidecek o kilolar inşallah.

Oyle walla efesim. :KK16:

Alttaki resmi boşverin :)) üstteki tam istedğim gibi görünüyor.sonunda başardım.görnümü nasıl olacak bakalım.şuanki bildirimlerimiz bunlar 24 martta sonuçlarımızı yayınlayacağım inş :) resmin üzerine tıklayınca büyüyor daha yakından inceleme fırsatını bulabilirsnz.

Eki Görüntüle 998973

Ayy canim eline emegine saglik, cok guzel olmus.

Eki Görüntüle 998973
Eline sağlık.Bu arada her daim sonuncu olacağım da belli oldu.Yine de yılmak yok,yola devam!:KK51:

Eki Görüntüle 998973
Eline sağlık. :KK9::KK9:

hep merak ediyorum 6week6pack level 1 ile kaç kalori yaktığımı zorlada olsa buldum.sitenin birinde kızın biri kalori ölçer bi alet kullanıyormuş level 1i çalışırken 323 calori yaktığını söylüyormuş aleti.güvenelim bakalım şimdilk :) aslında 35 dk için çok iyi bir miktar.normalde spor salonuna gitsem bu kadr yakmıyordum 1 saatte.20 dk koşuyordum 150-180 calori ancak yakıyordum sonrası zaten mekik vs idi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar videoyu indiremedim Youtube de galiba aynısı var onunla ben de yaptım bugün itibariyle ben de aranıza katıldım ölçülerimi birazdan ölçeceğim benim de tek sorunum gobek bel üst karın umarım giderler yoruldum ama ya da isin yorgunluğu uzerine beni yordu

Merhaba arkadaslar videoyu indiremedim Youtube de galiba aynısı var onunla ben de yaptım bugün itibariyle ben de aranıza katıldım ölçülerimi birazdan ölçeceğim benim de tek sorunum gobek bel üst karın umarım giderler yoruldum ama ya da isin yorgunluğu uzerine beni yordu
Merhaba, hoşgeldin. Youtube'da sadece ilk level'ı var. 2. level'ı vimeodan indirdim.

[video=youtube;GQ0QtAM3hew]http://www.youtube.com/watch?v=GQ0QtAM3hew[/video]
Bu videoda ne söylüyorlar onu merak ediyorum. :KK1:

video biraz sapıkça çekilmiş :KK9: kalça için bazı hareketler yapacağız dediler başta.sonra kadının sesi çok gelmediği için net bi şey diyemicem ama yaptıkları hep kalça hareketleri cnm.

Hosgeldin, 6 week 6 pac mi yapiyorsun yoksa killer abs mi? Biz six week yapiyoruz. Cok yorucu gercekten.

hep merak ediyorum 6week6pack level 1 ile kaç kalori yaktığımı zorlada olsa buldum.sitenin birinde kızın biri kalori ölçer bi alet kullanıyormuş level 1i çalışırken 323 calori yaktığını söylüyormuş aleti.güvenelim bakalım şimdilk :) aslında 35 dk için çok iyi bir miktar.normalde spor salonuna gitsem bu kadr yakmıyordum 1 saatte.20 dk koşuyordum 150-180 calori ancak yakıyordum sonrası zaten mekik vs idi.
İpte çok iyi kalori yaktırıyormuş. Ben numaratörlü almıştım, Jillian'a başlamadan önce spor yaparken kullanırdım ama jillianda ihtiyaç olmuyor.

Six week six pack level 1/4 birazdan yapicam bi terslik olmazsa. Cok da uykusuzum aslinda ama birakmiycam.

X