Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

bence ben de haftaya başlayayım vazgeçtim bugün başlamaktan
hazır incelmişken move fitness a devam edeyim ben

6w6p 2. levele geçtim. 2/1/1 yapıldı.Öbürüne göre daha terledim.Biraz da ayaklarım dolaştı gibii sağa sola çevirmekten.
Ölçülerimi aldım.24 şubatta ilk ölçüyü almışım.göbekten 5 cm,belden 4 cm,kalçadan 1 cm gitmiş.

Son yazdığım ölçülerden sonra, ölçülerde bir değişiklik yok.
Shred 29. Gündeyim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Esim 24 unde Tr de olacak, butun videolari indirecek bana

Haftaya pazartesi buradayım inşallah

Bekliyoruz

30 day shred biter bitmez burdayım

Efesim benimde gobekten 2 cm gitmis, cok sevindrik oldum.

Son yazdığım ölçülerden sonra, ölçülerde bir değişiklik yok.
Shred 29. Gündeyim.

Walla shared de degisim bende de olmadi, melinda da da. Bak melinda rippedi birakti, sende bosver rippedi, shared bitince gel buraya. :13:

bence ben de haftaya başlayayım vazgeçtim bugün başlamaktan
hazır incelmişken move fitness a devam edeyim ben

mizikci melinda.
Bende gobusten inceldim 2 cm, 6 week sayesinde.

Hergun mu yapiyosun bu move fitnessi, kac dk?

Bide konumuz degil ama esim Tr ye gelecek, bana su son zamanlarda okuyup begendigin kitaplardan soylesene 4-5 tane. Bikaci kalin olsun

bluedaisy güzel bi cardio programı istemişsin
shaunt t'nin focus t25 diye programı var
onu indirtebilirsin
25 dkda süper bir cardio programı

Türkçe dvdsini aldım, almasaydım kesin yapmazdım. Ama şimdi para ver kenara at olmaz ki. Belki daha az sayıda yapıp, hemen bitiririm.

yok her gün yapmıyom fırsat buldukça yapıyom canım.. kalori hesabına göre oynuyom oyunu mesela bugün 320 kalori yakmışım
haftaya başlıcam ben de söz

kitap olarak daaaa güneş çavması (oldukça kalın ama çok güzel bi kitap )
elif şafak aşk
kürk mantolu madonna
küçük arı
dan brown cehennem
grange siyah kan
ahmet ümit beyoğlunun en güzel abisi, beyoğlu rapsodisi, kavim (henüz okumadım bekliyo bi köşede)
uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş

şimdilik bunlar geldi aklıma

kaç gündür hastayım grip oldum bugün kendimi zorladımda yaptım hem terlerım belkı dıye son dklarda oluyodum resmen ya basım falan dondu:18: 1/5 bitti

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, nereden indirebilirim acaba, bileniniz var mı kızlar?:26:

6w6p 2/1/2 yapıldı.Karın hareketleri de yapmak istiyordum ama mecalim kalmadı.2. levele yeni başladım diye mi yoruluyoruö bilmem.Fakat peşpeşe yaptığı bazı hareketler var ben onlardan daha az sayıda yapabiliyorum.İlk levelde karın hareketleri rahattı,bu bacakları yoruyor.

Kızlaar 30ds den de hatırlarsınız belki uzun zamandır netim olmadığı için giremedim buralara yarın ben de killer abs e başlıyorum

cnm kolay gelsin.iyi gidiyorsun valla. derslerden sonra ben acayip yoruluyorum yapamıyorum yaa.biraz soğudum spor meselesinden :26: karataya uyumda sıkıntı yok. kaloriye dikkat ederek yiyorum yemeklerimi.artık yaşam tarzım haline geldi diyebilirm. uymazsam rahatsız oluyorum. şu sıra bir de giribim iyice yatışa geçtim ders saatlerim dışında

cnm 30 shred yaparken hiç yorulmuyordm hareketleri yaparken zorlanmıyordum. 6 w6p yaparken ilk gün sıkıntı yoktu ama ondan sonra bazı hareketleri çok zor yapar oldum. bir de her hareketi 2.turda tekrarlıyoruz ya sıkılıyorum. aynen senin de dediğin gibi sürüne sürüne başlıyordum 6w6p'e.sonunda bıraktım.pek zevk almadığım için ve de yorgunluktan iyice bıraktım sporu. aslında spor yapmayı çok istiyorum griple de birleşince yorgunluk iyice yatışlardayım derslerimin olmadığı akşamlarda cnm sıkılıyor bu duruma çok ama içimde hala başlama isteği yok .ne yapsam bilmiyorum.

Killer'ı dene birde. Ya da kendi vücuduna uygun, sevdiğin hareketleri toparla bir program yap, büyük kaslardan küçük kaslara doğru, önce bacak, en son karın egzersizleri gibi. Birde ip atlama vs... gibi bir kardiyo hareketi ekle. Ben Jilliandan önce öyle yapıyordum. Hatta burada paylaşmıştım programımı.
Birde böyle 10 dk.lık bir egzersiz var, istersen bir süre bunu yap, sonra jilliana tekrar başlarsın. Tabata, kısa ama etkili egzersizlermiş.
[video=youtube;PutmjSp0Qk8]http://www.youtube.com/watch?v=PutmjSp0Qk8[/video]

cnm benm teşekkür ederm.akşam dersten sonra bakayım buna. dedğin gibi bir süre bu videoyu deneyim.sonra yine jillianı yapmaya devam ederim. jilliandan memnunum ama 6w6p çok sarmadı beni.aslında sıkıntım göbeğim ve sırtım. onlardan bir kurtulsam rahat rahat giysem bodylerimi ahh ahhh ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…