cnm kesinlikle en zor bölgeler bizimkiler. umarım gider. hedefim 46-47 kg olmak ama sağolsun erkek arkaaşım :" sende bu boğaz oldukça zor zayıflarsın "diyor. ne yapayım yemek yemeği seviyorum ama onunlayken ölçü kaçıyor.aksi halde şu an urfadayım görev yerimde ve ölçü falan kaçmıyor,hemn her şeyden yiyorum kalorisine dikkat ederek ve karatay kurallarına uygun çünkü gerçekten sağlıklı besleniyorum.
Şimdi bu boğaz deyince kendimi gördüm, Karatay topiğinde bana takılıyorlar, küçücük vücudunla bizden çok yiyorsun, hem de zayıflıyorsun diye.Karatay yapıyorsun sonuçta, 8'den sonra yemiyoruz, 4-5 saat ara veriyoruz ve ben 2 öğün yiyorum. Sabah kalkınca yoğurt karışımım var onu saymıyorum. Yemek yemeyi ben de seviyorum. Karatayda kalori hesabı yok, zaten ben uğraşamam kalori hesabıyla.
Aslında doyuncaya kadar yemek başlayanlar için geçerli bence. Sonrasında zaten alıştıkça daha az yiyorsun. 3 öğünden 2 öğüne düşüyorsun. Çok sevindim, inşallah en yakın zamanda 47'leri de görürsün.cnm ben daha önce karatayın doyuncaya kadr yeme politikasına uyunca kilo veremedim malesef çok fazla.kalori takip edince iyi gidiyor çok şükür 51.9u gördm hem de az önce. akşam vakti yani :)
Haftada 3 veya 4 gün yapılıyormuş.Bu arada kızlar killer abs in her 1 levelı 1 hafta mı yapılıyordu yoksa yanlış mı hatırlıyorum
t25'i ben de indirdim ama daha yapmadım, sırada bekliyor. Etkisi nasıl, rahat yapabildin mi?Süper bir başlık!
Jillian Michaels 6 week six pack bir türlü bulamıyordum int üzerinde sadece 1. level videosu vardı çoook işime yaradı cok tesekkürler. T25 8. haftadayım 10. hafta bittiğinde buna başlamayı düşünüyorum
t25'i ben de indirdim ama daha yapmadım, sırada bekliyor. Etkisi nasıl, rahat yapabildin mi?
Haftada 3 veya 4 gün yapılıyormuş.
canım valla ben shred gıbı uyguluyorum her levelı 10 gun tutuyorum daha cok uzun sursun dıeo zaman çabuk bitmez mi ama
ayy tatlım buraya gelmene cok sevındım zaten gunlugunu ınstgramdan falanda takıp edıyodum senıBen p90x'le başlamıştım ona göre daha hafif gelmişti. 25 gün ara verdim spora kaldığım yerden devam etmeye başladım ilk günler zorluyor alışınca muazzam ayarında ve güzel bence :)
o zaman çabuk bitmez mi ama
ayy tatlım buraya gelmene cok sevındım zaten gunlugunu ınstgramdan falanda takıp edıyodum senıbıtınce sporun senıde gormek ısterım burda
1 hafta içinde 3 veya 4 kere çalışmayı öneriyormuş Jillian, bir ropörtajında. 1-2 gün dinlenmeye ayırsan, kalan günler cardio veya farklı bölgeyi yönelik egzersizler yapsan olur yada four gibi yapabilirsin ama bölgesel çalışma olduğu için 1 günde olsa dinlenmeye ayırmanı tavsiye ederim.
Kesinlikle katılıyorum aynı bölgede ki kas gruplarını sürekli çalıştırmanın yararı değil zararı var hatta o yüzden dinlendirmemiz gerekli 6w6s yapıyorsanız hele kesinlikle 2 gün ayrılmalı yani şöyle yapabilirsiniz pazartesi salı egzersiz carsamba reset perşembe cuma egzersiz cumartesi reset pazar tüm vücuda etkili bir egzersiz programıyla 1 aya muazzam değişiklikler yakalayabilirsiniz naçizane tavsiyem :)
Ripped'a geçeceğim pazartesi günü. Hafta sonu 2 günü dinlenmeye ayıracağım inşallah. Dvd'sinde Jillian 5-6 gün diyordu ripped içinde.
Bildiğim kadarıyla her leveli 10 gün 6 haftada ripped'i bitirebilirsin dediğin gibi 5 gün egzersiz 2 gün reset
4 level var. 1'er hafta yapılıyor. 4 haftada bitiyor. 1 haftanın 5-6 günü spor 1 veya 2 günü dinlenme olacak şekilde yapılıyor.
Shredde de 3 level oluyor, 10'ar gün shred yapılıyor, onda hiç dinlenme yapmadım.