- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
ben de aranıza katılmak istiyorum geç mi kaldım :26: 23martta sınavım var o zamana kadar düzenli yapamıycam ama sonrasına tamamen düzene oturtucam şimdi 6w6pack indirdim 2 video var ama anlamadım mesela ilk videoyu yani level biri 3 hafta boyunca her gün mü yapıcaz bilgilendirirseniz çok sevinirim :44:
Onu bende anlamadım ya , şimdi bugun level 1 yaptım level 2 yide yarın mı yapıcam çözemedim mevzuyu..
Önce 3 hafta 1. Level, 3 hafta sonra 2. Level.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Peki 3 hafta her gün mü yapacağım ?
Peki 3 hafta her gün mü yapacağım ?
Killer absi soruyorsun sanırım.Jillianın kendi ağzından bir röpörtajda söylediği haftada 3-4 kez yapılması yönünde.Ben de killer abs yapacağım zaman haftada 4 kez yaparım diğer günlere farklı egzersizler serpiştiririm,haftada bir gün de dinlenirim diye düşünüyorum.canım 3 gun olduguna emın mısın 3 level var cunku ve her yerde bır ay yaptıklarını yazıyorlar :44: shred gıbı bence buda 10 gun yapıp ara verıyosun. ve ayrıca okdr zor degıl 30 dklık vıdeo 20. dkdan sonra yoruluyosun.yanılıyorda olablırım gercı ama
Ben de 3 veya 4 gün yapıp, 1 günde kardiyo programı yaparım diye düşünüyorum. Bir bakayım spor video arşivime, hatta Jillian'ın 2 tane kardiyo videosu olması lazım.Killer absi soruyorsun sanırım.Jillianın kendi ağzından bir röpörtajda söylediği haftada 3-4 kez yapılması yönünde.Ben de killer abs yapacağım zaman haftada 4 kez yaparım diğer günlere farklı egzersizler serpiştiririm,haftada bir gün de dinlenirim diye düşünüyorum.
The fitness powerhouse has just released a new workout DVD calledKiller Abs and will be returning to The Biggest Loser for it's 14th season which begins in January. Here's what Jillian Michaels had to say about fitness, nutrition and balancing motherhood.
Best Health: Your latest fitness DVD, Killer Abs, was just released and focuses on the abs. Is this one of the tougher areas for women to slim and tone?
Jillian Michaels: For some yes and for some it's buns and thighs but even if it's not your "problem area" all woman want a lean ripped abdomen.
BH: How often would you recommend doing one of the 30-minute workouts from Killer Abs?
JM: You can do it 3-4 times a week. Ideally though you'd blend it with other DVD's so you don't adapt and plateau or overtrain a muscle from too much repetition. This rule applies to all individual DVD workouts though.
3'er hafta yapacaksın, 5 gün yapıp 2 gün dinlen, ya da 1 gün dinlen.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
peki siz hangi zamanlarda yapıyorsunuz yani sabah öğle akşam hangisi daha etkili olur benim bir tek akşam yemeği sonrasına vaktim kalıyor
Bugün 6w6p 1/3/4 yaptım (1.level 3. hafta,4. gün).Hafta içi yapamadığım bir günü yarına aktardım.Bu haftalık bir gün dinllenmiş olacağım.Pazartesi günü 2. levele geçeceğim.
Hergün fazladan karın hareketleri yapıyordum,bugün yemekten sonraya kalınca canım istemedi,yapmadım.
Ben de 3 veya 4 gün yapıp, 1 günde kardiyo programı yaparım diye düşünüyorum. Bir bakayım spor video arşivime, hatta Jillian'ın 2 tane kardiyo videosu olması lazım.
peki siz hangi zamanlarda yapıyorsunuz yani sabah öğle akşam hangisi daha etkili olur benim bir tek akşam yemeği sonrasına vaktim kalıyor
Mesaj olarak attım, birkaç tane.Canim bu hafta bende bir gun yapmadim, o eksigi bugun kapadim, pazar dinlenicem. Aynen bende jillian bitince bende fazladan mekik aletimle mekik cekiyordum, bugun cekmedim.
Kedim bana sıkı calistiran bi cardio linki at da, killer abs ye gecene kadar Turkiyeden gelen birinden rica edeyim de, flasa atip getirsin. Ben indiremiyorum biliyosun. Killer da bende cardiyo yapayim bos gunlerde.
Benim 3 yasinda kizim var, o uyanikken mumkun degil yapamiyorum, cisi geliyo, susuyo, aglamasi geliyo vs. O yuzden ev halkini yatirinca yapiyorum. Bazen gece 12 ye kaliyorum.
günaydın kızlarr
kaç gündür spor yapamıyorum.nete bile çok az giriyordum.bugün evdeym ve kedi83ün paylaştığı 50 dklık çalışmayı yapacağım inş. kendme gelir gelmez :)))
sizler bayağı yoğunsunz geçmişi okuyorum da spora devam.Allah kolaylık versin... bugün içinde yine uğrarım
günaydın kızlarr
kaç gündür spor yapamıyorum.nete bile çok az giriyordum.bugün evdeym ve kedi83ün paylaştığı 50 dklık çalışmayı yapacağım inş. kendme gelir gelmez :)))
sizler bayağı yoğunsunz geçmişi okuyorum da spora devam.Allah kolaylık versin... bugün içinde yine uğrarım
hangisini yaptın canikom
Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout bumu?
Jillian Michaels: No More Trouble Zones- Complete Workout yoksam bumu?