Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

bugünde 1/6 yı yaptım valla benim birinci leveli hiç bırakasım yok.meraktan ikinc, leveli bir izledimde o hareketler ne oyle olur bıterım ben ya bunuda shred gıbı her levelı 10 gun yapıcam ama arada kacamaklar yaparak

Bende de tek sıkıntı göbek, arka bel kısmında da biraz fazlalıklar var.

Geçmiş olsun.Ben de rippedi sevmemiştim.Ama bu 6w6p sayesinde belden ve göbekten incelme olmuş.Senin işin zor,dersler yoruyordur.
Bence kedi83 ün dediği gibi kendine uygun hareketleri belirle onları yap.Ben jilliandan önce karına yönelik pilates hareketlerinden seçtiklerimi yapıyordum.Sen de sorunlu bölgenle ilgili hareketleri yapabilirsin,jillian efor istiyor,kendini iyi hissedene dek yorma kendini.Diğer topiğe de uğra arada özletme kendini.

Son düzenleme:
Bugün 6w6p 2/1/3 yaptım.Hareketlere biraz daha alışmışım. Öğleden sonra da karın hareketleri yaptım.

Ripped'ı kimse sevmedi mi? Ben de pazartesi geçeceğim. O zamana kadar da tae bo'yu test edeceğim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

teşkler cnm geçer inş hemn.enerjim azaldı iyice bu yüzden.genel anlamda internete uğrayacak vaktim olmuyor cnm.diğer başlık da aklımda.orayı da ziyaret edeceğim :)) 10 dklık bir egzersiz paylaşmıştı ya onu yapacağım bir süre.biraz karın çalışacağım.teşkler cnm destekleriniz için.

Bende de tek sıkıntı göbek, arka bel kısmında da biraz fazlalıklar var.

göbekle beraber sütyen altındaki katlar benm canımı sıkıyor.göğsüm büyük olduğu için sırtım kalın ve sütyenden dolayı da kat oluyor.sporla bayağı bi azaldı ama tamamen gitmesini istiyorum.bakalım inş gider sporla..

İnşallah gidecek, geç gidecek ama sonunda gidecek. Karatay ve sporla. En zor giden bölgeden şikayetçiyiz biz.

kızlar ben yeni başladım jilian leslieye göre ağır geldi bana uzun süre yapanlar gögüs bölegesinde küçülme ve sıkılaşma yaşadınız mı

bluedaisy güzel bi cardio programı istemişsin
shaunt t'nin focus t25 diye programı var
onu indirtebilirsin
25 dkda süper bir cardio programı

Sagol canim, shaunt ile ilgileniyorum, ozellikle insaity ile. Su jillianlar bitsin onu yapicam.

Türkçe dvdsini aldım, almasaydım kesin yapmazdım. Ama şimdi para ver kenara at olmaz ki. Belki daha az sayıda yapıp, hemen bitiririm.

Haa o zaman yapacan kedim.

kaç gündür hastayım grip oldum bugün kendimi zorladımda yaptım hem terlerım belkı dıye son dklarda oluyodum resmen ya basım falan dondu:18: 1/5 bitti

Cok gecmis olsun canim. Bende 30 day sharedde bi ara hasta hasta zorla yaptim, zor iyilesmistim o yuzden. Aman dikkat.

Selam arkadaşlar, nereden indirebilirim acaba, bileniniz var mı kızlar?:26:

Cevap gelmis kedi den, ilk sayfada da var linkler.

Kızlaar 30ds den de hatırlarsınız belki uzun zamandır netim olmadığı için giremedim buralara yarın ben de killer abs e başlıyorum

Evet ben hatirliyorum seni, hosgeldinnnn

Huzisim cok gecmis olsun, iyi bak kendine. Ara verdigin icin sogudun. Bi sure dinlen ama bi sekilde jillian yada baska bisey mutlaka devam et. Yapmak zorundayiz, citir citir olmamiz lazim. Salmak yok, hayatimiza islemeliyiz sporu, fit oldugumuz zamanda birakmak yok. O yasadigjn bikkinti bende de oluyo arada, ruh halime gore.

kızlar ben yeni başladım jilian leslieye göre ağır geldi bana uzun süre yapanlar gögüs bölegesinde küçülme ve sıkılaşma yaşadınız mı

Sewil ben seni bj yerden hatirliyorum sanki, 59-50 kg arasi topiginden mi? Canim ordan bi incelme olmadi bende, cok kucuk. Baska arkadaslar vardir belki. Jillian iyi calistiriyo cunki.

Ben iki gundur hicbisey yapamadim yemege misafirim vardi, dun geceden beri calisiyorum,
Hafta sonu pasa pasa yapicam yani. :26:

Sewil ben seni bj yerden hatirliyorum sanki, 59-50 kg arasi topiginden mi? Canim ordan bi incelme olmadi bende, cok kucuk. Baska arkadaslar vardir belki. Jillian iyi calistiriyo cunki.

evet canım 50-59 kg topiğindeydim kilo aldım o zamandan beri özellikle göbek bölgesine sen uzun süredir yapıyor musun deneyimliysen tecrübelerini paylaşırsan sevinirim ben bugün başladım da ne diyosun yürüyüşe göre falan etkileri nasıl ?

Ben jillianda once 30 day shared yaptim, olculerimde bi degisiklik olmadi ama vucudum spora yani jillianin sert hareketlerine alisti ve sıkılasti.
Simdi 6 week 6 pack yapiyorum, 3. Haftamdayim, gayet iyi gidiyor, severek yapiyorum. Benim sorunum gobek te cunki ve gobek hedefli oldugu icin mutluyum. 2 cm inceldim, sıkı bi diyet yapmadan, sadece yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.

Genelde jilliana 30 day shared ile basliyor herkes, arkasindan ripped in 30 yapiyorlar, sonra sorun nerede ise, gobek, bacak kalca basen. Hepsine ahri ayri videolari var. Kilo verme amacli cardio videolari da var. Sec begen.

benim de sorun göbekte canım ben de 30 day sharedden sonra 6week 6 pack mi yapmalıyım o zaman bu aralar çalışmıyorum evde yediklerime dikkat edemiyorum o sıkıntım var kilo da almanın moral bozuklugu oldu

benim de sorun göbekte canım ben de 30 day sharedden sonra 6week 6 pack mi yapmalıyım o zaman bu aralar çalışmıyorum evde yediklerime dikkat edemiyorum o sıkıntım var kilo da almanın moral bozuklugu oldu

Olur, 30 day i bitir, zaten sen hissedeceksin ne yapman gerektigini. Shared i diyetle yapip kilo verenler de var.

1/7 de bıttı cok mutluyum sabah olcum yaptım ıncelme olmus yedıklerıme daha cok dıkkat edıyorum onunda faydası oldu sanırım

ben buraya gelemeden kendi kendime eridim bittim
52.7 kiloya düşmüşümmm bel olmuş 66 cm göbek olmuş 78 cm
basen hala 95
çok mutluyum hastalık yaradı bana

cnm benm sağolasın. ara vermenin de etkisi var elbette. galiba hasta olmk da enerjimi aldı hiç bi şey yapacak halim yok.yaza şöyle 46-47 kg ve fazlalıklar gitmiş olarak girsem fıstık gibi :) ne harika olur ya :)) bak şimdi sen "çıtır çıtırr olmak" deyince içimde bi şeyler kıpırdadı egzersiz yapasım geldi.akşam kurstan döner dönmez dün kedi83ün verdiği linki yapacağım :)sporu yaşam tarzı haline getirebilsem karatay gibi.daha ne isterim Allahtan. senin nasıl gidiyor cnm???

İnşallah gidecek, geç gidecek ama sonunda gidecek. Karatay ve sporla. En zor giden bölgeden şikayetçiyiz biz.

cnm kesinlikle en zor bölgeler bizimkiler. umarım gider. hedefim 46-47 kg olmak ama sağolsun erkek arkaaşım :" sende bu boğaz oldukça zor zayıflarsın "diyor. ne yapayım yemek yemeği seviyorum ama onunlayken ölçü kaçıyor.aksi halde şu an urfadayım görev yerimde ve ölçü falan kaçmıyor,hemn her şeyden yiyorum kalorisine dikkat ederek ve karatay kurallarına uygun çünkü gerçekten sağlıklı besleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…