başla canım valla dikkat edersen çok iyi sonuçlarda alırsınben kendımı yemek konusunda pek guvenmıyorumda
oh ya ne guzel benım nısan basına kadar bı sonuc almam gerekmese bende dınlenırdım accık
tatlım bude shred gıbı 3 level 10 gun yapıyosun her levelı.
bıde dıpnot yaptıktan sonra en az bır saat yemek yeme kıloya donmesın
arkadaslar paylasmıs tatlım bence gayet ıyı suresıde uzun haftada 2 3 gun yapsan kafı
bence kıller abs yap derım yanlarım var fln dıyosan hele su an yaptım bılgısayar basına oturdum karnım yanıyo resmen bugun hareketlerı daha duzgun yaptım dusun yanı tabı bende baya gobek var belkıde ondandır
başla canım valla dikkat edersen çok iyi sonuçlarda alırsınben kendımı yemek konusunda pek guvenmıyorumda
oh ya ne guzel benım nısan basına kadar bı sonuc almam gerekmese bende dınlenırdım accık
arkadaslar paylasmıs tatlım bence gayet ıyı suresıde uzun haftada 2 3 gun yapsan kafı
bence kıller abs yap derım yanlarım var fln dıyosan hele su an yaptım bılgısayar basına oturdum karnım yanıyo resmen bugun hareketlerı daha duzgun yaptım dusun yanı tabı bende baya gobek var belkıde ondandır
Huzisim once evin tabiki, islerine Allah yardimcin olsun. Ama bizi tamamen birakma, sporda yaparim kariyerdeeeee...
[video=youtube_share;VfkuK3mMowM]http://youtu.be/VfkuK3mMowM[/video]
Bence bu yapılabilir, bütün vücut için. 50 dk.'lık video. Ben bu videoyu, daha sonra haftada 3 gün yaparım diye düşünerek indirmiştim.
İkisini derken, aynı günde değil tabiki.İlk six pack, 6 hafta. Sonra da killer abs 3 hafta.
Ben 4 aydır Karatay beslenme tarzını uyguluyorum. Ekmek, makarna, pirinç, şeker yok. Pirinç arada dolmalarda biraz olabiliyor maalesef. Ama dün ve bugün annemin yaptığı elmalı kurabiyeden yedim.Yine de çok kaçamak yapmıyorum. Artık hep bu şekilde olacak.
Merhabalar,
Salı günü 6w6p 1/3/2 ve dışarda yürüyüş yapmıştım.Regl olduğumdan çarşamba günü spor yapmadım.
Bugün iyi hissettiğimden 6w6p 1/3/3 ve karın hareketleri yaptım.
Haaa pardon bebeeem, sen duramiyosun ya en ikisini ayni anda dedin sandim.:26:
Yaaa killer abs de dinlenme yok mu hic, yaa ben cok himbilim yaaa, spor zayiflama topiginde kaytarma derdindeyim :26:
Kedim yaa ben makarnasiz yasayamam, ölürüm, psikolojim bozulur, mutsuz olurumya bu karatay teyzede offff..
Haaa pardon bebeeem, sen duramiyosun ya en ikisini ayni anda dedin sandim.:26:
Yaaa killer abs de dinlenme yok mu hic, yaa ben cok himbilim yaaa, spor zayiflama topiginde kaytarma derdindeyim :26:
Kedim yaa ben makarnasiz yasayamam, ölürüm, psikolojim bozulur, mutsuz olurumya bu karatay teyzede offff..
Duramıyorum ama ikisini de yapamam, halim kalmayacak kesin birisini yapınca, shred ardından squatı bile isteksiz yapıyorum. Makarnayı bende çok severim, soslu ama artık yemiyorum, 4 aydır sadece 1 defa yemiştim.Killer abs haftada 3 defa yapılacakmış, önceki sayfalarda vardı bilgi. 1 günde kardiyo yaparsın.
yavru kuşlar pazartesi paşa paşa geliyom aranıza
çok tırsıyom ama :18:
Haftada 3 mu, oda cok azmis yaw, daha mi cok surunduyo acaba, 6w6p dan daha mi etkili ki. Son darbeyi onunla vururuz o zaman gobuse.
Kedim ben boga burcuyum, yemegi, tembelligi ve makarnayii cookk severim.
Gel annem gel, iyice dinlen ama bu hafta sonu
Duramıyorum ama ikisini de yapamam, halim kalmayacak kesin birisini yapınca, shred ardından squatı bile isteksiz yapıyorum. Makarnayı bende çok severim, soslu ama artık yemiyorum, 4 aydır sadece 1 defa yemiştim.Killer abs haftada 3 defa yapılacakmış, önceki sayfalarda vardı bilgi. 1 günde kardiyo yaparsın.
canım 3 gun olduguna emın mısın 3 level var cunku ve her yerde bır ay yaptıklarını yazıyorlar :44: shred gıbı bence buda 10 gun yapıp ara verıyosun. ve ayrıca okdr zor degıl 30 dklık vıdeo 20. dkdan sonra yoruluyosun.yanılıyorda olablırım gercı ama
Huzis ve efes yabancı sitelerden bakmışlardı, haftada 3 veya 4 kere yapılabilirmiş. Kasları aynı tekrarlarla çalıştırmaya gerek yokmuş, diye çevirmişlerdi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Jillian yapıyorsan tembel değilsindir. O zaman haftada 4 yap, 1 günde kardiyo yap, yürüyüş, ip vs.... Yada kardiyo videosu varsa ondan.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ben de aranıza katılmak istiyorum geç mi kaldım :26: 23martta sınavım var o zamana kadar düzenli yapamıycam ama sonrasına tamamen düzene oturtucam şimdi 6w6pack indirdim 2 video var ama anlamadım mesela ilk videoyu yani level biri 3 hafta boyunca her gün mü yapıcaz bilgilendirirseniz çok sevinirim :44: