Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benm teşekkür ederm.akşam dersten sonra bakayım buna. dedğin gibi bir süre bu videoyu deneyim.sonra yine jillianı yapmaya devam ederim. jilliandan memnunum ama 6w6p çok sarmadı beni.aslında sıkıntım göbeğim ve sırtım. onlardan bir kurtulsam rahat rahat giysem bodylerimi ahh ahhh ...
Geçmiş olsun.Ben de rippedi sevmemiştim.Ama bu 6w6p sayesinde belden ve göbekten incelme olmuş.Senin işin zor,dersler yoruyordur.cnm kolay gelsin.iyi gidiyorsun valla. derslerden sonra ben acayip yoruluyorum yapamıyorum yaa.biraz soğudum spor meselesinden :26: karataya uyumda sıkıntı yok. kaloriye dikkat ederek yiyorum yemeklerimi.artık yaşam tarzım haline geldi diyebilirm. uymazsam rahatsız oluyorum. şu sıra bir de giribim iyice yatışa geçtim ders saatlerim dışında
Geçmiş olsun.Ben de rippedi sevmemiştim.Ama bu 6w6p sayesinde belden ve göbekten incelme olmuş.Senin işin zor,dersler yoruyordur.
Bence kedi83 ün dediği gibi kendine uygun hareketleri belirle onları yap.Ben jilliandan önce karına yönelik pilates hareketlerinden seçtiklerimi yapıyordum.Sen de sorunlu bölgenle ilgili hareketleri yapabilirsin,jillian efor istiyor,kendini iyi hissedene dek yorma kendini.Diğer topiğe de uğra arada özletme kendini.
Geçmiş olsun.Ben de rippedi sevmemiştim.Ama bu 6w6p sayesinde belden ve göbekten incelme olmuş.Senin işin zor,dersler yoruyordur.
Bence kedi83 ün dediği gibi kendine uygun hareketleri belirle onları yap.Ben jilliandan önce karına yönelik pilates hareketlerinden seçtiklerimi yapıyordum.Sen de sorunlu bölgenle ilgili hareketleri yapabilirsin,jillian efor istiyor,kendini iyi hissedene dek yorma kendini.Diğer topiğe de uğra arada özletme kendini.
Bende de tek sıkıntı göbek, arka bel kısmında da biraz fazlalıklar var.
İnşallah gidecek, geç gidecek ama sonunda gidecek. Karatay ve sporla. En zor giden bölgeden şikayetçiyiz biz.göbekle beraber sütyen altındaki katlar benm canımı sıkıyor.göğsüm büyük olduğu için sırtım kalın ve sütyenden dolayı da kat oluyor.sporla bayağı bi azaldı ama tamamen gitmesini istiyorum.bakalım inş gider sporla..
bluedaisy güzel bi cardio programı istemişsin
shaunt t'nin focus t25 diye programı var
onu indirtebilirsin
25 dkda süper bir cardio programı
Türkçe dvdsini aldım, almasaydım kesin yapmazdım. Ama şimdi para ver kenara at olmaz ki. Belki daha az sayıda yapıp, hemen bitiririm.
kaç gündür hastayım grip oldum bugün kendimi zorladımda yaptım hem terlerım belkı dıye son dklarda oluyodum resmen ya basım falan dondu:18: 1/5 bitti
Selam arkadaşlar, nereden indirebilirim acaba, bileniniz var mı kızlar?:26:
Kızlaar 30ds den de hatırlarsınız belki uzun zamandır netim olmadığı için giremedim buralara yarın ben de killer abs e başlıyorum
cnm kolay gelsin.iyi gidiyorsun valla. derslerden sonra ben acayip yoruluyorum yapamıyorum yaa.biraz soğudum spor meselesinden :26: karataya uyumda sıkıntı yok. kaloriye dikkat ederek yiyorum yemeklerimi.artık yaşam tarzım haline geldi diyebilirm. uymazsam rahatsız oluyorum. şu sıra bir de giribim iyice yatışa geçtim ders saatlerim dışında
kızlar ben yeni başladım jilian leslieye göre ağır geldi bana uzun süre yapanlar gögüs bölegesinde küçülme ve sıkılaşma yaşadınız mı
Sewil ben seni bj yerden hatirliyorum sanki, 59-50 kg arasi topiginden mi? Canim ordan bi incelme olmadi bende, cok kucuk. Baska arkadaslar vardir belki. Jillian iyi calistiriyo cunki.
evet canım 50-59 kg topiğindeydim kilo aldım o zamandan beri özellikle göbek bölgesine sen uzun süredir yapıyor musun deneyimliysen tecrübelerini paylaşırsan sevinirim ben bugün başladım da ne diyosun yürüyüşe göre falan etkileri nasıl ?
Ben jillianda once 30 day shared yaptim, olculerimde bi degisiklik olmadi ama vucudum spora yani jillianin sert hareketlerine alisti ve sıkılasti.
Simdi 6 week 6 pack yapiyorum, 3. Haftamdayim, gayet iyi gidiyor, severek yapiyorum. Benim sorunum gobek te cunki ve gobek hedefli oldugu icin mutluyum. 2 cm inceldim, sıkı bi diyet yapmadan, sadece yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.
Genelde jilliana 30 day shared ile basliyor herkes, arkasindan ripped in 30 yapiyorlar, sonra sorun nerede ise, gobek, bacak kalca basen. Hepsine ahri ayri videolari var. Kilo verme amacli cardio videolari da var. Sec begen.
benim de sorun göbekte canım ben de 30 day sharedden sonra 6week 6 pack mi yapmalıyım o zaman bu aralar çalışmıyorum evde yediklerime dikkat edemiyorum o sıkıntım var kilo da almanın moral bozuklugu oldu
Olur, 30 day i bitir, zaten sen hissedeceksin ne yapman gerektigini. Shared i diyetle yapip kilo verenler de var.
Huzisim cok gecmis olsun, iyi bak kendine. Ara verdigin icin sogudun. Bi sure dinlen ama bi sekilde jillian yada baska bisey mutlaka devam et. Yapmak zorundayiz, citir citir olmamiz lazim. Salmak yok, hayatimiza islemeliyiz sporu, fit oldugumuz zamanda birakmak yok. O yasadigjn bikkinti bende de oluyo arada, ruh halime gore.
İnşallah gidecek, geç gidecek ama sonunda gidecek. Karatay ve sporla. En zor giden bölgeden şikayetçiyiz biz.