Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Herkese merhaba,
Jillian'ın 30 day shred ini bitirmiş bulunmaktayım. Çoğu insan 30 day den sonra ripped a başlıyor fakat benim derdim göbeğimle.
Jillian'ın killer abs sine biraz baktım, fakat anlayamadım 1. levelı kaç gün yapacağız, yine diğerindeki gibi mi olacak.
Yapan arkadaşlar varsa beni biraz aydınlatabilir misiniz? Bu akşam başlamak istiyorum.

cnm yapabildğim kadar yapacağım artık.incelmelerim az olacak ama olsun. jillian yapmayı seviyorum çünkü. kızların aklında 2-3 gün yapılabilcek jillian programı varsa ve benmle paylaşırlarsa memnun olurum.benm bildiğim yok malesef ...

az önce geldm çok da yorgun hissetmiyorum kendmi o yüzden jillianımı yapıp yatacağım.yarın 04.45te uyanmam gerek çünkü.öpüyorum sizleri iyi geceler şimdiden ....

[video=youtube_share;VfkuK3mMowM]http://youtu.be/VfkuK3mMowM[/video]
Bence bu yapılabilir, bütün vücut için. 50 dk.'lık video. Ben bu videoyu, daha sonra haftada 3 gün yaparım diye düşünerek indirmiştim.

[video=youtube_share;pFsb5oxgJ6k]http://youtu.be/pFsb5oxgJ6k[/video]
Bunu da yapmayı düşünüyorum.

[video=youtube_share;rRKnWxPo7Fw]http://youtu.be/rRKnWxPo7Fw[/video]
Ve bu, hem bu ikisi karın bölgesine yönelik yapılmış bir program.

Son düzenleme:

Hosgeldin bebem, bu bitsin bende killer abs istiyorum, yoksa araya degisik bisey mi alsam bilemedim.

mel cok guldurdun beni kis, ben 1/7 yaziyorum kolay geliyo bana. Obur uzun yontemi efes yaziyo aslinda daha aciklayici. 1 level toplam 15 gun. Ayyy cok sevindim beyaa, beybim gelmis aramiza

Walla benimde derdim gobusde hic gitmedim o yuzden ripped a. Biz cogunluk 6 week 6 pack yapiyoruz, 5 gun yapip hafta sonu dinleniyoruz, killer abs yi daha indiremedim hic bilgim yok, four yapiyo onu ona sorariz. Hosgeldinnnnn

az önce geldm çok da yorgun hissetmiyorum kendmi o yüzden jillianımı yapıp yatacağım.yarın 04.45te uyanmam gerek çünkü.öpüyorum sizleri iyi geceler şimdiden ....

Huzisim once evin tabiki, islerine Allah yardimcin olsun. Ama bizi tamamen birakma, sporda yaparim kariyerdeeeee...

Hoşbulduk

Peki 6 week 6 pack in faydasını gördün mü hiç?

Osgeem sen bakma kediye, 45 kilo o citir cerez. Duramiyo hic, hiperaktif.

6weekten basla iste, eminim cogu hareket ortaktir. Walla dilim disari sarkiyo son 10 dk. Feci terliyorum.
Ben de önce 6 weekten başlayacağım, en sona killer abs'ı bırakacağım.

Aman Allahım. Tam istediğim gibi. Bir an önce bitse de bende başlaşam.

başla canım valla dikkat edersen çok iyi sonuçlarda alırsın ben kendımı yemek konusunda pek guvenmıyorumda

pazartesi gelicem canım şuan yaptığım bişey yok sadece playstaion 3 ün fitness oyununu oynuyom
jilliandan sonra az kafam dağılsın dedimmm

oh ya ne guzel benım nısan basına kadar bı sonuc almam gerekmese bende dınlenırdım accık

tatlım bude shred gıbı 3 level 10 gun yapıyosun her levelı.
bıde dıpnot yaptıktan sonra en az bır saat yemek yeme kıloya donmesın

arkadaslar paylasmıs tatlım bence gayet ıyı suresıde uzun haftada 2 3 gun yapsan kafı
Hosgeldin bebem, bu bitsin bende killer abs istiyorum, yoksa araya degisik bisey mi alsam bilemedim.
bence kıller abs yap derım yanlarım var fln dıyosan hele su an yaptım bılgısayar basına oturdum karnım yanıyo resmen bugun hareketlerı daha duzgun yaptım dusun yanı tabı bende baya gobek var belkıde ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…