- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6w6p 2. levele geçtim. 2/1/1 yapıldı.Öbürüne göre daha terledim.Biraz da ayaklarım dolaştı gibii sağa sola çevirmekten.
Ölçülerimi aldım.24 şubatta ilk ölçüyü almışım.göbekten 5 cm,belden 4 cm,kalçadan 1 cm gitmiş.
"No More Trouble Zones- Complete Workout" videosunu yapacaktı. Onu yollamıştım. Metabolism olan cardio. No More trouble zones programında daha çok ağırlık, bölgesel hareketler var, bütün vücudu çalıştırıyor, süresi uzun, gün aşırı yapılabilir, 1 gün yapıp 1 gün ara verilebilir. Şu ana kadar yaptığımız hareketlerin genelini içeriyor, iyi hareketler var.
Haftaya pazartesi buradayım inşallah
30 day shred biter bitmez burdayım
6w6p 2. levele geçtim. 2/1/1 yapıldı.Öbürüne göre daha terledim.Biraz da ayaklarım dolaştı gibii sağa sola çevirmekten.
Ölçülerimi aldım.24 şubatta ilk ölçüyü almışım.göbekten 5 cm,belden 4 cm,kalçadan 1 cm gitmiş.
Son yazdığım ölçülerden sonra, ölçülerde bir değişiklik yok.
Shred 29. Gündeyim.
bence ben de haftaya başlayayım vazgeçtim bugün başlamaktan
hazır incelmişken move fitness a devam edeyim ben
Türkçe dvdsini aldım, almasaydım kesin yapmazdım. Ama şimdi para ver kenara at olmaz ki. Belki daha az sayıda yapıp, hemen bitiririm.Esim 24 unde Tr de olacak, butun videolari indirecek bana
Bekliyoruz
Efesim benimde gobekten 2 cm gitmis, cok sevindrik oldum.
Walla shared de degisim bende de olmadi, melinda da da. Bak melinda rippedi birakti, sende bosver rippedi, shared bitince gel buraya. :13:
mizikci melinda.
Bende gobusten inceldim 2 cm, 6 week sayesinde.
Hergun mu yapiyosun bu move fitnessi, kac dk?
Bide konumuz degil ama esim Tr ye gelecek, bana su son zamanlarda okuyup begendigin kitaplardan soylesene 4-5 tane. Bikaci kalin olsun
Selam arkadaşlar, nereden indirebilirim acaba, bileniniz var mı kızlar?:26:
Vimeodan indirmiştim galiba, 1. level youtubeda var ama ikinci level yok. Onuda vimeodan indirdim.
6w6p 2/1/2 yapıldı.Karın hareketleri de yapmak istiyordum ama mecalim kalmadı.2. levele yeni başladım diye mi yoruluyoruö bilmem.Fakat peşpeşe yaptığı bazı hareketler var ben onlardan daha az sayıda yapabiliyorum.İlk levelde karın hareketleri rahattı,bu bacakları yoruyor.
Masallah pek kiskaniyorum seni. Benim kiz birakmiyo beni. Ben anca gece ev ahalisi yatinca yapabiliyorum, gunduz mumkun degil. Ben dogumdan sonra forma girmistim de simdi yine kilo aldim, baslarken bende cok useniyorum, surune surune kalkip aciyorum videoyu. Degisiklik simdilik yok ama 30 day shared den daha severek yapiyorum.
cnm 30 shred yaparken hiç yorulmuyordm hareketleri yaparken zorlanmıyordum. 6 w6p yaparken ilk gün sıkıntı yoktu ama ondan sonra bazı hareketleri çok zor yapar oldum. bir de her hareketi 2.turda tekrarlıyoruz ya sıkılıyorum. aynen senin de dediğin gibi sürüne sürüne başlıyordum 6w6p'e.sonunda bıraktım.pek zevk almadığım için ve de yorgunluktan iyice bıraktım sporu. aslında spor yapmayı çok istiyorum griple de birleşince yorgunluk iyice yatışlardayım derslerimin olmadığı akşamlarda cnm sıkılıyor bu duruma çok ama içimde hala başlama isteği yok .ne yapsam bilmiyorum.
Killer'ı dene birde. Ya da kendi vücuduna uygun, sevdiğin hareketleri toparla bir program yap, büyük kaslardan küçük kaslara doğru, önce bacak, en son karın egzersizleri gibi. Birde ip atlama vs... gibi bir kardiyo hareketi ekle. Ben Jilliandan önce öyle yapıyordum. Hatta burada paylaşmıştım programımı.
Birde böyle 10 dk.lık bir egzersiz var, istersen bir süre bunu yap, sonra jilliana tekrar başlarsın. Tabata, kısa ama etkili egzersizlermiş.
[video=youtube;PutmjSp0Qk8]http://www.youtube.com/watch?v=PutmjSp0Qk8[/video]