Haftaya salı günü bitecek. Allahtan rippedda dinlenme var, onun için seviniyorum.Shred topiğini takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum. Buraya yazıyorum en çok.
Ben 6 aydır squat yapıyorum. Lunges, kick back yapıyorum. Programımdaki videolarda görürsün. 6 gündürde galiba, şu 30 günlük squat programını uyguluyorum, bugün 100 squat günü. Hani siz nerede yapıyorsunuz.Bakayım neredeyse hemen.
Anaaa ben senin videolari goremiyorum kiTurkiyeye gelince gorup aticam harddisckime.
Kedican annem walla sen yaptiklarini yazdikca ben yoruluyorumyat dinlen biraz kuzuuumm kiyamam
Jillianın killer buns& thights ını merak eden arkadaşlar,haftada 5-6 kere yapılıyormuş.
The Killer Buns & Thighs DVD contains 3 workouts, from Levels 1 to 3. Though Jillian claims that these are 30-minute workouts, the 30-minute time seems to refer only to the main workout time, excluding warmup and cooldown.
Jillian recommends that you start with the Level 1 workout, progressing to the next level when you're ready. It is recommended that you work out 5-6 days a week.
You'll need a mat and a set of hand weights for Level 1. For Levels 2 and 3, you'll need to add a chair as well.
Aslında sizinle aynı şeyleri yapıyorum.Çok teşekkür ederim
**
Kedi'm sana da tşk ederim. :13: sendeki bu azimin yarısı bizde olsa ben de senin gibi olurdumMaşallah aynen ben okurken yoruluyorum yazdıklarını
Jillianın killer buns& thights ını merak eden arkadaşlar,haftada 5-6 kere yapılıyormuş.
The Killer Buns & Thighs DVD contains 3 workouts, from Levels 1 to 3. Though Jillian claims that these are 30-minute workouts, the 30-minute time seems to refer only to the main workout time, excluding warmup and cooldown.
Jillian recommends that you start with the Level 1 workout, progressing to the next level when you're ready. It is recommended that you work out 5-6 days a week.
You'll need a mat and a set of hand weights for Level 1. For Levels 2 and 3, you'll need to add a chair as well.
Aslında sizinle aynı şeyleri yapıyorum.Siz birde başka egzersizler de ekliyorsunuz, ben bir tek squat ekliyorum. Zayıf olunca sanki yaptığım spor çokmuş gibi gelebiliyor. Karatay topiğimizde de kaçamak yapsamda yiyeceklerde kızmıyorlar. Hem spor yapıyorum, hem zayıfım ama göbek var.
Bugun 1/7 tamamdir,
Kurt seyit ve surayida seyrettim.
Huzis ortmenim sen nerdesin kacamak mi yapiyosun yoksa
o yok ama ben geldım four olur mu
bende bugun kıllerda 1/2 yaptım benım aradıgım buymus megersem ya
olculerım pek ıc acıcı degıl bıtıste yazsam olmaz mıbı kenara yazdım ama
burdakı herkese kolay gelsın bu arada ıns gıder gobıslerımız
Bugun 1/7 tamamdir,
Kurt seyit ve surayida seyrettim.
Huzis ortmenim sen nerdesin kacamak mi yapiyosun yoksa
bişi sorcam cancazım
sen 1/7 yazmışsın yaaa level 1 15 gün yapılıyo oluyo di miii
2 gün de dinlenmece
her hafta 5 gün
3 haftada 15 gün
1/2/2 de yazılabilir sanki seninki di mi (2. haftanda 2. günün )
beyin fırtınası yaşattın bana
Özgiş yavaş geel
Shared bitsin bende yapcam işteee
PS sarmadımı bebeğim
sardı sarmasına ama göbişe bi etkisi yok ki
ben sırf karın çalışmak istiyom artık
Özgişiim sen pazartesi başlıyorsun dimii.. Bir hafta sonra da ben gelicem arkandan
kısmetse pazartesiiii
ama çok her gün yapma zorunululuğu soğutuyo işte beni
inşallah tamamlayabilirim onu
killer abs yapıyorum ve yanlarımı falan çok güzel çalıştırıyor göğüs altı bölgemden başlayıpta göbeğimi çalıştırıyor kaslarım acıyor buda beni mutlu ediyor psikopatca bişey ama gerçiKiller abs mı yapıyorsun yoksa killer buns'mu. Killer abs yapıyorsan, daha rahat yaptığın için mi yoksa, daha çabuk yararımı oluyor.
merhaba kızlarrrr
ptesi 6 week 6 pack yaptım ama dün yapamadım.işlerim yoğunlaşıyor bu akşam itibariyle.akşam 20.00ye kadar bi yerde dersim olacak haziran sonuna kadar.gündüz zaten okul var çok yoruluyordum.dinleniyor akşamları yapıyordum sporumu.gündüz uyuyordum 1.5-2 saat kadar. okul sonrasında da bi kaç saatlik dersim olacak bi yerden aradılar. o yüzden 6 week 6 pack programım yavaşlayacak malesef.karataya ölünceye kadr devam da spor sekteye uğrayacak malesef
sardı sarmasına ama göbişe bi etkisi yok ki
ben sırf karın çalışmak istiyom artık
killer abs yapıyorum ve yanlarımı falan çok güzel çalıştırıyor göğüs altı bölgemden başlayıpta göbeğimi çalıştırıyor kaslarım acıyor buda beni mutlu ediyor psikopatca bişey ama gerçibence gayette çabuk yararı oluyor 30 küsür dk ama 20. dkdan sonra nefes almak zorlaşıyor bende tavsiye ederim
bu yogunlulukta zaten bunu yapıyorsan helal olsunbence bu program degılde bos zamanlarında yapabılecegın haftanın 2 3 gunu uygulayacagın bıseye gec derım ben hem canın sıkılmaz yapamadım dıye hemde vucudunu bos bırakmamıs olursun
senıde beklerız canım buralara ozmn bıtınce
killer abs yapıyorum ve yanlarımı falan çok güzel çalıştırıyor göğüs altı bölgemden başlayıpta göbeğimi çalıştırıyor kaslarım acıyor buda beni mutlu ediyor psikopatca bişey ama gerçibence gayette çabuk yararı oluyor 30 küsür dk ama 20. dkdan sonra nefes almak zorlaşıyor bende tavsiye ederim
bu yogunlulukta zaten bunu yapıyorsan helal olsunbence bu program degılde bos zamanlarında yapabılecegın haftanın 2 3 gunu uygulayacagın bıseye gec derım ben hem canın sıkılmaz yapamadım dıye hemde vucudunu bos bırakmamıs olursun
senıde beklerız canım buralara ozmn bıtınce