Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Anaaa ben senin videolari goremiyorum ki Turkiyeye gelince gorup aticam harddisckime.

Kedican annem walla sen yaptiklarini yazdikca ben yoruluyorum yat dinlen biraz kuzuuumm kiyamam

Jillianın killer buns& thights ını merak eden arkadaşlar,haftada 5-6 kere yapılıyormuş.

The Killer Buns & Thighs DVD contains 3 workouts, from Levels 1 to 3. Though Jillian claims that these are 30-minute workouts, the 30-minute time seems to refer only to the main workout time, excluding warmup and cooldown.
Jillian recommends that you start with the Level 1 workout, progressing to the next level when you're ready. It is recommended that you work out 5-6 days a week.
You'll need a mat and a set of hand weights for Level 1. For Levels 2 and 3, you'll need to add a chair as well.

Anaaa ben senin videolari goremiyorum ki Turkiyeye gelince gorup aticam harddisckime.

Kedican annem walla sen yaptiklarini yazdikca ben yoruluyorum yat dinlen biraz kuzuuumm kiyamam

Şu shred bir bitse, sonra hergün spor yok, ama p90x3 var, oda hergün, onu da uygulamayı düşünüyorum. Ama ilerleyen zamanlarda. Dinlenmek yok.

Çok teşekkür ederim

**
Kedi'm sana da tşk ederim. :13: sendeki bu azimin yarısı bizde olsa ben de senin gibi olurdum Maşallah aynen ben okurken yoruluyorum yazdıklarını

Çok teşekkür ederim

**
Kedi'm sana da tşk ederim. :13: sendeki bu azimin yarısı bizde olsa ben de senin gibi olurdum Maşallah aynen ben okurken yoruluyorum yazdıklarını
Aslında sizinle aynı şeyleri yapıyorum. Siz birde başka egzersizler de ekliyorsunuz, ben bir tek squat ekliyorum. Zayıf olunca sanki yaptığım spor çokmuş gibi gelebiliyor. Karatay topiğimizde de kaçamak yapsamda yiyeceklerde kızmıyorlar. Hem spor yapıyorum, hem zayıfım ama göbek var.

Aa sagol efesim bende merak ediyordum.

Senin gobek findik kadardir, eminim bitek sen goruyosundur :44: cirpi seni.

Son düzenleme:
Bugun 1/7 tamamdir,

Kurt seyit ve surayida seyrettim.

Huzis ortmenim sen nerdesin kacamak mi yapiyosun yoksa

Bugun 1/7 tamamdir,

o yok ama ben geldım four olur mu
bende bugun kıllerda 1/2 yaptım benım aradıgım buymus megersem ya

olculerım pek ıc acıcı degıl bıtıste yazsam olmaz mı bı kenara yazdım ama

burdakı herkese kolay gelsın bu arada ıns gıder gobıslerımız

Killer abs mı yapıyorsun yoksa killer buns'mu. Killer abs yapıyorsan, daha rahat yaptığın için mi yoksa, daha çabuk yararımı oluyor.

Bugun 1/7 tamamdir,

bişi sorcam cancazım
sen 1/7 yazmışsın yaaa level 1 15 gün yapılıyo oluyo di miii
2 gün de dinlenmece
her hafta 5 gün
3 haftada 15 gün
1/2/2 de yazılabilir sanki seninki di mi (2. haftanda 2. günün )
beyin fırtınası yaşattın bana

Özgiş yavaş geel
Shared bitsin bende yapcam işteee
PS sarmadımı bebeğim

merhaba kızlarrrr
ptesi 6 week 6 pack yaptım ama dün yapamadım.işlerim yoğunlaşıyor bu akşam itibariyle.akşam 20.00ye kadar bi yerde dersim olacak haziran sonuna kadar.gündüz zaten okul var çok yoruluyordum.dinleniyor akşamları yapıyordum sporumu.gündüz uyuyordum 1.5-2 saat kadar. okul sonrasında da bi kaç saatlik dersim olacak bi yerden aradılar. o yüzden 6 week 6 pack programım yavaşlayacak malesef.karataya ölünceye kadr devam da spor sekteye uğrayacak malesef

Killer abs mı yapıyorsun yoksa killer buns'mu. Killer abs yapıyorsan, daha rahat yaptığın için mi yoksa, daha çabuk yararımı oluyor.
killer abs yapıyorum ve yanlarımı falan çok güzel çalıştırıyor göğüs altı bölgemden başlayıpta göbeğimi çalıştırıyor kaslarım acıyor buda beni mutlu ediyor psikopatca bişey ama gerçi bence gayette çabuk yararı oluyor 30 küsür dk ama 20. dkdan sonra nefes almak zorlaşıyor bende tavsiye ederim

bu yogunlulukta zaten bunu yapıyorsan helal olsun bence bu program degılde bos zamanlarında yapabılecegın haftanın 2 3 gunu uygulayacagın bıseye gec derım ben hem canın sıkılmaz yapamadım dıye hemde vucudunu bos bırakmamıs olursun

sardı sarmasına ama göbişe bi etkisi yok ki
ben sırf karın çalışmak istiyom artık

senıde beklerız canım buralara ozmn bıtınce

Aman Allahım. Tam istediğim gibi. Bir an önce bitse de bende başlaşam.

Son düzenleme:

pazartesi gelicem canım şuan yaptığım bişey yok sadece playstaion 3 ün fitness oyununu oynuyom
jilliandan sonra az kafam dağılsın dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…