Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisini de yap. Ben öyle yapacağım.kafam karıştııııı :111:
killer abs mi yapsam 6 week miiiiii
bu yogunlulukta zaten bunu yapıyorsan helal olsun bence bu program degılde bos zamanlarında yapabılecegın haftanın 2 3 gunu uygulayacagın bıseye gec derım ben hem canın sıkılmaz yapamadım dıye hemde vucudunu bos bırakmamıs olursun
İyi geceler.az önce geldm çok da yorgun hissetmiyorum kendmi o yüzden jillianımı yapıp yatacağım.yarın 04.45te uyanmam gerek çünkü.öpüyorum sizleri iyi geceler şimdiden ....
cnm yapabildğim kadar yapacağım artık.incelmelerim az olacak ama olsun. jillian yapmayı seviyorum çünkü. kızların aklında 2-3 gün yapılabilcek jillian programı varsa ve benmle paylaşırlarsa memnun olurum.benm bildiğim yok malesef ...
o yok ama ben geldım four olur mu
bende bugun kıllerda 1/2 yaptım benım aradıgım buymus megersem ya
olculerım pek ıc acıcı degıl bıtıste yazsam olmaz mı bı kenara yazdım ama
burdakı herkese kolay gelsın bu arada ıns gıder gobıslerımız
bişi sorcam cancazım
sen 1/7 yazmışsın yaaa level 1 15 gün yapılıyo oluyo di miii
2 gün de dinlenmece
her hafta 5 gün
3 haftada 15 gün
1/2/2 de yazılabilir sanki seninki di mi (2. haftanda 2. günün )
beyin fırtınası yaşattın bana
Herkese merhaba,
Jillian'ın 30 day shred ini bitirmiş bulunmaktayım. Çoğu insan 30 day den sonra ripped a başlıyor fakat benim derdim göbeğimle.
Jillian'ın killer abs sine biraz baktım, fakat anlayamadım 1. levelı kaç gün yapacağız, yine diğerindeki gibi mi olacak.
Yapan arkadaşlar varsa beni biraz aydınlatabilir misiniz? Bu akşam başlamak istiyorum.
az önce geldm çok da yorgun hissetmiyorum kendmi o yüzden jillianımı yapıp yatacağım.yarın 04.45te uyanmam gerek çünkü.öpüyorum sizleri iyi geceler şimdiden ....
[video=youtube_share;pFsb5oxgJ6k]http://youtu.be/pFsb5oxgJ6k[/video]
Bunu da yapmayı düşünüyorum.
İkisini de yap. Ben öyle yapacağım.
Hosgeldin bebem, bu bitsin bende killer abs istiyorum, yoksa araya degisik bisey mi alsam bilemedim.
mel cok guldurdun beni kis, ben 1/7 yaziyorum kolay geliyo bana. Obur uzun yontemi efes yaziyo aslinda daha aciklayici. 1 level toplam 15 gun. Ayyy cok sevindim beyaa, beybim gelmis aramiza
Walla benimde derdim gobusde hic gitmedim o yuzden ripped a. Biz cogunluk 6 week 6 pack yapiyoruz, 5 gun yapip hafta sonu dinleniyoruz, killer abs yi daha indiremedim hic bilgim yok, four yapiyo onu ona sorariz. Hosgeldinnnnn
kafam karıştııııı :111:
killer abs mi yapsam 6 week miiiiii
İkisini de yap. Ben öyle yapacağım.
Osgeem sen bakma kediye, 45 kilo o citir cerez. Duramiyo hic, hiperaktif.
6weekten basla iste, eminim cogu hareket ortaktir. Walla dilim disari sarkiyo son 10 dk. Feci terliyorum.
Hoşbulduk
Peki 6 week 6 pack in faydasını gördün mü hiç?
İkisini derken, aynı günde değil tabiki. İlk six pack, 6 hafta. Sonra da killer abs 3 hafta.Kediiiiiiiiii
Yok ikitane, millete kotu ornek olma.
Ben de önce 6 weekten başlayacağım, en sona killer abs'ı bırakacağım.Osgeem sen bakma kediye, 45 kilo o citir cerez. Duramiyo hic, hiperaktif.
6weekten basla iste, eminim cogu hareket ortaktir. Walla dilim disari sarkiyo son 10 dk. Feci terliyorum.
Aman Allahım. Tam istediğim gibi. Bir an önce bitse de bende başlaşam.
pazartesi gelicem canım şuan yaptığım bişey yok sadece playstaion 3 ün fitness oyununu oynuyom
jilliandan sonra az kafam dağılsın dedimmm
tatlım bude shred gıbı 3 level 10 gun yapıyosun her levelı.Herkese merhaba,
Jillian'ın 30 day shred ini bitirmiş bulunmaktayım. Çoğu insan 30 day den sonra ripped a başlıyor fakat benim derdim göbeğimle.
Jillian'ın killer abs sine biraz baktım, fakat anlayamadım 1. levelı kaç gün yapacağız, yine diğerindeki gibi mi olacak.
Yapan arkadaşlar varsa beni biraz aydınlatabilir misiniz? Bu akşam başlamak istiyorum.
arkadaslar paylasmıs tatlım bence gayet ıyı suresıde uzun haftada 2 3 gun yapsan kafıcnm yapabildğim kadar yapacağım artık.incelmelerim az olacak ama olsun. jillian yapmayı seviyorum çünkü. kızların aklında 2-3 gün yapılabilcek jillian programı varsa ve benmle paylaşırlarsa memnun olurum.benm bildiğim yok malesef ...
bence kıller abs yap derım yanlarım var fln dıyosan hele su an yaptım bılgısayar basına oturdum karnım yanıyo resmen bugun hareketlerı daha duzgun yaptım dusun yanı tabı bende baya gobek var belkıde ondandırHosgeldin bebem, bu bitsin bende killer abs istiyorum, yoksa araya degisik bisey mi alsam bilemedim.