bı kac gundur buhranlı ruh halındeydımvee yarından ıtıbaren bende buralardayım kıllera baslıycam sonrasına bakarız artık
gelirim gelirimmmm
valla gerçekten çok eğlenceli bi de sanırım jilliandan daha fazla yeri çalıştırıyor çünkü sırtım omuzlarım dökülüyor resmen
o kadar spor yapıyo olmama rağmen
bakalım faydasını görcem mi.. ama eğlenceli çok
bak bu Eki Görüntüle 1005112
Sana söyledim, kendim akşam akşam yedim, sabaha bırakacaktım ama dayanamadım. Ben birde Karatay yapıyorum.Hiiissssttt,
Sana söyledim, kendim akşam akşam yedim, sabaha bırakacaktım ama dayanamadım. Ben birde Karatay yapıyorum.
Masallahpek kiskaniyorum seni. Benim kiz birakmiyo beni. Ben anca gece ev ahalisi yatinca yapabiliyorum, gunduz mumkun degil. Ben dogumdan sonra forma girmistim de simdi yine kilo aldim, baslarken bende cok useniyorum, surune surune kalkip aciyorum videoyu. Degisiklik simdilik yok ama 30 day shared den daha severek yapiyorum.
Dun 1/6 tamadir.
Cok mutlu oluyorum hala karnim hafiften aciyor. Hic bu kadar uzun sure acimamisti, halbuki ne sporlar yaptim ben bu gune kadar, en fazla 2 gun agrir gecerdi.
çiçeeeeemnasıl gidiyo 6 week
benim göbiş pörtledi sanki yineama jilliana dönesim de yok
amaaa eninde sonunda dönmem gerekçek
kaç dakikalık bu video?
3 hafta level 1 3 hafta level 2 di mi?
dinlenme günü falan var mııı
Özgem gördüm yazayım dedim. Bunda 2 level varmış
Haftada 5 gün yapılacak. Her level 3 hafta yapılacak.
You want to get ripped abs? Me too.
Jillian Michaels's latest fitness DVD, 6 Week Six-Pack, is a workout video for getting a flat, chiseled midsection in 6 weeks. It follows in the footsteps of the earlier Jillian Michaels videos, such as 30 Day Shred, No More Trouble Zones, and Banish Fat Boost Metabolism, with the same, no-nonsense, tough-love motivational style that she brings to the hit TV show The Biggest Loser.
Overview
The 6 Week Six-Pack DVD contains 2 workouts, Level 1 and Level 2. Each exercise routine is 35 minutes, including warmup and cooldown.
Jillian recommends that you stick with Level 1 for three weeks, and then move on to Level 2 for three weeks, working out 5 times a week. Sticking to a healthy diet is also suggested - customized plans are available at www.jillianmichaels.com.
You'll need a single hand weight (from 3 to 8 pounds, for kettlebell-style moves) and a mat.
Dun 1/6 tamadir.
Cok mutlu oluyorum hala karnim hafiften aciyor. Hic bu kadar uzun sure acimamisti, halbuki ne sporlar yaptim ben bu gune kadar, en fazla 2 gun agrir gecerdi.
5 gün olması iyiymiş aslım yaa
o zaman ben üşenmezsem haftaya pazartesi başlayayım... c.tesi- pazar tatil olsun hem..
c.tesi pazar da şu benim ps3 ü oynamaya devam ederim
ben artık sorunlu bölgeye yönelsem iyi olcak çünkü yine pörtledi göbekeşim yine başladı göbeği sıkıp oyyyy demeye
çiçeeeeemnasıl gidiyo 6 week
benim göbiş pörtledi sanki yineama jilliana dönesim de yok
amaaa eninde sonunda dönmem gerekçek
kaç dakikalık bu video?
3 hafta level 1 3 hafta level 2 di mi?
dinlenme günü falan var mııı
evet her gün olmaması iyi bence debana artık fenalık geldi. bende cumartesi ripped'e başlayacağım. sonra buna geçerim .
ben killer buns&thighs yapmak istiyorum basenlerim de gitsinama o her gün mü yapılıyor bilmiyorum. Kedi bilgin var mı :26:
İnşallah işe yarayacak. Benim daha çok var six pack'e. Shred level 3 çok zorluyor.
evet her gün olmaması iyi bence debana artık fenalık geldi. bende cumartesi ripped'e başlayacağım. sonra buna geçerim .
ben killer buns&thighs yapmak istiyorum basenlerim de gitsinama o her gün mü yapılıyor bilmiyorum. Kedi bilgin var mı :26:
Killer buns kalça ile ilgili olduğu için, benim de kalça sorunum olmadığı, hatta kalçadan kilo almak istediğim için ilgilenmemiştim.Ama buda six pack gibi belli bir bölgeyi sıkılaştırmaya, inceltmeye yönelik olduğu için, six pack mantığı ile haftada 5 gün yapılabilir diye düşünüyorum.
Offff bitmedi mi daha oripped a mi gidicen sen sonra?
Killer buns i bende dusunuyorum, baslamisken her yeri siradan gideyim istiyorum, sonra yine karin icin killer abs istiyorum. Ama dinlenme vardir insallah yoksa ben cok sıkılıyorum.
Sen gel o zaman bizimle squat yap agirliklarla, buyusun azcik popon. Kuru popo seni.