Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

bı kac gundur buhranlı ruh halındeydım vee yarından ıtıbaren bende buralardayım kıllera baslıycam sonrasına bakarız artık

Gel kuzum gel, biz 6w6p yapiyoruz ama sende ondan basla, killeri bu bitince yapariz yine hep beraber.

Programini degistirdigin icin dokuluyo her yerin, ne kadar yaparsak yapalim jillianda bi sure sonra rutin, butun videolarda ortak hareketler var cunki sistem ayni. Aslinda sen dogrusunu yapiyosun suan, bizde bu bitince bi sure pilates falan mi yapsak vucudumuz bi şaşsin.

10 ŞUBAT
Bel: 68
Göğüs: 87
Kalça: 85

rumuz:kedi83
başlama tarihi:10 şubat Jillian 30 ds
göğüs:84
bel:65
göbek:73
kalça/basen:85
kilo: 45.4

Rumuz : BlueDaisy

Baslama tar: 24.02.14

Gog: 86

Bel: 76

Gob: 87

Kalc: 93

Kilomu bilmiyorum baskulum yok

Gobegimi iki gun once olctum 2 cm eksikti, bugun olctum gecen haftayla ayni anlamadim.

cnm aksamlari benim enerjim hic olmuyor mumkun oldukca erken saatte yapmaya calisiyorum.

Dun 1/6 tamadir.

Cok mutlu oluyorum hala karnim hafiften aciyor. Hic bu kadar uzun sure acimamisti, halbuki ne sporlar yaptim ben bu gune kadar, en fazla 2 gun agrir gecerdi.

Bu arada ben lahana corbasi diyetine basladim, bugun ikinci gunum. Bugun corbam daha lezzetli oldu, severek iciyorum. Buda hosuma gitti. Ama hala baskulum yokkk, sonuc veremiycem maalesef. Hissiyat ve gorunuse gore yorum yaparim bitince. 7 gun surecek bu diyet.

Dun 1/6 tamadir.

Cok mutlu oluyorum hala karnim hafiften aciyor. Hic bu kadar uzun sure acimamisti, halbuki ne sporlar yaptim ben bu gune kadar, en fazla 2 gun agrir gecerdi.

çiçeeeeem nasıl gidiyo 6 week
benim göbiş pörtledi sanki yine ama jilliana dönesim de yok
amaaa eninde sonunda dönmem gerekçek
kaç dakikalık bu video?
3 hafta level 1 3 hafta level 2 di mi?
dinlenme günü falan var mııı

Özgem gördüm yazayım dedim. Bunda 2 level varmış

Haftada 5 gün yapılacak. Her level 3 hafta yapılacak.

You want to get ripped abs? Me too.
Jillian Michaels's latest fitness DVD, 6 Week Six-Pack, is a workout video for getting a flat, chiseled midsection in 6 weeks. It follows in the footsteps of the earlier Jillian Michaels videos, such as 30 Day Shred, No More Trouble Zones, and Banish Fat Boost Metabolism, with the same, no-nonsense, tough-love motivational style that she brings to the hit TV show The Biggest Loser.

Overview

The 6 Week Six-Pack DVD contains 2 workouts, Level 1 and Level 2. Each exercise routine is 35 minutes, including warmup and cooldown.
Jillian recommends that you stick with Level 1 for three weeks, and then move on to Level 2 for three weeks, working out 5 times a week. Sticking to a healthy diet is also suggested - customized plans are available at www.jillianmichaels.com.
You'll need a single hand weight (from 3 to 8 pounds, for kettlebell-style moves) and a mat.

5 gün olması iyiymiş aslım yaa
o zaman ben üşenmezsem haftaya pazartesi başlayayım... c.tesi- pazar tatil olsun hem..
c.tesi pazar da şu benim ps3 ü oynamaya devam ederim
ben artık sorunlu bölgeye yönelsem iyi olcak çünkü yine pörtledi göbek eşim yine başladı göbeği sıkıp oyyyy demeye

Dun 1/6 tamadir.

İnşallah işe yarayacak. Benim daha çok var six pack'e. Shred level 3 çok zorluyor.

evet her gün olmaması iyi bence de bana artık fenalık geldi. bende cumartesi ripped'e başlayacağım. sonra buna geçerim .

ben killer buns&thighs yapmak istiyorum basenlerim de gitsin ama o her gün mü yapılıyor bilmiyorum. Kedi bilgin var mı :26:

Kod:

Askitom 35 dk video, aynen dediginn gibi 3 er hafta levellar. 2 gun de dinlenme var hafta sonu tembelleniyoruz super walla. Sen kocisle takil biraz ama jilliandan soguma bu arada cabuk gel.

Killer buns kalça ile ilgili olduğu için, benim de kalça sorunum olmadığı, hatta kalçadan kilo almak istediğim için ilgilenmemiştim. Ama buda six pack gibi belli bir bölgeyi sıkılaştırmaya, inceltmeye yönelik olduğu için, six pack mantığı ile haftada 5 gün yapılabilir diye düşünüyorum.

İnşallah işe yarayacak. Benim daha çok var six pack'e. Shred level 3 çok zorluyor.

Offff bitmedi mi daha o ripped a mi gidicen sen sonra?

Killer buns i bende dusunuyorum, baslamisken her yeri siradan gideyim istiyorum, sonra yine karin icin killer abs istiyorum. Ama dinlenme vardir insallah yoksa ben cok sıkılıyorum.

Sen gel o zaman bizimle squat yap agirliklarla, buyusun azcik popon. Kuru popo seni.

Offff bitmedi mi daha o ripped a mi gidicen sen sonra?

Killer buns i bende dusunuyorum, baslamisken her yeri siradan gideyim istiyorum, sonra yine karin icin killer abs istiyorum. Ama dinlenme vardir insallah yoksa ben cok sıkılıyorum.

Haftaya salı günü bitecek. Allahtan rippedda dinlenme var, onun için seviniyorum. Shred topiğini takip ediyorum ama çok fazla yazmıyorum. Buraya yazıyorum en çok.

Sen gel o zaman bizimle squat yap agirliklarla, buyusun azcik popon. Kuru popo seni.

Ben 6 aydır squat yapıyorum. Lunges, kick back yapıyorum. Programımdaki videolarda görürsün. 6 gündürde galiba, şu 30 günlük squat programını uyguluyorum, bugün 100 squat günü. Hani siz nerede yapıyorsunuz. Bakayım neredeyse hemen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…