merhaba bayanlar; pazartesi başlamışsınız, bende 2-3 gündür yapıyorum uygunsa size katılabilirmiyim
sağol canım gidicem canım ya sporsuz olmaz ama yürütken dizimi nükersem müthiş bir sıxı girşyor birde böyle acı biber sürmüş gibi yanıyorDoktora git ihmal etme
Zorladın mi acaba büyük geçmiş olsun
sağol canımAyy içim fena oldu, kıyamam saçlarıma ben. Küçüklüğümde beri belimdeydi saçlarım daha 2 ay önce kestirdim omzumda, oda zor geliyor artık yıka,düzleştir vs gibi ama rahatladımKuaför oruçlu falan mıydı acaba sonuçta bir saçın kaç saat işlem görebileceğini çok iyi biliyorlar, hangi akla hizmet o kadar saat bekletmiş. Tam dava etmelik
Çok geçmiş olsun
anlıyorum, teşekkür ederim :)Listeye alamam herkese pazartesi son dedim bi kaç kişiyi geri çevirdim, ama buraya katılabilirsin yapınca yazarsın kapımız açık :)
Canım şu an agriyoken yapma spor sakinGünaydın canlar valal gece dizim ağrısından uyuyamadım bugun dr a gidecem bakalım ne diycek
sağol canım gidicem canım ya sporsuz olmaz ama yürütken dizimi nükersem müthiş bir sıxı girşyor birde böyle acı biber sürmüş gibi yanıyor
sağol canım
Bu sporları nerden buluyorlar anlamıyom
Ne kadar cahilmişim
Bu sporları nerden buluyorlar anlamıyom
Ne kadar cahilmişim
Spor diyet arastirmasi yaparken basliginiza denk geldim ve daha erken gormedigim icin cok uzuldum. Bende basliyorum. Elbet grupca yapmak daha motive edici olurdu ama kismet diyelim. Sizi takip edecegim. Nerdeyse bir haftaniz bitiyor. Ilk vun sinav cekemeyip simdi cekebilen var mi?
Bende tam yapamiyorum ..belki haftaya yapabilirim..ben sinavi jiliandaki sarisin bayanin yaptigi gibi yapiyorum bacaklarimi capraz yaparak..Spor diyet arastirmasi yaparken basliginiza denk geldim ve daha erken gormedigim icin cok uzuldum. Bende basliyorum. Elbet grupca yapmak daha motive edici olurdu ama kismet diyelim. Sizi takip edecegim. Nerdeyse bir haftaniz bitiyor. Ilk vun sinav cekemeyip simdi cekebilen var mi?
En sevdiğim kısım spor bildirimiiiiPazar gelse de biraz dinlensek Kııızlar ilk levelin yarısı bitti bugün kendinizle gurur duyuuun