Jillian Michaels 30DAY

Haklısın, ben de 6da 1-i gitti diyordum bugün :))
Tesellime bakk :-)
Ağrılarım daha az, hatta hiç yok gibi, bu bile mutlu olmama yetiyor.. hem daha rahat yapıyorum hareketleri çok şükür :)

Çabuk gelsin bitsin istiyorum, sonucu acayip merak ediyorum çünkü :))
Gerçi senin gibi benim de yemek alışkanlığım iyi değil maalesef

Ben bugün dikkat etttim bence sen de düzelt beslenmeni :) Yoksa bu kadar emek boşa gideceeek

Bugün kendimii çok yorgun hissediyorum kızlar saat kaç oldu hala yapamadım jıllıanı :KK23: Totomu kaldırıp gidip yapayım barii :KK70:

24 Temmuz Listesi
1-Asli_95+
2-ay__060+
3-perihan00 +
4-Mor Vampir +
5-AKovser +
6-mefkurem
7-Selvos88 +
8-gunes-86 +
9-Habinar
10-koza16 +
11-bahired
12-Selinanya
13-Axelia
14- 2KediAnnesi
15-Masmavi_
16-Jooker
17-tetaan

24 Temmuz Listesi
1-Asli_95+
2-ay__060+
3-perihan00 +
4-Mor Vampir +
5-AKovser +
6-mefkurem
7-Selvos88 +
8-gunes-86 +
9-Habinar
10-koza16 +
11-bahired
12-Selinanya
13-Axelia
14- 2KediAnnesi
15-Masmavi_
16-Jooker +
17-tetaan

24 Temmuz Listesi
1-Asli_95+
2-ay__060+
3-perihan00 +
4-Mor Vampir +
5-AKovser +
6-mefkurem
7-Selvos88 +
8-gunes-86 +
9-Habinar
10-koza16 +
11-bahired
12-Selinanya+
13-Axelia
14- 2KediAnnesi
15-Masmavi_
16-Jooker +
17-tetaan

Bu kadar spor yapıp da yeme Alışkanlığını düzeltmemek çok kötü arkadaşlar.
Ben size nacizane önerilerde bulunayım. Kilomu ancak bu şekilde yiyerek koruyabiliyorum, 50 kiloyum.

Bugün mesela tüm yediklerim: yarım dilim ekmek, 5 zeytin, bir kibrit kutusu peynir, 3 dilim salam, bir az Yağlı omlet yumurta, 1 domates, yarım Salatalık, bir tabak sebzeli bulgur pilavı, bir tabak tavuklu(göğüs) bezelye yemeği. Bu kadar.
Şuan misafirlikte Olduğum için böyle. Normalde akşam yemeğim daha hafif oluyor.
Karbonhidrat, şeker ve yağdan uzak durun.
Hamur işi, Kızartma, pasta, tatlı, pirinç pilavı, ekmek, reçel gibi yapay yani içine şeker atılan her türlü şekerleme, çikolata vs. Şeyleri Hayatınızdan çıkarmaya çalışın. Pirinç pilavı yerine bulgur yapın. Eğer yemekte patates, bulgur, makarna gibi karbonhidrat varsa bir de üstüne ekmek yemeyin.
Yumurta, sebze, et, süt ürünlerine ağırlık verin.
Protein kaynağı besinler: yumurta, az Yağlı peynir, süt, yoğurt, lor peyniri, yağsız dana eti, tavuk göğüs...
İstediğiniz kiloya inene kadar peynir, süt ve yoğurdu light tüketseniz daha iyi olur. Light olanlarını bol bol yiyin için. Yaptığınız sporda kas elde etmek için günlük ihtiyacınızdan daha fazla protein almanız gerek. Yağlı karbonhidratlı yerseniz vücudunuzdaki yağlar yerine yediğinizi yakarsınız.
Kalori Hesabı yapın. 70 kilo bir insanın 2200 kalori ihtiyacı var diyelim. Zayıflamak için 1500-1800 kalori arasında yemesi gerekir. Bu kaloriyi idareli kullanmak için de yağ karbonhidrat ve şekerden uzak Durmalı.

Böyle şeyler... :/
Sağlıksız beslenmeyin, yaptığınız sporlar bir işe yarasın.

Ekleme yapayım. Bakliyatlar içinde en Güzeli mercimek. Nohut ve kuru fasulye pek iyi değil. Yeşil mercimeği bol bol, sarı ve kırmızıyı da çok az Yağlı yaparak bol bol yiyebilirsiniz: ekmeksiz veya bir dilim ekmek ile.
Acıktığınızda koca kase salatayla midenizi kandırın. Yağ eklemeyin. Limon olabilir. Her türlü sebzeyi yeşilliği doya doya yiyin.

24 Temmuz Listesi
1-Asli_95+
2-ay__060+
3-perihan00 +
4-Mor Vampir +
5-AKovser +
6-mefkurem +
7-Selvos88 +
8-gunes-86 +
9-Habinar
10-koza16 +
11-bahired
12-Selinanya+
13-Axelia
14- 2KediAnnesi
15-Masmavi_
16-Jooker +
17-tetaan

Kızlar 1 ay sonra nasıl oluruz bilemiyorum ama tek emin olduğum şey hiç bi zaman ilk yapanın ben olmıcağı :-)
Gün içinde hadi şunuda yapayım bunuda yapayım diye diye bu saati buluyor
Valla sırf utandığımdan yapıyom yoksa kimse bana bu saatte spor yaptıramaz
Demekki benim ilacım burasıymış
Teşekkürler Aslıcım :KK68:

Nasil bosa gidecek canim.. az yersekte sorun olurmu...

Yok canım az yeme normal ye onun için demedim ben ilk 4 gün çok kötü beslendim. Yağlı şeyler falan böyle olunca işe yaramaz şimdi diyetime geri döndüm onun için yazdım siz de güzel beslenin sağlıklı şeyelr yiyin spor işe yarasın diye :)

Asli_95 Asli_95 canım dinlenme günü yarın mı yoksa pazar mı? gerçi 6 gün sonra olduguna göre pazar olacak ama yine de sorayım :KK48:

6 günden sonra mola diyor Jilliaan yani pazar :KK66:

Kızlar 1 ay sonra nasıl oluruz bilemiyorum ama tek emin olduğum şey hiç bi zaman ilk yapanın ben olmıcağı :-)
Gün içinde hadi şunuda yapayım bunuda yapayım diye diye bu saati buluyor
Valla sırf utandığımdan yapıyom yoksa kimse bana bu saatte spor yaptıramaz
Demekki benim ilacım burasıymış
Teşekkürler Aslıcım :KK68:

Ayy çok mutlu oluyorum bunları duyunca :KK15:
Ben de arada bırakayım ya diyorum ya da senin gibi geç yaptığım için akşam yorulmuş oluyorum yapmasam diyesim geliyor sizler aklıma geliyorsunuz hemen açıyorum topiği bakıyorum kimler yapmış onlara destek olmak için hemen yapıyorum sporumu :KK6:

25 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
11-bahired
12-Selinanya
13-Axelia
14- 2KediAnnesi
15-Masmavi_
16-Jooker
17-tetaan

Nazar değdi nazarrrrr :KK70:
Ne güzel sabah yapıyordumm, kaç gündür fırsat bulamadımm
Akşam da zor oluyor yaa, en güzeli sabah aç karnınaa.. :KK48:

Aslında en güzeli akşam çünkü her şeyi yedin bitti bi de en ağır öğün akşam ya, yedikten 2 saat sonra falan yapıyorsun yediklerini yakmana yardımcı olur :) Yani ben profesyonel değilim bana bu daha mantıklı geliyor bilmem doğru mudur

X