Jillian Michaels 30DAY

Niye böyle bişi yapmışlar ? Sen de mi böyle oldu yoksa çok mu uzun tuttular
Ayy yine iyi kurtulmuşsun saçını kaybettmemişsin Allah korusun
Durmadan baktılar sacima ama soyledikleri tek şey daha acilmadi saçın oldu
benn goruyodum tupturuncu acilmisti mahvettiler işte öyle
Saol canim

Aynen kuzum o kadar kotuyduki kazitmayi bile düşündüm.. hiç bakım falan da yapmadım yapcagim her şey zarar veriyodu duzlestiricye bile yapisiyodu saclarim düşün. .
Gittim bı de eczaciya para bayıldım
Şampuanlar falan geçti çok şükür .. siyah siyah kabuk koparirdim kız saç derimden

Canım daha kötüsü olmamış yine Allah korumuş. Neden bu kadar uzun süre tuttular ki acaba 5 saat çok uzun bir süre

Sağolun arkadaşlar. Iki gündür karnıma şiddetli sancılar giriyor. Afedersiniz ishal Gibiyim ama WC'ye girmeden. Nasıl bi ishal anlamadım hiç böyle olmazdım. Sürekli sancı giriyor. Wc ihtiyacı duymuyorum.
Yediğin birşey mi dokundu acaba ya da üşütmüşsündür belki canıım.

Canım daha kötüsü olmamış yine Allah korumuş. Neden bu kadar uzun süre tuttular ki acaba 5 saat çok uzun bir süre
Simsiyah saclarimi açtırdim canım o yüzden mi bilmiyorum
Ama çektiğim acıyı bi ben bilirim bi de allah yani

Ayy gözümden canlandrıdım diken diken oldum, hiç öyle boyayla falan işim olmaz. Zaten kuaförlere de pek güvenmiyorum En karlı eczaneci çıkmış desene ucuz atlatmışsın, saçını kazıtmak mantıklı aslında ölü şaçla uğraşmaktansa ama işte oda cesaret meselesi

Simsiyah saclarimi açtırdim canım o yüzden mi bilmiyorum
Ama çektiğim acıyı bi ben bilirim bi de allah yani
Canım ya saçlar hassas ne kadar kötü olmuşsundur ... Yavaş yavaş toparlanıyomuş canıım daha da düzelir umarım

Aynen canım cesaret edemedim
Su an çok şükür doğal haliyle bile kullanabiliyorum
Siz siz olun boyatmayin açıcı surerek
Ki gittiğim kuaför herkesin bildiği çok iyi bi kuafordu.. ama işte pahalı olması iyi olması demek değilmiş. .
Ama hala islakken hamur gibi süner saclarim

sol dizimi sakatladım sanırım müthiş bi ağrı var bükemiyorum bükersem açamıyorum üstüne yüklenemiyorum merdiven inip çıkamıyorum diz kapağımda sıkıntı oluştu bugun yapamadım sporu halbuki çok güzl gidiyodum hatta eşimle devam edecektik ama bakim yarın bi olsun dr a gitcem olmadı

Doktora git ihmal etme
Zorladın mi acaba büyük geçmiş olsun

Aslıcım yapan kendine yapar güzelim giden gitsin kalan sağlar bizimdir

Ben yeme konusunda o kadar dikkatliydim aylarca kaçamak bile yapmadım inan bayram benim bile dengemi bozdu
Şimdi çok zor durduruyorum kendimi hatta pek başaramıyorum
Ama biran önce eski düzenimize dönemin lazım. 3 gün sabretsek alışırız
Ben bayrama kadar 10 Kilo vermek istiyorum
Bunun içinde hem beynime hem de ağzıma kelepçe takmam lazım
Cıssslara girmek yasak olsun

Ayy içim fena oldu, kıyamam saçlarıma ben. Küçüklüğümde beri belimdeydi saçlarım daha 2 ay önce kestirdim omzumda, oda zor geliyor artık yıka,düzleştir vs gibi ama rahatladım Kuaför oruçlu falan mıydı acaba sonuçta bir saçın kaç saat işlem görebileceğini çok iyi biliyorlar, hangi akla hizmet o kadar saat bekletmiş. Tam dava etmelik

Çok geçmiş olsun

Kızlar niye benim adımada bi artı yapıvermediniz

Akşama yemeğe misafir vardı
Bugün kaytaracak gibiydim burayı okuyunca vazgeçtim
Birazdan başlıyommm

23 Temmuz Listesi
1-Asli_95+
2-ay__060
3-fyzanur
4-kollontai
5-perihan00 +
6-Mor Vampir +
7-AKovser +
8-mefkurem +
9-Selvos88 +
10-gunes-86 +
11-Habinar
12-koza16 +
13-bahired
14-ameliaa
15-Selinanya +
16-edersoy
17-firuzeew
18-Axelia
19- 2KediAnnesi
20-Masmavi_
21-Jooker
22-fatmanurkaya
23-tetaan

merhaba bayanlar; pazartesi başlamışsınız, bende 2-3 gündür yapıyorum uygunsa size katılabilirmiyim

Artık hangi kafayı yaşadı beyfendiiii bilmiyorum ama gidiyodu saclarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…