- 17 Mayıs 2015
- 1.450
- 2.810
- 29
Yok tatlım buraya koymadim gönderirim sana
Ben de isteriiim :) Azıcık motivasyon hiç fena olmazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım buraya koymadim gönderirim sana
Aminn başlasan sonu gelir :)MaşaAllah deyim o zaman :)
Darısı başıma :))
Gel Antalya ya saniyeler içinde kurusunOff hadi sporu yapıyoruz duşu da alıyoruz onlar kolayda bu zorla kuruyan saçlar ne olacak çileden çıkartıyor beni Jillian bile bu kadar zor gelmiyor
Nemli bi yerde mi yasiyosun canımm o yüzden mi kurumuyorOff hadi sporu yapıyoruz duşu da alıyoruz onlar kolayda bu zorla kuruyan saçlar ne olacak çileden çıkartıyor beni Jillian bile bu kadar zor gelmiyor
Anladım canıım sağol :))İki bacak birbirine değiyor ya birbirine onu ayırmak için bacak inceltmek için bacak basen
Kullan tabii daha rahat olur böylebunlar işte abim almış zamanında duruyo köşede bi işe yarasın dedim
Teşekkür ederim kızlar :)
Gel Antalya ya saniyeler içinde kurusun
Nemli bi yerde mi yasiyosun canımm o yüzden mi kurumuyor
Benim de hiç kurumazAtlayıp geliyorum
İstanbuuuul :) Saat erken olsa belki daha rahat kurur ama şimdi makineyle kurutmam lazım yoksa zor
Benim de hiç kurumaz
Oryal saolsun
Saç açıcı maddeO ne ?
Canım youtubede çok güzel squat videoları varaa bende istiyorum tatlibikiz gerçi squat gibi hareketler beni açmıyor 15 gün zor dayanıyorum resmen
Canım youtubede çok güzel squat videoları var
Hem de çeşit çeşit squatlar var
Sen zamanın nasıl geçtiğini anlamadan yaptırıyor sana
Bikaç gün ağrısı oluyo tabi. .
Saç açıcı madde
Mahvetti saclarimi
Nasıl sevmezsin kız o goruntuyuuu:)ağrısında da değilim de ben o dik görüntüyü sevmiyorum herkes de öyle olsun diye hasta oluyor ben tersi işte
1.5 yıl oldu yaptıraliAh niye yapıyosun böyler şeyler ne istiyosun güzelim saçlarından
Çok geçmiş olsunn canım
Neyin var ?
Sağolun arkadaşlar. Iki gündür karnıma şiddetli sancılar giriyor. Afedersiniz ishal Gibiyim ama WC'ye girmeden. Nasıl bi ishal anlamadım hiç böyle olmazdım. Sürekli sancı giriyor. Wc ihtiyacı duymuyorum.Geçmiş olsun tatlım.. Ciddi bir şey değildir inşallah
Nasıl sevmezsin kız o goruntuyuuu:)
1.5 yıl oldu yaptırali
5 saat oryal de kaldı saçlarım. . En son Yaniyo diye ağladım acisindan öyle yikadilar..
Sonra tabi saç derim tamamen siyah kabuk bağladı yandığı için
Eczaci iyi Kurtulmuş saçın dedi hepsi kopabilirdi dedi yeni yeni toparliyorum ama tüm sülfür baglarini koparmisim saçımin. . Şu anki saçımdan Hayır yok yani
Uzuyo uzamasina ama hem yavaş hem uçları çalı süpürgesi gibi
Nasıl sevmezsin kız o goruntuyuuu:)
1.5 yıl oldu yaptırali
5 saat oryal de kaldı saçlarım. . En son Yaniyo diye ağladım acisindan öyle yikadilar..
Sonra tabi saç derim tamamen siyah kabuk bağladı yandığı için
Eczaci iyi Kurtulmuş saçın dedi hepsi kopabilirdi dedi yeni yeni toparliyorum ama tüm sülfür baglarini koparmisim saçımin. . Şu anki saçımdan Hayır yok yani
Uzuyo uzamasina ama hem yavaş hem uçları çalı süpürgesi gibi