★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

_AYNURA_ _AYNURA_ ben yarın jillian yapıp bu haftaki iznimi haftaya cumartesi kullanmak istiyorum uygun olur mu haftaya cumartesi pazar şehir dışında olucam birde nişana gidiyorum nişan olacak arkadasımın evinde kalıcam hiç müsait bir ortam bulamam cuma erkenden yola çıkıcam ama onu yapıp çıkarım erkenden cuma bildirimimi yaparım olur mu:KK19:

slm kızlar bende jıllıan level 1 yapacagım ama ılk levelde soluk soluga kaldım yarısına kadar yaptım ılk basta boyle olması normalmı bırde bacaklarımın iç kısımları felaket agrıyor normalde plates yapıyorum ham degılım ama neden böyle oldukı:KK51::KK51:

_AYNURA_ _AYNURA_ ben yarın jillian yapıp bu haftaki iznimi haftaya cumartesi kullanmak istiyorum uygun olur mu haftaya cumartesi pazar şehir dışında olucam birde nişana gidiyorum nişan olacak arkadasımın evinde kalıcam hiç müsait bir ortam bulamam cuma erkenden yola çıkıcam ama onu yapıp çıkarım erkenden cuma bildirimimi yaparım olur mu:KK19:
Supersin canımmm...bitanesin keşke herkes sebin gibi hassasiyet göstere bilse tabiki yapa bilirsin...

slm kızlar bende jıllıan level 1 yapacagım ama ılk levelde soluk soluga kaldım yarısına kadar yaptım ılk basta boyle olması normalmı bırde bacaklarımın iç kısımları felaket agrıyor normalde plates yapıyorum ham degılım ama neden böyle oldukı:KK51::KK51:
Vallaha kuzum ben 12gün level 1yaptım hep ağrıyarak yaptım.hiç dinmedi ağrılarım...

Supersin canımmm...bitanesin keşke herkes sebin gibi hassasiyet göstere bilse tabiki yapa bilirsin...
teşekkürler yani burası olmasa sporu erteleyip durabilirdim kendimi sorumlu hissediyorum ve sıkılaştığımı gördükçe çok mutlu oluyorum en azından kıyafetlerde ordan burdan taşan fazlalıklar kaybolmaya başladı hatta nerdeyse yok oldular o nedenle eksik yapmak istemem zaten:KK68: sizede teşekkürler jillian grubu için:KK19:

ben erken başlamıştım 15 gün falan oldu 1. level sürem ilk hafta baya oldu sonra azaldı yada alıştım bilmiyorum ama artık en son baya rahat yapabiliyordum kendi adıma arkadaki sarışın kızı takip et canım birde biz haftada 1 gün tatil yapıyoruz ben ilk levelde tatilleri iple çekiyordum:KK66:

ben erken başlamıştım 15 gün falan oldu 1. level sürem ilk hafta baya oldu sonra azaldı yada alıştım bilmiyorum ama artık en son baya rahat yapabiliyordum kendi adıma arkadaki sarışın kızı takip et canım birde biz haftada 1 gün tatil yapıyoruz ben ilk levelde tatilleri iple çekiyordum:KK66:
cvbn için teşkkurler cnm bugun tekrardan bıtırmeye calısıcam ayrıca reglıme az kaldı reglıyken yapılıyormu acaba:KK59:

cvbn için teşkkurler cnm bugun tekrardan bıtırmeye calısıcam ayrıca reglıme az kaldı reglıyken yapılıyormu acaba:KK59:
ben reglken ikinci günümdeydim zıplamaları falan tam yapamadım ama sıkıntı olmadı dene bence yapabilrisin ki ben regl zamanı ağrıdan yataktan çıkmam ama yaptım:oops: ağrıların o yüzden fazla da olabilir regle yakınken daha çok ağrı hissediyor insan:oops:

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@ usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

Bugün de yapıldı kızlar:KK49:

selin erkenciyiz bugün gruba göre kimse daha yapmamış:KK19: akşama kalınca günün yorgunluğuyla daha çok zorlanıyorum zaten mümkün olduğunca bu hafta sabah yapıcam:KK50:

Evet canım biz bitirdik :KK5: bende sabah yapmaya özen gösteriyorum bide malum haftasonu dışarı falan çikarim diye biran önce bitirdim gec vakitte zor oluyo :KK66:

Evet canım biz bitirdik :KK5: bende sabah yapmaya özen gösteriyorum bide malum haftasonu dışarı falan çikarim diye biran önce bitirdim gec vakitte zor oluyo :KK66:
evet bende sonra çok çok geç vakta sarkınca stres oluyor bide yoruluyorsun:KK5: kolay gelsin sana o zaman dışarı çıkarsan iyi eğlenceler:KK39:

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline +
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@ usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

Yarın tatilllll :KK28::KK28::KK28:

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline +
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@ usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

bütün gün çalıştım üzerine sporumu yaptım, hiçbir yerim ağrımadı. :KK70: bugün cmt, yarın tatil, çikolata hakkım :KK23:

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline +
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@ usriyusra
@@yorgunrapunzel