★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

Nevacim o karbonhidrat miktarini nasil hesapliyorsunn ya? Yani her besindeki miktar nasil biliyorsun

Kızlar ben level2 ye basladıgımızdan beri cok hastayım resmen sürüne sürüne yapıyorum. inşallah bir an önce toparlanıp adam akıllı yapmaya baslayabilirim

Kızlar ben level2 ye basladıgımızdan beri cok hastayım resmen sürüne sürüne yapıyorum. inşallah bir an önce toparlanıp adam akıllı yapmaya baslayabilirim

Geçmiş olsun canm bide bu level zor değil ama cok yoruyo beni güçsüz düşüyorum kızlar sizdede oluyo mu resmen spordan sonra uyyasim geliyo :KK64:

Ama benim kalca bacak senden daha ince:63: ben neden 26 beden giyemiyorum:KK34: k.91 b.88 benimki seninki k.100 b.103 :KK28:hii hiii:KK62::KK75:

bence hemen bir dene :) cünkü bazen insan hiç denemiyor ve olmayacagını düşünüyor. ben de gecen gün öyle olmaz ama hadi deneyeyim diye 36 beden denedim ve oldu cok mutlu oldum :)

bence hemen bir dene :) cünkü bazen insan hiç denemiyor ve olmayacagını düşünüyor. ben de gecen gün öyle olmaz ama hadi deneyeyim diye 36 beden denedim ve oldu cok mutlu oldum :)

Yaaa benim hiç 36 beden pantolonum olmadi hiç o kadar incelemedim eğer giyersem benden mutlusu olmaz :))) bu arada bise dicem ben artk kot gidiğimde kalcam cok fiit duruyo :KK66: ise yariyo valla:KK28: bide benim şimdi giydigim pantolonlarim 32 bedendi ben onlari 3 sene önce falan zayflayp daralttrmıstım sonra tabi dogumdan sonra kilo alinca hic biri olmadi ve onlara geri girene kadar 1 tane pantolon alip baska hic almadm sirf onlara girebilmek icin :KK37: ve tabi simdi tam oluyo onlar ama daralttrdğm için kac bedeb bilmiyorum yeni pantolon almanin zamani geldiii:KK71:

3. Level bitince yeni bi pantolon alcam kendime ödülll:KK49: bitene kadar yoookkk

Yaaa benim hiç 36 beden pantolonum olmadi hiç o kadar incelemedim eğer giyersem benden mutlusu olmaz :))) bu arada bise dicem ben artk kot gidiğimde kalcam cok fiit duruyo :KK66: ise yariyo valla:KK28: bide benim şimdi giydigim pantolonlarim 32 bedendi ben onlari 3 sene önce falan zayflayp daralttrmıstım sonra tabi dogumdan sonra kilo alinca hic biri olmadi ve onlara geri girene kadar 1 tane pantolon alip baska hic almadm sirf onlara girebilmek icin :KK37: ve tabi simdi gam oluyo onlar ama daralttrdğm için kac bedeb bilmiyorum yeni pantolon almanin zamani geldiii:KK71:

pantolon değil elbiseydi :) pantolonda hiç 36 denemedim :) olmaz sanırım ya :) devamlı yaptıgımız içinde bu kadar faydasını gördük, düzenli olmayınca hiç bir egzersiz tam anlamıyla işe yaramıyor. grup olmanın güzel yanı o :KK66: ay bende iş cıkısı maviye fln ugrayıp kot mu denesem ki :KK70:

pantolon değil elbiseydi :) pantolonda hiç 36 denemedim :) olmaz sanırım ya :) devamlı yaptıgımız içinde bu kadar faydasını gördük, düzenli olmayınca hiç bir egzersiz tam anlamıyla işe yaramıyor. grup olmanın güzel yanı o :KK66: ay bende iş cıkısı maviye fln ugrayıp kot mu denesem ki :KK70:

Valla benimde bi koşu gidip deneyesim geldi:KK48:

@@Aynura88
@@CallanPinckney
@@dagatesi +
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili +
@@melekkiz_
@@Paleland
@@peter_pan
@@Semipermeable+
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra+
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@Neva2516 +
@@mkbule
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@mrtmuhasebe

Ohhh bugunde ok kizlar

Geçmiş olsun canm bide bu level zor değil ama cok yoruyo beni güçsüz düşüyorum kızlar sizdede oluyo mu resmen spordan sonra uyyasim geliyo :KK64:
Aynen ya icim cekiliyo resmen ama daha cok terliyorum ben bu levelda.ama icim cekilse ne yazar zaten bebegim uyurken yapiyorum uyaninda tam gaz devam :)

26 beden miiii:KK57::KK5: süpeeeerrr ben bayadan beri alışveriş yapmıyorum 30 beden pantolonum var baya bol oluyo:KK8::KK73:

=) yahu almıştır sadece, o beden pantolona girmek çok zordur. jean tablosunu o yüzden verip duruyorum. ben belden ve kalçadan sorunsuz olduğum dönem üst bacaktan kaybediyordum. yani yumuşacık da olsanız belli ölçülere sahip olmadan o pantalona girmek mümkün değildir. =) ben de almak istiyorum 26 beden kot bakıp bakıp hırs yaparım belki diye ama bende ters tepiyor :KK70: 20 gün sonra alıcam ^^ ha tabi hala sporumu yapmadım, gideyim de yapayım yoksa zor :KK48:

Evet olculerim o , pantolon likrali 27 denedim bol geldi bende 26aldim dapdar bi kalip almadim ama sevindim orda 26yazmasina
Yalan mi soyluyorum yani peter pan? Fotograf koyup ispatlayabilirim ? Sevincimi paylasanda kabahat

X