- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26beden kot pantolon aldim yaaaaa
Kızlar ben level2 ye basladıgımızdan beri cok hastayım resmen sürüne sürüne yapıyorum. inşallah bir an önce toparlanıp adam akıllı yapmaya baslayabilirim
26beden kot pantolon aldim yaaaaa
Ama benim kalca bacak senden daha ince ben neden 26 beden giyemiyorum k.91 b.88 benimki seninki k.100 b.103 hii hiii
bence hemen bir dene :) cünkü bazen insan hiç denemiyor ve olmayacagını düşünüyor. ben de gecen gün öyle olmaz ama hadi deneyeyim diye 36 beden denedim ve oldu cok mutlu oldum :)
Yaaa benim hiç 36 beden pantolonum olmadi hiç o kadar incelemedim eğer giyersem benden mutlusu olmaz :))) bu arada bise dicem ben artk kot gidiğimde kalcam cok fiit duruyo ise yariyo valla bide benim şimdi giydigim pantolonlarim 32 bedendi ben onlari 3 sene önce falan zayflayp daralttrmıstım sonra tabi dogumdan sonra kilo alinca hic biri olmadi ve onlara geri girene kadar 1 tane pantolon alip baska hic almadm sirf onlara girebilmek icin ve tabi simdi gam oluyo onlar ama daralttrdğm için kac bedeb bilmiyorum yeni pantolon almanin zamani geldiii
Ezgi yanlış ölçüyor bence çünki benden irimi yani?kesin yanlış ya..Ama benim kalca bacak senden daha ince ben neden 26 beden giyemiyorum k.91 b.88 benimki seninki k.100 b.103 hii hiii
3. Level bitince yeni bi pantolon alcam kendime ödülll bitene kadar yoookkk
pantolon değil elbiseydi :) pantolonda hiç 36 denemedim :) olmaz sanırım ya :) devamlı yaptıgımız içinde bu kadar faydasını gördük, düzenli olmayınca hiç bir egzersiz tam anlamıyla işe yaramıyor. grup olmanın güzel yanı o ay bende iş cıkısı maviye fln ugrayıp kot mu denesem ki
Ezgi yanlış ölçüyor bence çünki benden irimi yani?kesin yanlış ya..
Valla benimde bi koşu gidip deneyesim geldi
Aynen ya icim cekiliyo resmen ama daha cok terliyorum ben bu levelda.ama icim cekilse ne yazar zaten bebegim uyurken yapiyorum uyaninda tam gaz devam :)Geçmiş olsun canm bide bu level zor değil ama cok yoruyo beni güçsüz düşüyorum kızlar sizdede oluyo mu resmen spordan sonra uyyasim geliyo
26 beden miiii süpeeeerrr ben bayadan beri alışveriş yapmıyorum 30 beden pantolonum var baya bol oluyo