E bizde onu düşündük zaten güzelim.yılbaşı tatili bitsin,gezmeler bitsin başlayalım.3ocak son ölçü bildirimi günü kuzum...Bende varıımmm en ihtiyacım olan şey sıkılaşmak yılbaşndn sonra baslıuoruz deil mi ben evde olmucan yılbaşına ama 5inde burdaymmm
3ocak ortağımO halde hoşgeldinn :) 5 Ocak'a kadar beden ölçülerini bekliyoruz
Heheheh evet düzelttim hemencik :)3ocak ortağım
Canım benim öyle göründüyü gibi kolay haraketler deyil ki...en kolayındaan başlamak gerek...baktık o oldu diyerine geçelim...Benimde bilege takilan agirliklarim var 0,5 kg onunla baslarim birde ben su yerine alçı doldurmustum siselere daha iyi oluyor dambil gibi
Ya da ben direk 3 kg dambil la baslim ancak etkisi olur bana
Canım benim öyle göründüyü gibi kolay haraketler deyil ki...en kolayındaan başlamak gerek...baktık o oldu diyerine geçelim...
Bitirdiysen daha iyi ya sonuçları paylaşsana bizimle canım...Geç kalınmıs bi konu oldu benim için 30 day shredı bitirdim ve suan 30 day rippedı yapıyorum :)
Bitirdiysen daha iyi ya sonuçları paylaşsana bizimle canım...
Biz takımlar olarak zaten diyetteyiz fıstığım.sonuçlar superrr...ağzım açık kaldı.daha bi gaza geldimmm...ayyy 5 ocak gelse de başlasakkkk...başlangıc
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm
Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
ama ben diyetlede destekledim desteklemedigin zaman kilo vermiyosun ama ciddi anlamda sıkılışıyosun
Biz takımlar olarak zaten diyetteyiz fıstığım.sonuçlar superrr...ağzım açık kaldı.daha bi gaza geldimmm...ayyy 5 ocak gelse de başlasakkkk...
Masallahbaşlangıc
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm
Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
ama ben diyetlede destekledim desteklemedigin zaman kilo vermiyosun ama ciddi anlamda sıkılışıyosun
Bende valla simdi bantta yuruyecemBiz takımlar olarak zaten diyetteyiz fıstığım.sonuçlar superrr...ağzım açık kaldı.daha bi gaza geldimmm...ayyy 5 ocak gelse de başlasakkkk...
Basladiginiz kilo ile simdiki kiloyu da paylasirmisiniz acababirde bazen ek olarak yürüyüş yaptım 45 dk veya 1 saat onu eklemeyi unuttum :)
Ayy kızz ne acelen var beklesene birlikde başlayalım...Masallahcok fark etmis
Bende valla simdi bantta yuruyecem
Damlanur kaptancim ben yarindan itibaren yapmaya baslasam 5 ocak ta sizinle tekrar baslasam olurmu
Benim daha cok sikilasmaya ihtiyacim var puffffffff
başlangıc
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm
Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
Teşekkürler canım...damlacim hayirli olsun topigin canim