- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 36
30günde canım...kursun süresi 30gün....Ne kadar surede bu farklar olustu harika olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30günde canım...kursun süresi 30gün....Ne kadar surede bu farklar olustu harika olmus
Ne kadar surede bu farklar olustu harika olmus
Ekim 20de basladım 1ay sonra ölçülerim böyleydi
Ben de mezunum canım ve de ihtiyacım olan şey sıkılaşmak...çünki 19kilo verdim...onum içim yapmak şart...hem de günde sadece 25dakikayla super sonuç.karar senin tabiki kuzummBende mi başlasam ki yapabilirmiyim acaba?
Mezuniyete 3 kilo kaldı sıkılaşsam fena olmaz aslında
Bekle kıııız.Cok soru sordum ama sizde bu 30 gunluk programimi uygulamistiniz oyleyse tutmayin beniii 5 ocagi bekleyemeyebilirim
Cok soru sordum ama sizde bu 30 gunluk programimi uygulamistiniz oyleyse tutmayin beniii 5 ocagi bekleyemeyebilirim
Bende mi başlasam ki yapabilirmiyim acaba?
Mezuniyete 3 kilo kaldı sıkılaşsam fena olmaz aslında
Sen de bitanemmm...hadi koş eve otur pcnin başında. ..Kizlaaaarrr sizinle gurur duyuyorum harika bi is cikarmissinizzz su an sarjimin bitme ihtimalini bile bile sizinleyimm damlam perim ellerinize saglik
O zaman bu tam bizlik kızlar...Benimde mezuniyete 3 kilo kaldı ve 19 kilo verdim sımsıkı olmak istiyoruuuuummm
O zaman bu tam bizlik kızlar...
Evvet 30gün durmadannn...Ayyy heycanlandm valla hafta sonu da yapcaz dimiii
Misafrlige gidiyorum smdi ama aksam full pcdeyim tatlimm:))Sen de bitanemmm...hadi koş eve otur pcnin başında. ..
Ben de mezunum canım ve de ihtiyacım olan şey sıkılaşmak...çünki 19kilo verdim...onum içim yapmak şart...hem de günde sadece 25dakikayla super sonuç.karar senin tabiki kuzumm
Benimde mezuniyete 3 kilo kaldı ve 19 kilo verdim sımsıkı olmak istiyoruuuuummm
vovvvv harikasınnbaşlangıc
Kilo 66.4
Gögüs 95 cm
Bel 77 cm
Basen 100 cm
Bacak 60 cm
Kol 35 cm
Bitiş.
kilo 58.8
gögüs 87
bel 68
basen 92
bacak 55
kol 30
ama ben diyetlede destekledim desteklemedigin zaman kilo vermiyosun ama ciddi anlamda sıkılışıyosun
harikasınnnBen de mezunum canım ve de ihtiyacım olan şey sıkılaşmak...çünki 19kilo verdim...onum içim yapmak şart...hem de günde sadece 25dakikayla super sonuç.karar senin tabiki kuzumm
kızlar ağzım açık kaldı maşallah sizeBenimde mezuniyete 3 kilo kaldı ve 19 kilo verdim sımsıkı olmak istiyoruuuuummm
Peki katılmak istemezmisin canım?kızlar ağzım açık kaldı maşallah size
evetttt ben de onu yazacaktım,katılıyorum kesinlikleeeePeki katılmak istemezmisin canım?