Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jillanın arkasındakı 2 bayan sağ da kı zorlanan onun hareketlerı yapabılır diğerı daha ağır uapıyr yanı diğer vıdeolarında dambılsda yapılabılıyrZayıflamam lazım sevgilim yanıma gelmek için gün sayıyo benimde hiç hevesim yok off off. Yalnız kollar için ağırlık kullanıyo hatunlar başka alternatif var mı ? O ağırlıklardan sizlerde mi kullanıyorsunuz?
Aaaa en önemli şeyi sormadım. Bi kaç sene önce buna benzer zayıflama programı denemiştim hayvan gibi olmuştum incelmek yerine baya kaslı olmuştum. Bacaklarım roberto carlos gibi olmuştu. Acaba bunu denesem aynı sonuçla karşılaşır mıyım? Sevgilim geldiğinde mahmut abi gibi gormesin beniben su şişesi kullanıyorum şimdilik yarım litrelik ilerki levellerde 1 lt ye geçebilirm duruma göre ama ilk başta alışkın olmadığımdan çok ağırlık kaldırmamayı tercih ediyorum
aa ok peki yarin Sabah olcsem olur mu yoksa simdi mi olceyim bunu su nedenle soruyorum az once yemek yedim deYok kuzum.akşam 12de bitecek.
Ölçüm bildirimleri aşağıdakı şekilde yapılmalı:
★Yaş: 20
★Kilo:69
★Boy:1.68
★Göğüs ölçüsü:96
★Bel ölçüsü: 82
★Göbek ölçüsü: 85
★Kalça ölçüsü: 104
★Basen ölçüsü: 102
★Bacak ölçüsü(sağ): 61
★Bacak ölçüsü(sol): 61
Ben de sizleyiim 5 ocaktan itibareeenn :)
Aaaa en önemli şeyi sormadım. Bi kaç sene önce buna benzer zayıflama programı denemiştim hayvan gibi olmuştum incelmek yerine baya kaslı olmuştum. Bacaklarım roberto carlos gibi olmuştu. Acaba bunu denesem aynı sonuçla karşılaşır mıyım? Sevgilim geldiğinde mahmut abi gibi gormesin beni
Jillanın arkasındakı 2 bayan sağ da kı zorlanan onun hareketlerı yapabılır diğerı daha ağır uapıyr yanı diğer vıdeolarında dambılsda yapılabılıyr
Aaaa en önemli şeyi sormadım. Bi kaç sene önce buna benzer zayıflama programı denemiştim hayvan gibi olmuştum incelmek yerine baya kaslı olmuştum. Bacaklarım roberto carlos gibi olmuştu. Acaba bunu denesem aynı sonuçla karşılaşır mıyım? Sevgilim geldiğinde mahmut abi gibi gormesin beni
bu nasil gulum hic bilmiyom yaBen
v
ben vıde ındırme programından ındırdm
canim sen benim soruma cvp verebilir misinJillanın arkasındakı 2 bayan sağ da kı zorlanan onun hareketlerı yapabılır diğerı daha ağır uapıyr yanı diğer vıdeolarında dambılsda yapılabılıyr
bu nasil gulum hic bilmiyom ya[/QUOT
apptenm indireyim geogleplayiVıdoland var yada başka program da var zaten vıdeo ındırme programı dıye gırersen gogleplay stor dan yada telın ıphonese appstorden ındır programı
canim sen benim soruma cvp verebilir misin
yarin Sabah olcsem olur mu yoksa smdi mi olcmemm gerek
canim sen benim soruma cvp verebilir misin
yarin Sabah olcsem olur mu yoksa smdi mi olcmemm gerek
aynı kişi inanılmaz yaEki Görüntüle 1360843
Zayıf olmak ile fit olmak arasındaki fark. :) Seçim sizin.
Eki Görüntüle 1360844
Kilo her şey demek değildir. Şuan bulunduğunuzdan daha yüksek bir kiloda ancak daha fit bir görünümde olabilirsiniz. :)
evet ama iste gece 12 y Kadar son sanirim eger oyle degilse Sabah ac karna yapcam olcumleriValLa benım Bıldıgım saat 12 ye kadar aç kaRna ölçmk daha ıyı sonuç almk için cnm
bence şimdi ölç ne olur ne olmaz kaydedilmiş olursun tok ölçüldüğünüde yaz yarın sabah bir daha ölçersin olursa onuda yazarsın topik sahipleri ortada yok ya bilemedik biz sıkıntı olmasın hem gerçek ölçülerini bilmiş olursun yarın kesin ölç yanievet ama iste gece 12 y Kadar son sanirim eger oyle degilse Sabah ac karna yapcam olcumleri
HERŞEY iyi güzel Ama ben kocaman kalçamın ölçüsünü buraya yazarken çok utanacağım:)
Cnm bir ve iki de herhangi bir degisim olmusmuydu pekiHep 1 ila 2 yı yaptım level 3 hiç görmedım açıkcası bende heyecanlıyım ımarım sonuç alırız arada başka egzersızlerde var onları da yaparım
Ben bugun 1 lt lik ile deniyim dedim yarim litrelige gore epey fark oluyor daha zorladiben su şişesi kullanıyorum şimdilik yarım litrelik ilerki levellerde 1 lt ye geçebilirm duruma göre ama ilk başta alışkın olmadığımdan çok ağırlık kaldırmamayı tercih ediyorum
ben kendi adıma cevap vereyim mi bende daha önce hep 1 i yaptım 2 ye geçince ya okul ya sınavlar falan hep kopukluk oldu kaldı ama 1 i yaparken beslenmeme de dikkat etmiştim 73 kilo gibi bişeydi bittiğinde kaçtı bilmiyorum ama pantolonlarım bollaşmıştı ayrıca aynaya baktığımda toparlanma hissediyordum 10 günde bile tabi benim vucudum birazda gevşek hemen hizaya geldi ondan da olabilir ama kesinlikle çok etkili 30 günü çok merak ediyorumCnm bir ve iki de herhangi bir degisim olmusmuydu peki
ben kendi adıma cevap vereyim mi bende daha önce hep 1 i yaptım 2 ye geçince ya okul ya sınavlar falan hep kopukluk oldu kaldı ama 1 i yaparken beslenmeme de dikkat etmiştim 73 kilo gibi bişeydi bittiğinde kaçtı bilmiyorum ama pantolonlarım bollaşmıştı ayrıca aynaya baktığımda toparlanma hissediyordum 10 günde bile tabi benim vucudum birazda gevşek hemen hizaya geldi ondan da olabilir ama kesinlikle çok etkili 30 günü çok merak ediyorum