★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

gecmiş olsun Paleland Paleland cım havalar cok soguk malesef bende donuyorum ama jıllıanımı sımdı yapıcam kahvemı ııyorum henuz

önerilerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım kızlar

üzgünüm ama bugün yapamayacagm çünkü canm çok agrıyor .. bacaklardaki ağrı hala gecmedi.. yarın da ist.a gidiyorum kız istemeye .. yapamam büyük ihtimalle ..
perigunlugu perigunlugu sence agrılarım var diye bırakmalı mıyım jillianı yoksa biraz dinlenip devam mı etmeliyim :KK12:
:KK61:

sabahdan beri nette sorun vardı benim
bildirim yapamadım
sabah bugünkü sporumuda yaptım
hoooopp nerde artım :KK70: :KK70:

Kizlar yogurt kuru
Bir kase yagsiz yogurt
Birer tatli kasigi zencefil zerdecal tarcin
Yemeklerden once yarim saat once falan tuketin bir haftada ben duzenli yemedigim halde fark gordum hem spor da yapiyoruz

çok uzun zamandır bende yapıyorum bu kürü ama benim sabah başka kürüm olduğunda öğle akşam yapıyorum...
çok sık duraklamalarım oluyordu bu küre başladığımdan beri azda olsa kilo veriyorum asla tam duraklama yaşamadım

Ben onu bir gün yapıp bıraktım.Üşendim biraz ertesi günde hemen fark görmek istedim olmadı :KK48: Sen çok güzel kilo vermişsin canım.İki ay boyunca bu kürü kullandınmı ara ara olsada ?

canımmm üşenmee... :)
ben 50şer gram alıyorum akdardan bir kavanozda karıştırıyorum yoğurdumun içine 1 tatlı kaşığı atıyorum hooopp mideye :)
biliyorsun beni kolay kolay masamdan kalkamıyorum işyerinde böle daha pratik oluyo hem ...

çok uzun zamandır bende yapıyorum bu kürü ama benim sabah başka kürüm olduğunda öğle akşam yapıyorum...
çok sık duraklamalarım oluyordu bu küre başladığımdan beri azda olsa kilo veriyorum asla tam duraklama yaşamadım
ben uzun zamndır duraklamadayım tekrar başlasam işe yarar mı acaba

Kızlaaarr dün listeyi yapamadım acil bir işim oldu pc ile alakalı. Bugünde iş başı yaptım kar tatili bitti :KK43: akşama hemen dün ve bugünüde ekliyorum. Herkese de cevap vereceğim kusura bakmayın bugün biraz moralim bozuk kaldığım dersleri öğrendim :KK43:(((

yaa artık ağlıcam jilan cok guzel sonuc veryordu benım 92.6 da kitlenen kilomu acmıstı o dunkı mantı olmayaydı 91.55 falandım belkı ve ben 89 gormek istiyorum yani 8 li rakmlar.. hedefim 61 falan..

benim gibi hasta olmayın ya da yemeyin güzel kızlar. alın sıze kötu ornek :KK43:
Ayy geçmiş olsun canım dikkat et kendine acılıtavuk çorba yap limon sıkıp onu iç bende mantı yedim dün bende 89a düştüm şükür aslında 4hafta önce 88i de gördüm ama sonrasında yedim yedim 90a çıktım tekrar zor oluyor alıp vermeler artinca

Ayy geçmiş olsun canım dikkat et kendine acılıtavuk çorba yap limon sıkıp onu iç bende mantı yedim dün bende 89a düştüm şükür aslında 4hafta önce 88i de gördüm ama sonrasında yedim yedim 90a çıktım tekrar zor oluyor alıp vermeler artinca

Anaa yakınız birbirinize desene :) ben haftaya en kötü görürüm 89u bence. :KK76:

X