Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bu senin diyet yapmayan halin mi? benim diyetteki halim de o yüzden sordum :))

dondurmayı hergün gibi yemiyosundur diye düşünerek yazıyorum ;işe yarar bence. nerden baksan 400kal. civarı yakıyorsun bu egzersizlerle

bu senin diyet yapmayan halin mi? benim diyetteki halim de o yüzden sordum :))

dondurmayı hergün gibi yemiyosundur diye düşünerek yazıyorum ;işe yarar bence. nerden baksan 400kal. civarı yakıyorsun bu egzersizlerle

evet canım bu benim yaşam kuralım..

tatlı hiç yemiyormuyum tabiki yiyorum ama en fazla ayda bir iki defa..dondurmada hergün değil tabii..

sanırım benim en büyük problemim yaz aylarında haftada bir kaç akşam içtiğimiz bira..seviyorum ama ne yapayım yahuu..

herşey güzelde canım,gece yediğin ekmek olmamış orda,çünkü en ufak bi erik dahi atsan ağzına gece o vücutta kalıyo sindirilmiyo,e ozaman noluyo hoop göbeğe ,,bide yediğin ekmek yani affı yok valla dikkat et,,acıktığında salatalık ye en azından yağa dönüşme diye bi sorunu yokbi kaşık yoğurt ye bol su iç,,açlığın geçer bencee

Kızlar Level 1/6 geçeğim ama belimi fenalı incittim dün.Napsam ki

bi dene, baktın gördün zorlanmadan hareketleri yapabiliyosun devam et...ama sıkıntı varsa belini zorlama derim..
benim diz 2.levelda bayağı rahatsız etmişti beni..ben dize yüklenilen hareketi hep beginner versiyonunda yapmıştım..

bunun bi deri bi kemik kalmış şuna bakın,ama bu sporun amacı kilo vermek değil sıkılaşmak zatenki,kadın yapmış ve sonuç perfect:129opoyu nasılda şekillendirmiş

buda sevgili jilian ablamız helal olsun taş gibi hatun olmuş,,ama hakiki taş kollardaki kaslara baksanıza kas dükkanına dönmüş heryeri

bende de başlarda öyle oluyordu 10 dk olmadan nefes nefese kalıyordum daha sonra zıplamalarda nefesimi ona göre ayarlayınca düzeldi sadece 3 defa üst üste zıplama var onda zorlanıyorum biraz sorun nefes alısındadır zıpladıgında nefes alıp yere bastıgında vermen gerekyordu sanırım yaparken ayarlıyorum ben tam olarak hatırlayamadım

kızlar ben buna çok şaşırdım üzülüyimmi sevineyimmi bilemedim:44: şimdi ben jiliana başladığımdaki kilomun üstüne çıktım diye kızıp duruyodum,sonra dedim yeni olduğum için su tutuyodur falan bekledim hala tık yok,,ama bu resmi görünce anladımki gerçekten bu spor kiloverdirmiyo kilo aldırıyoama kaslarımızın ağırlığı olsa gerek ne diyim,,1ay sonunda kadındaki cm farkıda ortada yazıyo yani,1cm incelmiş sadece:44:

buda 2aylık sonuçmuş gerçi jilianmı değilmi yaptığı spor pek çıkaramadım ama,güzel

bunun bi deri bi kemik kalmış şuna bakın,ama bu sporun amacı kilo vermek değil sıkılaşmak zatenki,kadın yapmış ve sonuç perfect:129opoyu nasılda şekillendirmiş
Eki Görüntüle 458604

görmüştüm bunu..bana göre hoş değil..tahta gibi..bu kadar olmak istemem açıkçası:26:
şekle girmiş tamam ama çok zayıf ..

kızlar öyle dümdüz göbeğim yok ama karnımı şişiriyorum şişmiyor..

sanırım fitliğe adım adım yaklaşıyoruz.

görmüştüm bunu..bana göre hoş değil..tahta gibi..bu kadar olmak istemem açıkçası:26:
şekle girmiş tamam ama çok zayıf ..
evet bende olmak istemem,zaten sıfır beden olsam bile okadar çırpı gibi görünmem ben heralde,iri kemikliyim boyumda 168,hiç çıtı pıtıcık olmadım olamamda zaten,,genlerdeki asalet

canım iyi derken ben kadının zayıflığına bende hoş görmedim,çok itici ve iğrenç bence,sadece kalçası çökükmüş,1ay sonra kalkmış sıkılaşmış o iyi dedim,,,yoksa hiç tipim değil

Son düzenleme:

kilo veremiceksek ben bırakayım bari :S kilom var fazla çünkü. başka spor yapayım.

kilo veremiceksek ben bırakayım bari :S kilom var fazla çünkü. başka spor yapayım.

canım hiç bi spor tek başına kilo verdirmez,,yediklerine dikkat ederseneiri bitersin zaten,e bu jilianda sıkılaştırır sarkma olmaz vücudunda,hemde metabolizmayı hızlandırıyo spor daha hızlı kilo verirsin,ama yediklerine dikkat edip akşam 6-7den sonra bişey yememelisin,3litrede su içtinmi aksatmadan(parçalanan yağlar idrar yoluyla atıldığı için 3lt suya ihtiyaç var),,,tamamdır bu iş,hemen vazgeçme spordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…