- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.721
Kızlar yaa..ben diyet yapamıyorum..ama dikkat ediyorum..
mesela tatlı yok..bazen mini magnum dışındaa:26::26:
onun dışında zaten şeker hiç kullanmıyorum,beyaz ekmek yemiyorum..1,5-2 lt su içiyorum..
ama açlığada dayanamıyorum abrtmadan yiyorum..mesela gece de çok acıkıyorum bazen..o zaman küçük bir çavdar ekmeği arasına peynir koyup yiyorum.bastırıyorum açlığı mı..
yinede işe yara dimi bu egsersizler..
bu senin diyet yapmayan halin mi? benim diyetteki halim de o yüzden sordum :))
dondurmayı hergün gibi yemiyosundur diye düşünerek yazıyorum ;işe yarar bence. nerden baksan 400kal. civarı yakıyorsun bu egzersizlerle
canım sıkılastıgını farkedıyomusun?
Kızlar yaa..ben diyet yapamıyorum..ama dikkat ediyorum..
mesela tatlı yok..bazen mini magnum dışındaa:26::26:
onun dışında zaten şeker hiç kullanmıyorum,beyaz ekmek yemiyorum..1,5-2 lt su içiyorum..
ama açlığada dayanamıyorum abrtmadan yiyorum..mesela gece de çok acıkıyorum bazen..o zaman küçük bir çavdar ekmeği arasına peynir koyup yiyorum.bastırıyorum açlığı mı..
yinede işe yara dimi bu egsersizler..
Kızlar Level 1/6 geçeğim ama belimi fenalı incittim dün.Napsam ki
kızlar ya bide bende şöyle oluyor ilk başladığımda 6 7 dakka sonra pil bitiyor bende bi çöküyorum sonra hemen kalkıyorum ama son 10 dakkada gayet rahatım nefes nefese kalmak dışında oda sigaradan kesinlikle şu bir haftayı atlatsamm yaa rahat rahat yapsam acı çekiyorum valla şu an yaparken
bunun bi deri bi kemik kalmış şuna bakın,ama bu sporun amacı kilo vermek değil sıkılaşmak zatenki,kadın yapmış ve sonuç perfect:129opoyu nasılda şekillendirmiş
Eki Görüntüle 458604
bunun bi deri bi kemik kalmış şuna bakın,ama bu sporun amacı kilo vermek değil sıkılaşmak zatenki,kadın yapmış ve sonuç perfect:129opoyu nasılda şekillendirmiş
Eki Görüntüle 458604
yok yahu ne perfecti, bu bildiğin pörtlek olmuşhiç bi albenisi kalmamış
bu arada tekrar level 1den başladım, bazı arkadaşlar ilk günler hamlıktan dolayı hareketlerde zorlandıklarını yazıyorlar ama ben jille başladığımdan beri hep nefes nefeseyimama bu kötü değil aksine iyi bişey
hızlı sonuç almak isteyenlere tavsiyem, jilden önce 45 dakikalık tempolu yürüyüşhem rahatlıyor ve ısınıyorsunuz hem de daha fazla spor yapmış oluyorsunuz..
görmüştüm bunu..bana göre hoş değil..tahta gibi..bu kadar olmak istemem açıkçası:26:
şekle girmiş tamam ama çok zayıf ..
yok yahu ne perfecti, bu bildiğin pörtlek olmuşhiç bi albenisi kalmamış
bu arada tekrar level 1den başladım, bazı arkadaşlar ilk günler hamlıktan dolayı hareketlerde zorlandıklarını yazıyorlar ama ben jille başladığımdan beri hep nefes nefeseyimama bu kötü değil aksine iyi bişey
hızlı sonuç almak isteyenlere tavsiyem, jilden önce 45 dakikalık tempolu yürüyüşhem rahatlıyor ve ısınıyorsunuz hem de daha fazla spor yapmış oluyorsunuz..
Eki Görüntüle 458604
buda sevgili jilian ablamız helal olsun taş gibi hatun olmuş,,ama hakiki taş kollardaki kaslara baksanıza kas dükkanına dönmüş heryeri
Eki Görüntüle 458603
kilo veremiceksek ben bırakayım bari :S kilom var fazla çünkü. başka spor yapayım.
kilo veremiceksek ben bırakayım bari :S kilom var fazla çünkü. başka spor yapayım.
sanırım fotoda giydiği çamaşırında biraz etkisi var..1.fotodaki nerdeyse yere değecek ağı