Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

benim motivasyonun bozulmasına izin vermiyolar bi tanıdığım var acayip kiloluydu (ki kendisiyle şuan görüşmüyorum ve sevmiyorum ) muazzam kilo vermiş ve herkes ondan bahsediyo nası motive oluyorum sormayın :)))))

benim de motivasyona ihtiyacım varrrrr:KK52: foto ekleyecek kimseler yok mu ?
akşam çocukları uyumasını beklerken, yerde halının üstünde uyuyakalmışım :KK43:
ne kandili istediğim gibi geçirebildim, ne de jillian yapabildim..
dolayısıyla bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, motivasyon istiyorummmmm

belki de öncesinde bir yarım saat yürüyüş yapsak açsak bacakları zorlanmıyacaz..ben bugün 1/8 i yapacağım canım kısmetse..

evet yaa en iisi ben 15 dak bisiklet çevirim öncesinde inş daha kötü olmaz:KK1:
Ohh sen benden öndesin ölçülerine baktınmı cnm hiç yada kilona ben dayanamicam bugün bakacam galiba 3günde ne olacaksa:26:

evet level 2/1i başlamış ve bitirmiş bulunmaktayım. bunda daha çok ter attım valla,daha hareketli bu bölüm. Ama 27 dakika çabuk geçti sanki. level 1 bitmek bilmiyordu belki de hareketleri ezberlediğimden :)) bunda bir baktım jillian hatun esneme hareketlerine başladı. AAAA dedim ne çabuk bitti :KK52: :KK52:

evet yaa en iisi ben 15 dak bisiklet çevirim öncesinde inş daha kötü olmaz:KK1:
Ohh sen benden öndesin ölçülerine baktınmı cnm hiç yada kilona ben dayanamicam bugün bakacam galiba 3günde ne olacaksa:26:

ben 5.gün bittiğinde dayanamayıp bakmıştım..görünürde bişey yok ama heryerden 1cm incelmiş çıkmıştı mezuruda..10 bittiğinde yeniden ölçeceğim..

ben 5.gün bittiğinde dayanamayıp bakmıştım..görünürde bişey yok ama heryerden 1cm incelmiş çıkmıştı mezuruda..10 bittiğinde yeniden ölçeceğim..

canımmm az önce görümcem geldi zayıflamışsın sen dediiiiiiiiii:KK9::KK9:
Bende o zman cumartesi bakayımda en azından 6gün olsun:26:
Valla her yerimizden ter akıyor yaparken inşş karşılığını alacazzz :nazar:

KISLAAAAAAAAAAAAR,1KG.LUK DAMBILIM VE SPOR MINDERIME KAVUSTUMMM.BUGUN BASLIYORUM ALLAHin izni ile.kilom 63.1 olculerim 90-73-95 bacak kalinligim 53.bakaliiiim 1 ay sonra neler olucaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk??????????

Son düzenleme:
KISLAAAAAAAAAAAAR,1KG.LUK DAMBILIM VE SPOR MINDERIME KAVUSTUMMM.BUGUN BASLIYORUM ALLAHin izni ile.kilom 63.1 olculerim 90-73-95 bacak kalinligim 53.bakaliiiim 1 ay sonra neler olucaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk??????????

Hoşgeldin Türkanım ben ölçülerimi almadım yaa başlarken keşke alsaydım

Birinci level bitti. İkinciye az sonra başlayacağım. Foto koymadım çünkü gözle görülür bir değişiklik yok. Göğüs, kalça, bel ve koldan 1'er cm incelmişim. Çok kilom yoktu zaten. Ölçülerim şimdi 89-64-91. Belim biraz incelsin ve sıkılaşayım istiyorum. Bakalım artık. Bu programla tanıştıran ve motive eden herkese teşekkürler.

birinci level bitti. Ikinciye az sonra başlayacağım. Foto koymadım çünkü gözle görülür bir değişiklik yok. Göğüs, kalça, bel ve koldan 1'er cm incelmişim. çok kilom yoktu zaten. ölçülerim şimdi 89-64-91. Belim biraz incelsin ve sıkılaşayım istiyorum. Bakalım artık. Bu programla tanıştıran ve motive eden herkese teşekkürler.

wooow supermıssın

benim de motivasyona ihtiyacım varrrrr:KK52: foto ekleyecek kimseler yok mu ?
akşam çocukları uyumasını beklerken, yerde halının üstünde uyuyakalmışım :KK43:
ne kandili istediğim gibi geçirebildim, ne de jillian yapabildim..
dolayısıyla bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, motivasyon istiyorummmmm

1 günden bişey olmaz arkadaşım dün geceyi dinlenme günün ilan et....lütfen kendini toparla ve lütfen hemen foto koy... çünkü level 3 bitimi fotosu koymadın... 6 weeks in 2. haftası bitince bir foto daha...unutma eğer salarsan ilk fotoya çabuk dönersin... sen toparlanacaksın ki bende senin arkandan geliyorum... yarı yolda bırakma beni...

kayra ben buradan indirdim 6weeks 6 pack'i

ücretsiz üyelik istiyor haberin olsun

üye oldum da nasıl indirceeem

Get on Wupload.com

videoyu ortaya kadar geri çek devam et... vücut zorlasın.. alışmışsın canım
yok canımya ne alışması sugibi terliyorum,çok yorucu ne zaman biticek diye jilianın gözünün içine bakıyorum,en son esneme hareketine başlayınca dünyalar benim oluyo ne diyosun seeeennn,,yarıya almakmı hayıııırrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Birinci level bitti. İkinciye az sonra başlayacağım. Foto koymadım çünkü gözle görülür bir değişiklik yok. Göğüs, kalça, bel ve koldan 1'er cm incelmişim. Çok kilom yoktu zaten. Ölçülerim şimdi 89-64-91. Belim biraz incelsin ve sıkılaşayım istiyorum. Bakalım artık. Bu programla tanıştıran ve motive eden herkese teşekkürler.

bu 64 bel ölçünmü,göbek ölçünmü canım,,bence belinse eğer göbek bölgenide ölçmeni öneririm,tabi göbek varsa,inceldiğin ordanda belli olsun:KK23:

Son düzenleme:
Kızlar yaa..ben diyet yapamıyorum..ama dikkat ediyorum..

mesela tatlı yok..bazen mini magnum dışındaa:26::26:
onun dışında zaten şeker hiç kullanmıyorum,beyaz ekmek yemiyorum..1,5-2 lt su içiyorum..
ama açlığada dayanamıyorum abrtmadan yiyorum..mesela gece de çok acıkıyorum bazen..o zaman küçük bir çavdar ekmeği arasına peynir koyup yiyorum.bastırıyorum açlığı mı..
yinede işe yara dimi bu egsersizler..

64 cm olan belin mi?:KK53::KK53::KK53:

daha nesini inceltecen ki? kopmaya mı niyetlisin..:KK1:

merhaba egzersiz programını indirmek için linki bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. bende bacaklarımın sıkılaşmasını istiyordum sanırım tam aradığım spor buradaymış.

1 günden bişey olmaz arkadaşım dün geceyi dinlenme günün ilan et....lütfen kendini toparla ve lütfen hemen foto koy... çünkü level 3 bitimi fotosu koymadın... 6 weeks in 2. haftası bitince bir foto daha...unutma eğer salarsan ilk fotoya çabuk dönersin... sen toparlanacaksın ki bende senin arkandan geliyorum... yarı yolda bırakma beni...

level 3 sonundaki görüntü, (hatta ölçüler de) 2. levelın sonundaki ile aynı kayra o yüzden eklemedim..sırf motive olmak için ben de açtım google dan before after foto bakıyorum..bi arkadaş yazmış ya, ben de yapiim dedim.bakmaz olaydım ..bi blogda; 30ds 'ten çok memnun kalmışken 6w6p'ten aynı sonucu alamadığını yazmış kızın biri. motivasyon dip yaptı yani. ne bileyim aslında benim de karnımı yanlarımı falan çalıştırıyo gibi geliyo...ilk günden sonra oralar tutuldu hatta. umarım bu yorumun doğru bi yorum olmadığını yazabilirim bi gün..

bu arada triendynin yazdığı göbek ölçüsü hakkındaki detay hakikaten atlanmaması gereken bişi.. 30ds ile benim en çok inceldiğim kısım göbek oldu.

X