- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.701
benim motivasyonun bozulmasına izin vermiyolar bi tanıdığım var acayip kiloluydu (ki kendisiyle şuan görüşmüyorum ve sevmiyorum ) muazzam kilo vermiş ve herkes ondan bahsediyo nası motive oluyorum sormayın :)))))
heralde geçer ilk haftadan sonra böle çok zor oluyor baştan yoruluyoruz komikmidir nedir
Sen kaçıncı günündesin canımm?
belki de öncesinde bir yarım saat yürüyüş yapsak açsak bacakları zorlanmıyacaz..ben bugün 1/8 i yapacağım canım kısmetse..
evet yaa en iisi ben 15 dak bisiklet çevirim öncesinde inş daha kötü olmaz
Ohh sen benden öndesin ölçülerine baktınmı cnm hiç yada kilona ben dayanamicam bugün bakacam galiba 3günde ne olacaksa:26:
ben 5.gün bittiğinde dayanamayıp bakmıştım..görünürde bişey yok ama heryerden 1cm incelmiş çıkmıştı mezuruda..10 bittiğinde yeniden ölçeceğim..
şekercim msn den çok uzun sürecek... lionla denedik olmuyor... elinizde olan linkleri bana özel msj atarsanız intrernet cafeden indiririm...evde aile koruması var açılmıyo siteler
KISLAAAAAAAAAAAAR,1KG.LUK DAMBILIM VE SPOR MINDERIME KAVUSTUMMM.BUGUN BASLIYORUM ALLAHin izni ile.kilom 63.1 olculerim 90-73-95 bacak kalinligim 53.bakaliiiim 1 ay sonra neler olucaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk??????????
canım sıkılastıgını farkedıyomusun?bugün level 1/8 yapıyorum
birinci level bitti. Ikinciye az sonra başlayacağım. Foto koymadım çünkü gözle görülür bir değişiklik yok. Göğüs, kalça, bel ve koldan 1'er cm incelmişim. çok kilom yoktu zaten. ölçülerim şimdi 89-64-91. Belim biraz incelsin ve sıkılaşayım istiyorum. Bakalım artık. Bu programla tanıştıran ve motive eden herkese teşekkürler.
benim de motivasyona ihtiyacım varrrrrfoto ekleyecek kimseler yok mu ?
akşam çocukları uyumasını beklerken, yerde halının üstünde uyuyakalmışım
ne kandili istediğim gibi geçirebildim, ne de jillian yapabildim..
dolayısıyla bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, motivasyon istiyorummmmm
kayra ben buradan indirdim 6weeks 6 pack'i
ücretsiz üyelik istiyor haberin olsun
üye oldum da nasıl indirceeem
Get on Wupload.com
yok canımya ne alışması sugibi terliyorum,çok yorucu ne zaman biticek diye jilianın gözünün içine bakıyorum,en son esneme hareketine başlayınca dünyalar benim oluyo ne diyosun seeeennn,,yarıya almakmı hayıııırrrrrrrrrrrrrrvideoyu ortaya kadar geri çek devam et... vücut zorlasın.. alışmışsın canım
Birinci level bitti. İkinciye az sonra başlayacağım. Foto koymadım çünkü gözle görülür bir değişiklik yok. Göğüs, kalça, bel ve koldan 1'er cm incelmişim. Çok kilom yoktu zaten. Ölçülerim şimdi 89-64-91. Belim biraz incelsin ve sıkılaşayım istiyorum. Bakalım artık. Bu programla tanıştıran ve motive eden herkese teşekkürler.
Birinci level bitti. İkinciye az sonra başlayacağım. Foto koymadım çünkü gözle görülür bir değişiklik yok. Göğüs, kalça, bel ve koldan 1'er cm incelmişim. Çok kilom yoktu zaten. Ölçülerim şimdi 89-64-91. Belim biraz incelsin ve sıkılaşayım istiyorum. Bakalım artık. Bu programla tanıştıran ve motive eden herkese teşekkürler.
1 günden bişey olmaz arkadaşım dün geceyi dinlenme günün ilan et....lütfen kendini toparla ve lütfen hemen foto koy... çünkü level 3 bitimi fotosu koymadın... 6 weeks in 2. haftası bitince bir foto daha...unutma eğer salarsan ilk fotoya çabuk dönersin... sen toparlanacaksın ki bende senin arkandan geliyorum... yarı yolda bırakma beni...