- 1 Mayıs 2012
- 326
- 197
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.681
şınavda nasıl yapıyorsunuz ben baslangıc olanı yapabiliyorum
evet ilk gün zorlanmamın açlıktan olduğunu şuan iyice anlamış durumdayım bugün çok daha rahat yaptım :) level 3/2 bitmiştir
msnden yollanabiliyorsa yollayayım ben sana 6 weeksi ?
1/7 yapıcam şimdi hiç ağrım falan kalmadı benimyaa
yalnız demin kızlar ne farkettim biliyormusunuz,kollarımdaki pazular acayip sertleşmiş ve kocaman çıkıyo kolumu gerince böyle
çok hoşuma gitti bu artık eşimi rahatlıkla döverim ben
akşam gelsin ilk işim pazularımı göstermek olucak
artık eşimi rahatlıkla döverim ben
arkadaslar selülitlerde etkilimi bu egzersiz:26: daha öncede sormustum ama kimse cevap vermedi kimsede selülit yokmu.
movenius, aynı şeyi ben level 2 de yaşamıştım. gerçi senin açlık durumunda varmış sonrada okuduğum kadarıyla....ben yemekten 2 saat sonra yapmaya özen gösteriyorum. ne aç ne de tok olacak şekilde. ben level 2'yi imdat diyerek tamamlarken, emireamade hiç zorlanmadığını yazmıştı hatırlarsan..sanırım mevcut kas güçlülüğümüzde zorluk derecesini etkiliyor. bi de ben şunu farkettim, jillianı yaparken tv'nin karşısında bişi seyrederek yapınca yorulduğumu farketmiyorum, tv ye odaklandığımdan sanırım. bunu keşfettiğimden beri öyle yapıyorum ben. tv karşımda açık, bilgisayar yanımdaaklında olsun.
kayra yazmaya devam edicem, umarım güzel sonuçlar alırım da sen de arkamdan gelirsin.
başlangıç seviyesi ile başlayıp, 5. günden sonra ileri seviye gibi yapmayı deneyebilirsin...en azından level sonuna geldiğinde hareketi hakkını vererek yaptığını göreceksin...jillian "kendinizi zorlayın, daha fazlasını yapabilirsin, bedeniniz buna hemen adapte olur " diyor...gerçi ben bu hareketi kendimi zorlasam bile nasıl yapacağımı bilmiyorumhem kolları kırıp, hem bedeni havada tutup hem de dizi dirseğe değdirmek gerekiyor
resmi görür görmez deneyim bakim dedim de, BEN YAPTIIM...
bnmde sıkılaşmam lazım linki banada yollarsanız çok sevinirim..teşekürler
evet ilk gün zorlanmamın açlıktan olduğunu şuan iyice anlamış durumdayım bugün çok daha rahat yaptım :) level 3/2 bitmiştir
kızlar dün o kadar ağrıma rağmen yieden yaptım 3 ü de bitirdim bugün 4. günüm bakalım neler olacak ağrılarımda azaldı bu arada hatta dün sporun sonlarına doğru hiç kalmamaıştı diebilirim yani yılmak yok hop hophatta dün akşam bi arkadaşımıza gittik zayıfladınmı sen dedi dedim dur daha diil ama eşlim bile söledi biraz farketti sanki dedi bide dikkat ediyorum ya belki ondan olabılır 3 günde etki etmez edermi acaba ölçsemmi
canım ya..günleri karıştırdım..biz bugün 7 mi yaptık 8 mi?
benim göbüş sankim aynı duuruyor..ne zaman etki etmeye başlayacak ki acep:2::2:
7.günü yaptık canım,,kaldı 3gün,valla sıkıldım level1den hep aynı hareketler baydı,fakat level 2de daha zorlancaz hareketler süper level 2den sonra gör sen değişimiisabret canım
7.günü yaptık canım,,kaldı 3gün,valla sıkıldım level1den hep aynı hareketler baydı,fakat level 2de daha zorlancaz hareketler süper level 2den sonra gör sen değişimiisabret canım
kızlar günaydınnnn bugün 5. günüm birazdan yapıcam aklıma ne geldi hani 1. level bitince 2. ye başlıcaz ya hem 1 i hem 2 yim yapsak 3 e geçince de 1 2 3 ü beraber yapsak daha ii sonuç alırmıyız acaba ben biraz aceleci davranıyorum biliyorum ama kızım 10 aylık oldu ben bırakın eski kıloma dönmeyi göbeğimden kurtulamaım bile çok canım sıkılıyorrrr çookkkk
kızlar ya bide bende şöyle oluyor ilk başladığımda 6 7 dakka sonra pil bitiyor bende bi çöküyorum sonra hemen kalkıyorum ama son 10 dakkada gayet rahatım nefes nefese kalmak dışında oda sigaradan kesinlikle şu bir haftayı atlatsamm yaa rahat rahat yapsam acı çekiyorum valla şu an yaparken
bende de öyle oluyor canım..ilk cardio hareketlerinde çok zorlanıyorum..sonrakileri çok rahat yapıyorum..o zorlanma vücudun tam olarak ısınmamasından sonradan ısınınca açılıyor..çünkü nefeste problem yok bacaklar acıyor..