Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sanırım fotoda giydiği çamaşırında biraz etkisi var..1.fotodaki nerdeyse yere değecek ağı:KK9::KK9::KK9:

bende bol giysem benimde popom düşük durur..aynı donla çektireydi de göreydik.:KK1:

fazla yazmışım nasıl silecez bu mesajı

Son düzenleme:
bende de başlarda öyle oluyordu 10 dk olmadan nefes nefese kalıyordum daha sonra zıplamalarda nefesimi ona göre ayarlayınca düzeldi sadece 3 defa üst üste zıplama var onda zorlanıyorum biraz sorun nefes alısındadır zıpladıgında nefes alıp yere bastıgında vermen gerekyordu sanırım yaparken ayarlıyorum ben tam olarak hatırlayamadım:KK19:

canım işte bende nefesi ayarlama sorunu var yapamıyorum bi türlü,bide hiiiç karnımı içeri çekip spor yapamıyuorum nefesim kesiliyoo ya zaten göbek var nasıl çekim göbek olmasa çeker herbişeyi yapardım zaten dimi ama:KK15:

bu arada çok hastayım ama denicem şimdi inşallah sonuna kadar yapabilirim bir gün dinlenme hakkımı pazar kullanmam lazım hadi bakalım ıstırab gibi geliyor şu an başlamakk yaaa:KK14::KK14:

level 3 sonundaki görüntü, (hatta ölçüler de) 2. levelın sonundaki ile aynı kayra o yüzden eklemedim..sırf motive olmak için ben de açtım google dan before after foto bakıyorum..bi arkadaş yazmış ya, ben de yapiim dedim.bakmaz olaydım ..bi blogda; 30ds 'ten çok memnun kalmışken 6w6p'ten aynı sonucu alamadığını yazmış kızın biri. motivasyon dip yaptı yani. ne bileyim aslında benim de karnımı yanlarımı falan çalıştırıyo gibi geliyo...ilk günden sonra oralar tutuldu hatta. umarım bu yorumun doğru bi yorum olmadığını yazabilirim bi gün..

bu arada triendynin yazdığı göbek ölçüsü hakkındaki detay hakikaten atlanmaması gereken bişi.. 30ds ile benim en çok inceldiğim kısım göbek oldu.

az önce 6 w 6 p. in özet videosunu izledim.... 30 day da bu kadar sıkılaşmışsın ... bunda sıkılaşmaman mümkün değil.... sen o yorumu mutlaka yalanlarsın.....

beraberinde diyet de yaparsan zayıflarsın tabiki....jillian ın beslenme programı var sayfa 1 de..ayda 10 kg kadar vermen mümkün...

diyet zaten yapıyorum canım 2 aydır karatay. hani bir an korktum resimdeki kızdakinden kilo almış ama incelmiş olduğunu görünce. yoksa tabiki bırakmam. her türlü sporu yapıyorum.

canım hiç bi spor tek başına kilo verdirmez,,yediklerine dikkat ederseneiri bitersin zaten,e bu jilianda sıkılaştırır sarkma olmaz vücudunda,hemde metabolizmayı hızlandırıyo spor daha hızlı kilo verirsin,ama yediklerine dikkat edip akşam 6-7den sonra bişey yememelisin,3litrede su içtinmi aksatmadan(parçalanan yağlar idrar yoluyla atıldığı için 3lt suya ihtiyaç var),,,tamamdır bu iş,hemen vazgeçme spordan:KK34:

zaten canım karatay diyeti yapıyorum 7den sonra ağzıma bişey sürdüğüm yok. o konuda rahatım öldürseler yemem yemek :KK1: :KK1: suyumu da yaz kış içerim. 2 aydır diyetteyim. hani sıkılaşma dendi,kızın resminde de kilo alındığı var. birden hevesim kaçar gibi oldu ama akşam arkadaşlarımıza oturmaya gittik bayadır görüşmüyorduk 5 aydır kadar bana zayıflamışsın baya dedi moralim yerine geldi zaten :KK66:

kızlaar az önce 1/8 yaptım,,,eşimde yaptı benlee:KK19::KK53:

tabi işine gelmedi çoğu kol hareketini yapmadı,ama şınav mekik ve hopla zıpla yaptı,o yaptıkça daha gaza geliyodum motive oldu bana,onu izlerken kendim hiç yorulmadım valla:KK16:

neyse bugün son valla benim için yarın level 2ye geçiyorum,,hareketlerin değişmesi gerek artık yeter bukadar:KK76::KK8:

zaten canım karatay diyeti yapıyorum 7den sonra ağzıma bişey sürdüğüm yok. o konuda rahatım öldürseler yemem yemek :KK1: :KK1: suyumu da yaz kış içerim. 2 aydır diyetteyim. hani sıkılaşma dendi,kızın resminde de kilo alındığı var. birden hevesim kaçar gibi oldu ama akşam arkadaşlarımıza oturmaya gittik bayadır görüşmüyorduk 5 aydır kadar bana zayıflamışsın baya dedi moralim yerine geldi zaten :KK66:

süper bi haber bu,,artık tam gaz devaaaam ozamaaann:KK9::KK9::KK9:

kızlaar az önce 1/8 yaptım,,,eşimde yaptı benlee:KK19::KK53:

tabi işine gelmedi çoğu kol hareketini yapmadı,ama şınav mekik ve hopla zıpla yaptı,o yaptıkça daha gaza geliyodum motive oldu bana,onu izlerken kendim hiç yorulmadım valla:KK16:

neyse bugün son valla benim için yarın level 2ye geçiyorum,,hareketlerin değişmesi gerek artık yeter bukadar:KK76::KK8:

aaa..olmaz..bekle beraber geçeriz level 2 ye..2 güncük..

benim eşim hayatta yapmaz..baklavalı istiyorum diyorum bende senin gibi bazen ertesi akşam baklava alıp geliyor:KK9::KK9::KK9: o kadar uzak bu konulardan..

Ben bu 30 day shred videosundaki sadece karın hareketlerini yapmak istiyorum bcak hareketleride güzel gerisi bana göre değil belki karın kalça basen kısımlarımı hallettikten sonra göğüs ve kollarıda eklerim zaman.

Bugün 1/2 bitti ama bende bittim:KK9:Kollarım çok ağrıyor,bütün gün nasıl çalışacağım bilmem:KK9:

canımm bende daha yeniyim bugün 1/5 yapacam,ilk üçgün öle baya ağrı oluyor ama geçiyor canım ben şu an çok az kollarımda ve bacaklarımda kasılma var oda çok normal ve ii kaslar harekete geçtiği için:KK9:

Ben bu 30 day shred videosundaki sadece karın hareketlerini yapmak istiyorum bcak hareketleride güzel gerisi bana göre değil belki karın kalça basen kısımlarımı hallettikten sonra göğüs ve kollarıda eklerim zaman.

lion,
3dk strength + 2 dk cardio + 1 dk abs şeklinde dizayn edilmiş ve bu dizayn ile güzel sonuçlar alınan bi program bu biliyosun....1dk abs hareketleriyle çalışmak karın için çok etkili olmaz bence. bunu yerine, Debbie Siebers' slim in 6pack deneyebilirsin.10dk karın programı.ve bir çok karın egzersizi yapılıyor.

ben akşam 6w-6p'imi yaptım :)
hareketleri very advanced versiyon ile yapmaya çalıştım, en sonunda mountain climber hareketini yaparken yüzümden terler yere damlamaya başladı, kısaca oldukça zorlayıcıydı akşam...ve bugün nasıl olsa zayıflayacağım diye içine zar zor girerek aldığım kotu denedim..rahat bi şekilde girdim içine :))

lion,
3dk strength + 2 dk cardio + 1 dk abs şeklinde dizayn edilmiş ve bu dizayn ile güzel sonuçlar alınan bi program bu biliyosun....1dk abs hareketleriyle çalışmak karın için çok etkili olmaz bence. bunu yerine, Debbie Siebers' slim in 6pack deneyebilirsin.10dk karın programı.ve bir çok karın egzersizi yapılıyor.
ben akşam 6w-6p'imi yaptım :)
hareketleri very advanced versiyon ile yapmaya çalıştım, en sonunda mountain climber hareketini yaparken yüzümden terler yere damlamaya başladı, kısaca oldukça zorlayıcıydı akşam...ve bugün nasıl olsa zayıflayacağım diye içine zar zor girerek aldığım kotu denedim..rahat bi şekilde girdim içine :))

Cnm sağol normalde ince belliyim zaten ilk karnım düzleşiyo bana birkaç düzenli hareket yeterli olur sanırım çok çabuk sonuç alabiliyorum ama alt kısımlarım daha zor gidiyo.Tamam hemen Debbie bakıyorum cnm normal ayaktayken dümdüz karnım ama oturunca balconlarımda çıkıyo tabi.

wooow supermıssın

Sağol Canım. Çok azmettim, hamilelikten sonra. Çok uğraştı insanlar şiştin şiştin diye, fena gaza geldim sadece :KK9:

bu 64 bel ölçünmü,göbek ölçünmü canım,,bence belinse eğer göbek bölgenide ölçmeni öneririm,tabi göbek varsa,inceldiğin ordanda belli olsun:KK23:

Bel ölçüsü canım ya. Göbek ölçüsü almak gelmedi aklıma ama fazla bi göbek yok. Azaldı biraz ama cm olarak bilemiyorum o yüzden.
64 cm olan belin mi?:KK53::KK53::KK53:

daha nesini inceltecen ki? kopmaya mı niyetlisin..:KK1:

Aslında benim en ince yerim belim. Kalçam 95 cm iken bile belim 60'tı evlenmeden önce. Şimdi hamilelikte yaptığım pilatesin ve sonrasındaki yürüyüşlerin etkisiyle herhalde kalçam 91 cm oldu. Tabi bu egzersizler de 1 cm inceltti. O yüzden bel-kalça oranım hoşuma gitmiyor. Sanki belim çok kalınlaşmış gibi duruyor. Eşim falan tuhaf olmadığını söylüyor ama insan kendini biliyor. Bir de selülit için yapıyorum. Emzirme hormonundan mıdır bilemedim, çok arrtı selülitlerim. Dengeli beslenme, bol su, spor... Bu üçlüyü tamamlamaya çalışıyorum sadece.

evet bugün de kan ter içinde level 2/2 bitmiştir çok şükür. yarına allah kerim :))) şimdi biraz dinlenip ardından zumbayla spora devam. zayıflayacağız başka yolu yok.

X