Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

İnşallah 5 gün sonunda vücudum alışmış olacak ve ağrım olmayacak:)Ama bu 3 günü nasıl geçireceğim

sebnemguducu

evet bugün de kan ter içinde level 2/2 bitmiştir çok şükür. yarına allah kerim :))) şimdi biraz dinlenip ardından zumbayla spora devam. zayıflayacağız başka yolu yok.

Bildiğin iyi bir zumba videosu var mı?Youtubetan felan baktımda ya süreleri çok uzun ya da çok kısa.

bende öle dedim cnm valla geçti sayılır benim,2güncük daha sabrettt

ben dayanadım ölçtüm kendimi sabah uykulu bi halde hiç bi değişiklik yok zaten 4günde olmasıda mucize olurdu ama bugün kıyafettenmidir nedir göbüşüm küçülmüş sanki biraz:26:
en azından fit olacağımız günü bekliyoruz buda bi umut ve olacakta zatenn o yüzdenn devam ve sabır...

level 3/4 bitti güzel terledim :)))yarında annemin misafirleri gelicek şimdi bissürü pasta börek yapma zamanı tabi küçük kaçamaklar yapıcam bende

level 3/4 bitti güzel terledim :)))yarında annemin misafirleri gelicek şimdi bissürü pasta börek yapma zamanı tabi küçük kaçamaklar yapıcam bende

yerken aklına çekemediğin şınavlar gelsin :))
aldığın kalorileri harcamak için kaç şınav çekmen gerektiğini düşün hatta

çok kötüyüm biliyorum

şınavı hakkıyla ve tam sayısıyla çekene kocaman bi
ben eksik çekiorum ve totomda çekerken nasıl duruyor kimbilir

jiiiilyen den bir farkın yok, ben seni böyle bilmezdim Allah eline düşürmesin aç bırakırsın sen beni

sen bu topigin yollarını bilirmiydin be kuş iki gülücük koyaydın da espri yaptığın belli olaydı delüüü millet yanlış anlıcakk
napiim bana soru soran yok, danışmanlık hizmeti veremiyorum, bu yüzden kendimi spora verdim

şınavı hakkıyla ve tam sayısıyla çekene kocaman bi
ben eksik çekiorum ve totomda çekerken nasıl duruyor kimbilir

O zaman alkışı hakettim:)Ya ben şınavı çekebiliyorumda ip atlama hareketi gibi zıplıyoruz ya onda bacaklarım çok sızlamaya başlıyor,son 3 zıplamayı falan yapamıyorum:)Artık ayaklarım yerden kesilemeyecek hale geliyor

seni takip ediyorum arkadaşım al sana gülücük sen anlamışsın işte espri olduğunu yeter bana

ozaman sana ,,bende çekiyorum ama illaki eksik oluyor birde olması gerektiği gibimi bilmiyorum aynaya bakamıyorumki yaparken zaten yapmak bi dert nasıl bakayım bide aynaya
aslında hareketler tek başına o kadar zorlamaz ama dediğin gibi 3kez arka arkaya zıplamalı hareket var ya ben zaten orda yoruluyorum ondan sonrasında bitsin artıkkkkkkkkkkkkkk diyerek yapıyorum

Bugün resmen isyan çıkardım:)Söylene söylene yaptım o zıplamaları:)
Jillian yaktın beni Jillian diye diye yaptım

Bugün resmen isyan çıkardım:)Söylene söylene yaptım o zıplamaları:)
Jillian yaktın beni Jillian diye diye yaptım

ilk haftadan sonra alışırız diye umut ediyorum valla ayy 2gün önce yaptım hemen merdiven indim var ya sanki felç gibiydim valla o derece oluyor bacak kol kası yapıoz valla roberto carlos gibi olacaz bu gidişle
jillian bizi yaktı yağlarımızıda yakarsa çok süper olacakkk

jillian fit yapacak bizi arkadaşım inanın buna ve dayanın. yeter ki yediklerinize de dikkat edin :)))

aaa..olmaz..bekle beraber geçeriz level 2 ye..2 güncük..

benim eşim hayatta yapmaz..baklavalı istiyorum diyorum bende senin gibi bazen ertesi akşam baklava alıp geliyor o kadar uzak bu konulardan..
yok canımyaa valla yeter bukadar,,level 2yi yapcam eminim son kararım,,koskoca 8gün bu 2günden bişey olmaz zaten 30gün geçince bırakmayı düşünmüyorum ömrümün sonuna kadar devaaaamm,,en azından incecik oluncaya kadar hergün,,olduktan son haftada 3-4gün yapıcamgeçmek istersen beraber geçelim,yookben 10günü bitiricem dersen eyvallah
yalnız geçen 2yi izledim sonuna kadar hatta bazılarını yapabilicemmi diye baktım,çok sert hareketler var fena yakıyo,oyüzden 2daha etkili diye düşünüyorum,level 1 alıştırma gibi bişey

varmı cm olarak incelme canım bu 20günde,ölçtünmüü

jillian fit yapacak bizi arkadaşım inanın buna ve dayanın. yeter ki yediklerinize de dikkat edin :)))

ayy inşallah yavrum yaaa sanki bu göbek benden gitmicek gibi geliyor artık bana yani gözümle görürsem bile inanmıcam galiba
sen ne durumdasın cnm kaçıncı günün varmı gelişme:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…