Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

BU NEDİRKİ CANIM killer buns,,ya ben30ds başladım dün...benim derdim göbek bundan başka varmı benim bilmediğim???

kaslı kaslı oluruz die korkuyorum zayıflayamadan erkek gibi:18::18:

yokkk cnm ya bende kas yapmak istiyorum mesela,öle erkek gibi değil tabi resim yükledim yükleyebildiysem tabi
işte böyle istiyorum ama zaten kas yapmak için önce yağı eriteceksin sonra kas yapacaksın yani baya zoooor bi süreç isteyenler bile zor ulaşıyor o kaslara,,sen düşünme yani yap sporunu,yağlar gitsin bırakırsın sende

Eklentiler

• $karın-düzleştirme.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 57
farkettimi peki kilo fazlanda var mı senin ya benım bi 10 kg kadar fazlam var ama kasa çevirirse die korkuyorum

ne durumdasın peki canımmm memnuniyet varmı :26:

74 kilodayım aylardır ki 81 den düştün bu kiloya ve orada takılı kaldım. yemekten kesemiyorum kesersem bi kaç gün sonra zıvanadan çıkıyorum o yüzden herşeyden yiyorum ama 3 parça baklava varsa 1 tanesini yiyorum ve kesinlikle 6 dan sonra yemek yemiyorum ama abur cubur yiyorum :))) cipste yiyorum bisküvide.

20 gün sonunda 1.5 kilo verdim 72.5 oldum ölçü almadım çünkü ölçülerim hiç aynı çıkmıyor buda moralimi bozuyor özellikle göbekte şişlik sorunum vardı şu aralar şişlik çekmiyorum :) erken ve az yediğim için sanırım. pantolonlarım çok rahtladı göbekte fark var ve yanlar en büyük sorunum baya bi değişim var yanlarda simit diye tabir ettiğimiz kısım. özetle değişim var sabredip level 2 yi atlatırsanız görürsünüz. çok zorlandığım bi 10 gün oldu özellikle son 10 dk iflahımı kesiyordu

DEMEKKİ abur cuburdan ve yemekten biraz daha uzak dursan çok daha fazla gelişme olurmuşş,,sevindim canım adına ayy inşallah 1i gitti kaldı 19 gün bakalım nasıl olacak bu ay doğumgünüm inşşş bu sene istediğim gibi giyinip kutlarımmm,,hamile gibi gezmekten sıkıldım valla,eskiden 47 kilo olan bi insanım dar jean ve dar body göbeği açık gezerken kışın bile şimdi göbüş sallanıyo yürürken
bu kez umutluyum umarım istediğim gibi sonuç alacam bendee

movenius valla tebrikler ben abur cuburuda kestim hamburgeri çok severim 2 haftadır azıma koymadım hasretim81 de 78 e düştüm ama dediim gibi çok ilginç 1 kilo fazla geldim tartıda bugün bide şişkinliğimde var tabii bakalım noolcak 10 günün sonunda kzıımı uyutup yapıcamm şimdi

sanırım 1 gün ara vermek zorunda kalıcam level 2 nin stresindenmidir nedir level 3 de de çok zorlandım ya da karnım çok açtı ölüyorum sandım :/ çok zorlandımmmmmmm

şu an işyerindeyim diyet menümü yedim,kapıyı kapattım arka tarafa geçtim envai çekik mekik çektim Yaklaştık 200 tane eee akşamda jilli hadi bakalım hevesliyim bu seferbiri görse beni kafayı yemiş bu der

sanırım 1 gün ara vermek zorunda kalıcam level 2 nin stresindenmidir nedir level 3 de de çok zorlandım ya da karnım çok açtı ölüyorum sandım :/ çok zorlandımmmmmmm

çok normal canımm ya baya zor yani level 1 bile,hak veriyorum yapamicaksan bigün ara verirsin yarın devam edersin zaten bir gün ara verme hakkımız var nede olsaa

level 1/9u da bitirmiş olmaktayım kaldı son 1. sonra level 2ye geçiyorum yaşasınnn artık aynı hareketleri yapmaktan biraz sıkıldım yani

ne güzelll nerdeyse yarısını bitirmişsin canımm,nasılsın peki hislerini alablirmiyim

gayet iyiyim süperim,çok motiveyim. artık alıştım,ilk 4 gün zor oluyor ama sabredersen sonuçların iyi olacağına inanıyorum. kendimi zinde hissediyorum. ve 2 aydır diyetteyim. bakalım sonuçları egzersiz bitince göreceğiz iki resim arasındaki farkları

Bugün ilk günümü tamamladıımm ramazana kadar bırakmamayı düşünüyorumm zaten ramazanda kilo alırım dengelemek lazımm :))

Jillian+Yarım saat callanetics+ Yarım saat trambolin

Yarına tutulmazsam iyii

Ay bu nasıl birşeydir nedir kızlar?yardımcı olabilir misiniz anlayamadım,tüm sayfalarıda tamamen okuyamadım.Nereden link ulabilirim,nasıl yapılıyor bu spor?:)

evetttt şu an level1/2yi bitirmiş bulunmaktayımmm,,,kan ter içindeyimmm ortalarında 1 dk kadar bekleme yaptım bacaklarım çok kasıldıı yaaa
ama bitti çok şükür hemen duş alacam ve göbüşü kese

iyi geceler kızlar,
bende level 1 de 3.günümü tamamlaöış oldum. her yerim tutulmuş durumda sanırım 2-3 güne kadar bu ağrılar geçecek.
herkese başarılar.
30 temmuz da inşallah eski yeni halimi paylaşırım sizlerle. Kocaman bir fark bekliyorum inanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…