- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.601
ben killer buns u indirdim arkadaşlar, movenius un verdiği linklerden, en son takip ettiğim kadarıyla sayfa 131 de sağolsun tekrar etmişti linkleri, isterseniz bi deneyin, free free indiriliyo merak etmeyin, ben o linlkerden indirdim hepsini, hem killer buns u hem 6 week six pack.. daha bisürüsünü.. siz bi deneyin o linkleri..
kaslı kaslı oluruz die korkuyorum zayıflayamadan erkek gibi:18::18:
farkettimi peki kilo fazlanda var mı senin ya benım bi 10 kg kadar fazlam var ama kasa çevirirse die korkuyorum
ne durumdasın peki canımmm memnuniyet varmı :26:
74 kilodayım aylardır ki 81 den düştün bu kiloya ve orada takılı kaldım. yemekten kesemiyorum kesersem bi kaç gün sonra zıvanadan çıkıyorum o yüzden herşeyden yiyorum ama 3 parça baklava varsa 1 tanesini yiyorum ve kesinlikle 6 dan sonra yemek yemiyorum ama abur cubur yiyorum :))) cipste yiyorum bisküvide.
20 gün sonunda 1.5 kilo verdim 72.5 oldum ölçü almadım çünkü ölçülerim hiç aynı çıkmıyor buda moralimi bozuyor özellikle göbekte şişlik sorunum vardı şu aralar şişlik çekmiyorum :) erken ve az yediğim için sanırım. pantolonlarım çok rahtladı göbekte fark var ve yanlar en büyük sorunum baya bi değişim var yanlarda simit diye tabir ettiğimiz kısım. özetle değişim var sabredip level 2 yi atlatırsanız görürsünüz. çok zorlandığım bi 10 gün oldu özellikle son 10 dk iflahımı kesiyordu
sanırım 1 gün ara vermek zorunda kalıcam level 2 nin stresindenmidir nedir level 3 de de çok zorlandım ya da karnım çok açtı ölüyorum sandım :/ çok zorlandımmmmmmm
canım ikinci 30 ripped in
üçüncü 30 6 week six pack mi?
canım ikinci 30 ripped in
üçüncü 30 6 week six pack mi?
level 1/9u da bitirmiş olmaktayım kaldı son 1. sonra level 2ye geçiyorum yaşasınnnartık aynı hareketleri yapmaktan biraz sıkıldım yani
ne güzelll nerdeyse yarısını bitirmişsin canımm,nasılsın peki hislerini alablirmiyim
ayyy şu son resimdeki gibi olsamda bende göbeğimi açıp şöle resim çekip paylaşsam burdaaa