Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ya zaten aç kalıp güçsüz düşmek olmuyor kızlarr spor çok hafif deil bence en azından tüm vücut çalışıyor bizde biraz azaltıp yediklerimizi hızlandırmaya çalışacaz,sporun etki etmesi için birazda biz kendimizi tutacaz

kizlar ilk hafta + gormeniz normal eger cok siki bir diyet yapmiyorsaniz
kaslari calistirdiginiz agir spora ilk baslaninca (ozellikle de kaslariniz tutulmussa) o kaslar su tutar, bir haftaya gecmesi lazim. mutlaka olur bu, o yuzden moral bozmak yok.

devammmm.... bence güzel şeyler düşünelim birbirimize destek olarak hızlı ve güzel geçirelim bu dönemi 10 gün sonra iice keyfim yerinde olacak hissediyorumm yani inanıyorum
zaten nedirki 30 günde 15 saat ayıracaz sonuç almak için dişleri sıkmak lazımmm,güzel şeyler zordurr zoru sevmemde sevmek zorundayım sanırım bende

Aynen canım sporun etki etmesi için boğazımızdan kısıcaz

kizlar ilk hafta + gormeniz normal eger cok siki bir diyet yapmiyorsaniz
kaslari calistirdiginiz agir spora ilk baslaninca (ozellikle de kaslariniz tutulmussa) o kaslar su tutar, bir haftaya gecmesi lazim. mutlaka olur bu, o yuzden moral bozmak yok.
Teşekkürler canım motivasyonun için

canım 1.levelim 3. günümü 3.levelin 1. günümü?

menü süper bence altınbaşak yerine ince dilim ekmekte yiyebilirsin

canım benimde 4.gün bitti bendede +1 kilo fazla görünmüştü neden çözemedim:44:

demekki aşşağı yukarı aynı gidiyoruz benımde 3. gün bugün

Ben diyette yapıyorum umarım + kiloda olmam

bende diyet yapıyorum ama dün ve önceki gün biraz pasta kaçırdım ondanda 1 kılo çıkmam sanırım

TEBRIK EDERIM VALLA.SUPER ZAYIFLAMISSIN,HAARIKASIN.DARISI BASIMA,BEN 2 AYDIR DIYETTEYIM ISTEDIGIM KILOYA DUSTUM ELHAMDULILLAH ,AMa ISTE BUKADAR INCACIK OLMAYI COOKK ISTERIM,SEN SADECE 30 GUNUMU CALISTIN?BUARADA YERIM BEN O ARKADAN TATLI TATLI BAKAN SEKERIIIII

kepek ekmek sevmiyorum canım yaa yersemde bir dilimden fazla yerim bunda bi paketi açınca kısıtlıyorum kendimi o yüzden yani,o zman bu menüye devam edim bi süre akşamda meyve yerim acıkırsam napim yani başka dimi amaaa
birazcık pastadan bişecik olmaz bende dün akşam bi tane kurabiye yedim valla canım çektii

Killer Buns Thing indiremiyorum indiren var mı aranızda???

coook tesekkur ederim arkadaslar ,cok iyi izah etmissiniz.ALLAH razi olsun.yalniz ben 1 gun yaptim oyle bir hale geldim ki sag kolumu daha 2 gunden sonra hareket ettire bildim,niyemi??4 kgluk dambilla calsitigim icinama hayret verici bisey daha var ki o da tartida 1kg fazla olusum,yani soklardayim resmen.ama 1 kg.luk dambil alip sifirdan basliycam INSAALLAH.BU ARADA MASATAKVIMI BEN DE INDIREMEDIM.BUNUN FREE OLANI YOKMU?

aynen turkan88 bende elimde 3kg luk dambıl vardı onunla yaptım dün başladım akşam,hala kollarım kapanmıyor yazı yazarken bile kasılıyor düşün o hareketler için çok fazla 2kg bile
Pazular şiştiği için çok ağrı var sendede bendede başa dönme bence 1kg devam et kaldığın yerden boşa gitmesin derim ben

farkettimi peki kilo fazlanda var mı senin ya benım bi 10 kg kadar fazlam var ama kasa çevirirse die korkuyorum

CANIM NEDEN KORKUYOSUNKİ KASA ÇEVİRMESİNDEN??
yağ ile kas aynı şey değil diyetle sporu aynı anda yaparsan zaten yağların azalacak ve kasların artacak,sen sporla diyete devam et farkı göreceksindir zaten...

CANIM NEDEN KORKUYOSUNKİ KASA ÇEVİRMESİNDEN??
yağ ile kas aynı şey değil diyetle sporu aynı anda yaparsan zaten yağların azalacak ve kasların artacak,sen sporla diyete devam et farkı göreceksindir zaten...

kaslı kaslı oluruz die korkuyorum zayıflayamadan erkek gibi:18::18:

ben killer buns u indirdim arkadaşlar, movenius un verdiği linklerden, en son takip ettiğim kadarıyla sayfa 131 de sağolsun tekrar etmişti linkleri, isterseniz bi deneyin, free free indiriliyo merak etmeyin, ben o linlkerden indirdim hepsini, hem killer buns u hem 6 week six pack.. daha bisürüsünü.. siz bi deneyin o linkleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…