- 28 Mayıs 2012
- 3.937
- 0
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.581
tamam bugünde yapmaya çalışiim bari ama tam yapamam sanırım çünkü üst bacaklarım felaket ağrıyor ama buda ii bişi sanırım dimi hareketleri doğru yaptığımızı gösterir
kizlar ilk hafta + gormeniz normal eger cok siki bir diyet yapmiyorsaniz
kaslari calistirdiginiz agir spora ilk baslaninca (ozellikle de kaslariniz tutulmussa) o kaslar su tutar, bir haftaya gecmesi lazim. mutlaka olur bu, o yuzden moral bozmak yok.
Aynen canım sporun etki etmesi için boğazımızdan kısıcazya zaten aç kalıp güçsüz düşmek olmuyor kızlarr spor çok hafif deil bence en azından tüm vücut çalışıyor bizde biraz azaltıp yediklerimizi hızlandırmaya çalışacaz,sporun etki etmesi için birazda biz kendimizi tutacaz
Teşekkürler canım motivasyonun içinkizlar ilk hafta + gormeniz normal eger cok siki bir diyet yapmiyorsaniz
kaslari calistirdiginiz agir spora ilk baslaninca (ozellikle de kaslariniz tutulmussa) o kaslar su tutar, bir haftaya gecmesi lazim. mutlaka olur bu, o yuzden moral bozmak yok.
Aynen canım sporun etki etmesi için boğazımızdan kısıcaz
Teşekkürler canım motivasyonun için
canım 1.levelim 3. günümü 3.levelin 1. günümü?bugün level 3/1 yapıcam sabah aç karna tartıya çıkmıştım 20. gün sonunda 1.5 kilo vermişim 72,5 oldum ve bi kaç aydır görmediğim akrabalarım çok kilo vermişsin nasıl yaptın bunu dediler sıkılaştığımın artık bende farkındayım pantolonlarımdan özellikle
peki kızlar sizce şu sizce nasıl bir menü???2 haşlanmış yumurta 1 domates bir salatalık,2kibrit kutusu olurbenimki beyaz peynir,altınbaşak bisküvi biraccıkda reçel yanlış anlaşılmasın reçeli tansiyonumu dengelemek adına ve çayımı şekersiz içmek için yedimmm
sabah kahvaltımdı bu işyerine evden topladım getirdim öğlende aynı menüyü yesem sizce kaç kalori almış olurum????
canım benimde 4.gün bitti bendede +1 kilo fazla görünmüştü neden çözemedim:44:
Ben diyette yapıyorum umarım + kiloda olmam
3. level 1. gün olucak yani 21. gündeyim
3. level 1. gün olucak yani 21. gündeyim
offff işte korktuğum başıma geldi.. arkadaşlar üzülmeyin lütfen, bakın şimdi size ne göstereceğiiimm... hani ben başlarken foto çekmemiştim ya.. 25 mayıs tarihli bir fotomu bulduum, çok kalabalık bie grupla çekilmiş ama kendimi kestim aldım aradan, inanamayacaksınız.. yani, bu resim ben jille başlamadan 10 gün kadar önceki halimdir oturuyorum burda ama idare edin işte.. aha bakın bakalım 1 aydaki değişikliğe, ve yılmadan yapın, bıkmadan usanmadan, ümitsizliğe kapılmadan, üzülmeden, sabırla.. lütfen özellikle anneler üzülmesin.. vücudumuzdaki her deformasyon evlatlarımızın eseri, üzülünür mü hiiç... onlar olmasa napardık bi düşünüün.. her an şükrediyorum varlığı için.. arkadan şeker şeker bakan o tatlı şey için.. sadece azimli olun, olmaz diye birşey yok, zamanla oluyo işte.. sadece sabır.. milyonlarca insanı sıkılaştırmışta, sizi mi sıkılıştıramıyacak Allah Aşkına üzülmeyin noluuurrrr... valla pişman oldum resim koyduğuma ya, kaş yapalım derken göz çıkardıık..
canım 1.levelim 3. günümü 3.levelin 1. günümü?
menü süper bence altınbaşak yerine ince dilim ekmekte yiyebilirsin
demekki aşşağı yukarı aynı gidiyoruz benımde 3. gün bugün
bende diyet yapıyorum ama dün ve önceki gün biraz pasta kaçırdımondanda 1 kılo çıkmam sanırım
5 günde 1cm çok iyi...sonuna geldiğinde kimbilir ne kadar eksilmiş olacak...devam arkadaşım
kayracım, ben de 6weeks 6 pack var. istersen mailleyim ama maile ağır gelir bu videolar, gitmez
lion arkadaşımız, başka bir arkadaşımıza msn den gönderecekmiş, 1-2 sayfa öncesinde yazışmışlar, istersen liondan sen de bi rica et, sana da gönderir neolcak.
canım ara vermeden yapman kas ağrılarının hafiflemesi için en büyük zorunluluk. ilk 4 gün oldukça yorulsan da, 5.gün itibirayle hiç birşeyin kalmıyor. ben 6 gün yapıp 1 gün dinlenerek tamamladım programı. hiç ara yapmadan hergün yapan arkadaşlarımız da var. herkes her şekilde çok güzel değişimler yaşadı/yaşıyor.arkadaşların yazdığı 1/4 ya da 1/8 gibi ifadeler, 1.level'in 4.günü, 1. level'in 8.günü anlamına geliyor. her level 10 güne tamamlanıyor aklında olsun.
bende istiyorum ama indiremiyorum
killer buns istiyorum bende
Türkanımmm bitanemmm
1/8 1. levelin 8. günündeyim demek canım benim
senin kolların ağrıyr çünkü 4 kg dambılla çalışma demiştim
1kg ile çalışmalısın kzuucum benim
ara vermeden yapmaya çalış vucudun alışacak ben öyle yaptım
10 gün level 1 yapcaksın
daha sonra 10 gün level 2
sonra 10 gün level 3
Killer Buns Thing indiremiyorum indiren var mı aranızda???
coook tesekkur ederim arkadaslar ,cok iyi izah etmissiniz.allah razi olsun.yalniz ben 1 gun yaptim oyle bir hale geldim ki sag kolumu daha 2 gunden sonra hareket ettire bildim,niyemi??4 kgluk dambilla calsitigim icinama hayret verici bisey daha var ki o da tartida 1kg fazla olusum,yani soklardayim resmen.ama 1 kg.luk dambil alip sifirdan basliycam ınsaallah.bu arada masatakvımı ben de ındıremedım.bunun free olanı yokmu?
farkettimi peki kilo fazlanda var mı senin ya benım bi 10 kg kadar fazlam var ama kasa çevirirse die korkuyorum
CANIM NEDEN KORKUYOSUNKİ KASA ÇEVİRMESİNDEN??
yağ ile kas aynı şey değil diyetle sporu aynı anda yaparsan zaten yağların azalacak ve kasların artacak,sen sporla diyete devam et farkı göreceksindir zaten...