Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

o kadar çok sohbet olmuş ki bugün kime ne cevap vereyim bilemedim.... bir arkadaş kaslanmasak erkekler gibi demiş kaslanmak öyle kolay değil canım korkma... onun için en az 1 saat ağırlık ve kardiyo yapıyorlar ki kaç yıl sürüyor kaslanmaları... bizimkisi amatör işi....

ben pek evden çıkamıyorum evde de malum ev kıyafetleri şort ev elbisesi falan giyiyorumm. hala kendimde değişiklik göremiyorum ... ama bugün çarşıya giderken sürekli giydiğim kotumu giydim... popoma zorla geçirip göbeğimi içime çekerek giyerdim.. aslında bu kotu göbeğimi korse gibi sardığı için giyerim... biraz topluyor o nedenle...korseden nefret ediyorum çünkü...ama kotu zorla giyince belimin üstünden kocaman simit oluşurdu... bugün kot cuk oturdu... ve simitim yok olduuuuu...göbektende yanlarımdanda kurtuluyorum.. ve 42 beden pardesü aldım kendime... ama bu benim iin yeterli değil tabi...bu göbek gideceeeeeek o kadar...

Son düzenleme:

Ben ara verdiğim için olmadı ama yavaş ta olsa incelmem var allah şükür düğüne kadar incelmem şart!!

Aranızda dambılla çalışan var mı kaç kg kullanıyorsunuzz benm kollarım da kalın yaa onları da toparlamam lazımm:26:

iyi geceler geleceğin çıtır sıkı hatunları, gündüz çok yoğun geçti vakit bulamadım şimdi yapıcam nasipse ,çokta yorgunum ama fire vermemem lazım,,

birde yarın kandil ya eşim oruç tutalım dedi,,yarın oruç tutuyoruuuzzz

1.levelin 6.gününü yapıcam şimdi,,gün bitti,ne çabuk geçti 6gün darısı level 3lerin başına ogünlerde gelcek bigün

:119:- Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.:119:
:119:
:119:- yarın gece Berat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gecede, günahlarımız affolsun. iyi kandiller.:81:

Son düzenleme:
BAKIN NE BULDUM ..BENCE BİZ BU SPORU BIRAKMAYALIM....

Sporun Vücudumuza Faydaları

1) Spor, doğru ve yeterli solunum sağlar. Bu sayede kan tarafından beyne ve tüm organlara yeterli oksijen taşınır.

2) Spor, terleme vasıtasıyla vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

3) Spor, el ve ayakların orantılı, doğru kullanılmasını sağlar. İnsana dik bir duruş temin ederek, hareketlerine esneklik ve zarafet kazandırır.

4) Güç geliştirme sporu, vücut için çok önemli olan büyüme hormonunun (GH) düzenli üretilmesine ve bu hormonun tetiklenmesiyle devreye giren pek çok hormonun da üretilerek vücudun sağlıklı işlemesine yardımcı olur.

5) Spor deriye ve saça kan pompalayarak sağlıklı ve genç görünmenize yardımcı olur

6) Spor, kas ve kemik yapısının zaman içinde zayıflamasını engellemesi özelliği ve hormon üretimine katkısıyla en etkin yaşlanmayı önleyici etkendir.

7) Sporcular zor hastalanır, çabuk iyileşirler ve doğa şartlarına dayanıklıdırlar.

8) Spor, stresi kovar, psikolojik rahatlama sağlar. Sporcuların kendilerini mutlu hissetmeleri yalnızca psikolojik değil aynı zamanda biyolojik etkilerin sonucudur.

9) Spor, dikkat ve konsantrasyon gelişimine katkıda bulunur.

10) Spor, yaktığı enerji ve kaslanma nedeniyle daha fazla besin tüketimini gerektirir. Bu nedenle sporcu ne eksik ne de fazla yiyerek sağlıklı bir diyet geliştirebilir. Şişmansa zayıflar, zayıfsa kilo alır.

canımyaa bu 10uncu şık çok hoşuma gitti,hani şişmansa zayıf zayıfsa şişmanlar diyoya ee pekibu zayıflık çok çok zayıf ipince olanlar için geçerlidir heralde dimi,sonuçta bende zayıf kategorisinde yer aldığım için şişmanlamam umarım,,:26:

yediklerine dikkat edersen şişmanlamazsın heralde... sen zayıfsan niye zayıflamaya çalışıyorsun güzelim.. tickerında 4 kilo var diyoo... bende 60 kiloyum ama senin boyun uzun sanırım

yediklerine dikkat edersen şişmanlamazsın heralde... sen zayıfsan niye zayıflamaya çalışıyorsun güzelim.. tickerında 4 kilo var diyoo... bende 60 kiloyum ama senin boyun uzun sanırım

yok yok kilo vermeye çalışıyorum ama ben kilo hesaplaması yaptığım heryerde boyuma yaşıma göre ideal kilomda olduğum,zayıf kategorisinde olduğum kilomu korumam gerektiği yazıyo,oyüzden dedim boyum 168 60-61 yazıyo ideal kilom hep,fakat 57 kilo olduğumda gerçekten fittim simit bölgem göbeğim hiçbişey yoktu,2ayda geldiğim noktaya bak aynalar h aynalar eskisi gibi beğenmiyorum kendimi,inan hiç dikkat etmedim yediklerime spor namına hareket namınada bişey yok olucağı buydu 2ayda 5kiloalmışım,en kötüsüyse heryerimden 5er cm kalınlaşmışım
oyüzden hem kilo vermeye hemde incelmeye ihtiyacım var,yoksa sonu kötüye gidiyoo

geçen seneki halimle bu seneki halim arasındaki bu mucize değişimde inanılması güç ama ben hiç spor diye bişey yapmamıştım,,sadece yediklerime dikkat ederek verdim 20 kilomu,,fakat şimdilerde yediklerime dikkat etmek diye bişey kalmadı,oyüzden jiliana başladım inşallah bu şekildede incelme sağlarım:18:demem oki arkadaşlar ben sporsuz bu hale geldiysem spor ve yemeye dikkat ederek 2kat daha hızlı ve iyi sonuç alırız yılmadan devam edelim,,

aynı elbise

ortadaki resimde göbek bölgem 107 cm'di(73kilo) sağ ve sol resimdeyse 84cm olmuştu 2 ay öncesi halimdi,gitgide simit bölgem fazlalaşmış acil erimesi gerek eski halimi özledim

günaydıın

yaa saat 5te yattım imsak vaktinden sonra okunan ezan yüzünden orucuda kaçırdım,oda yetmez gibi 2saat uyku haram oldu gözüme,eşimin bağrışıyla fırladım yataktan ne dediğini bile anlamadım okadar uykum vardıki,kalktım ne var ya diye gittim peşinden meğerse alarmı niye kurmadın diyomuş,söve söve hazırlandı,saat 7.15te servisi geliyoya adam 06.56da gömlek giyiyodu acele acele sövmeside cabası,sıkıldım ve bağırdım şu mübarek gün sövüp durma dedim,adam haklı ama ben napiyim tel çalmadı duymadık kendi teli niye çalmadı,benimki çalmadı diye bağırıyo anlamadım
neyse sövesöve çıktı gitti 7de,rekor kırıyo bu konuda eşim 5dkda kalk giyin saç maç yap ve uç gitsinirlerim bozuldu gülüyorum valla

neyse gönlünü akşam üstü arar alırım nasılsa,tabi telini evde unutmadıysa

ne güne başlangıç ama,2saat bile uyumamışım yazık banayaaaaa,,neyse çocuklar uyuyoken bende azcık kestireyim yoksa bugün bitmez

Son düzenleme:
killer buns & thighsi bıraktım kızlar yeniden 30 day shreda döndüm dün akşam itibariyle tamam basen popoyu çalıştırıyo killer buns ama ben shreda alışmışım, hoplayıp zıplamam lazım! zaten dün de müstehakımı aldım, kan ter içinde kaldım seviyorum 30 day shredı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…