- 28 Mayıs 2012
- 3.937
- 0
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.561
arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. şöyle bi göz attımda pek anlamadım nasıl uygulanacak level 1,level2, level3 var sanırım sadece detaylı bilgi alabilirmiyim
kızlar yaaa ben dünde yaptım 2 oldu ama bugün koltuk altlarımd dahil her yerim ağrıyor üstüne bide tartıda 1 kg almış görünüyorum anlamadım:26: 1 gün yapmasam ara mı versem acaba çok ağrıyo her yerim
Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs bu linke bi bak bakalım benim şuanki pc online video göstermiyor
sanırım şuda level 2 si Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs
ve level 3 Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs
canım
Level 1 10 gün
Level 2 10 gün
Level 3 10 gün yapcaksın
yani toplamda 30 gün
sadece 3 levelden ibaret değilmi. artı olarak yapılacak bi egzersiz varmı. ayrıca bel bölgesi için yada omuz gibi bölge bölge bi egzersiz varmı
canım vucudun heryerini çalıştırıyor
İstersen önden koşu yapabilirsin
Canım 3. günün sonunda ağrıların bitecek sabır
biraz sık dişini
mümkünse iş yerine öğle için çorba götür evden... yoğurt ve meyve sık sık ye.. acıkmazsın....ben yarın 2. level 3.gündeyim... şu an 60 kiloyum.. öyle çok iri yapılıda değilim ama büyük ve sarkmış bir göbeğim var.. ikizlerimden kalma.. cıplak foto cekmedim .. elbiseyle cektim.. öyle gözle görünür toparlanmadım ama pazar günü 5 yıl önce alıp giyemediğim ceketi giydim.. üstelik kilo vermeden... fotoğraflar arasında süper bir fark oluşunca belki foto koyarım...
sadece jillian yapıp süper değişen bir arkadaşımız var ogltkn..... bence ilk günlerde bişey yapma çünkü bu seni fena yoracak... belki 5-6 günden sonra....vücut alışınca
çok zekice bi hareketle evde sadece indirip kaldırmak için aldığım 3er kiloluk dambıllarla yapınca şu an hala kollarımı önde birleştiremiyorum kaslar bi şişmişki fena durumda kollaarım omuzlarım
3kg dambıllarla mı yaptın? nasıl dayandın helal olsun.
kızlar yaaa ben dünde yaptım 2 oldu ama bugün koltuk altlarımd dahil her yerim ağrıyor üstüne bide tartıda 1 kg almış görünüyorum anlamadım:26: 1 gün yapmasam ara mı versem acaba çok ağrıyo her yerim
canım benimde 4.gün bitti bendede +1 kilo fazla görünmüştü neden çözemedim:44:
CANIM BU HAREKETLER ZATEN DİREK OLARAK KASLARI HAREKETE GEÇİRİYOR YAPINCA EMİN OLDUM BUNDAN...O YÜZDEN ZAYIF KALAN KASLAR GÜÇLENİYOR VE ARTIYA ÇIKIYOSUNUZ TARTIDA,BENCE DEVAM EDİN ARA VERMEYİN DERİM.ARTI SPOR YAPIYORUM ZATEN DİYE YEMEĞİ ABARTMAYIN BİDE
ben bi zamanlar yaptımda öle bi şey sölim dedim