Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. şöyle bi göz attımda pek anlamadım nasıl uygulanacak level 1,level2, level3 var sanırım sadece detaylı bilgi alabilirmiyim

kızlar yaaa ben dünde yaptım 2 oldu ama bugün koltuk altlarımd dahil her yerim ağrıyor üstüne bide tartıda 1 kg almış görünüyorum anlamadım:26: 1 gün yapmasam ara mı versem acaba çok ağrıyo her yerim

Canım 3. günün sonunda ağrıların bitecek sabır
biraz sık dişini

tatlımcımm slmm,bende dün akşam başlamış bulunuyorum:)))öncelikle klimanın önünde yaptım ama ne faydaaaa kan ter içinde kaldım,her bi yanım titredi
çok zekice bi hareketle evde sadece indirip kaldırmak için aldığım 3er kiloluk dambıllarla yapınca şu an hala kollarımı önde birleştiremiyorum kaslar bi şişmişki fena durumda kollaarım omuzlarım,bu akşam birer kiloluk alırım yada su şişesiyle idare ederim şimdilik
ama gerçekten çoooook etkili olduğunu anladım ben daha önce bi video vardı yine onu yapmıştım ama devamlılık sağladığım en fazla on gündü şu an vücut ham 4.günde onu ve jillianı yapsam yeter sanırım

aynen tatlımm bende şu an 58 kiloyum boy 1,60 göbek hariç herşey normal,,o fena durumda durduramıyorum coşmuş gidiyor bir kere
sen doğum yapmışsın cnm çok normal yani ben ilk fotoyu çektim inşallah arada güzel fark olurda paylaşırım bendeee hem kendi motivasyonum hemde arkadaşların morali için ii olur bu arada o bahsettiğim video bu canım
8 dakika Karın Egzersizi - YouTube
ben bi ara düzenli yaptım YANİ EN FAZLA 15 GÜNfark gördüm bundada zaten yaptığında anlarsın karındaki ağrılarıııı

bugün level 3/1 yapıcam sabah aç karna tartıya çıkmıştım 20. gün sonunda 1.5 kilo vermişim 72,5 oldum ve bi kaç aydır görmediğim akrabalarım çok kilo vermişsin nasıl yaptın bunu dediler sıkılaştığımın artık bende farkındayım pantolonlarımdan özellikle

3kg dambıllarla mı yaptın? nasıl dayandın helal olsun.

hepsine dayandımda bi hareket var ya bacağı sağa sola yatırıp dambılları öne alıyosunnn allahımm onda ölecem sandım
o harekette bekledim valla gerisinide dişimi sıkıp yaptım bugün çok zorlanacağım kesin bu kollarla,ama olsun göbeksiz olacaksam damacana kaldırırım valla yetti artık

peki kızlar sizce şu sizce nasıl bir menü???2 haşlanmış yumurta 1 domates bir salatalık,2kibrit kutusu olur benimki beyaz peynir,altınbaşak bisküvi biraccıkda reçelyanlış anlaşılmasın reçeli tansiyonumu dengelemek adına ve çayımı şekersiz içmek için yedimmm
sabah kahvaltımdı bu işyerine evden topladım getirdim öğlende aynı menüyü yesem sizce kaç kalori almış olurum????

ay bu ifadeler ne dadlu yaaa:26::2:
kafayımı yiyorum acaba göbek memiş düşünmekten,biri büyülsün biri küçülsün istiyorum

canım benimde 4.gün bitti bendede +1 kilo fazla görünmüştü neden çözemedim:44:

canım benimde 4.gün bitti bendede +1 kilo fazla görünmüştü neden çözemedim:44:

CANIM BU HAREKETLER ZATEN DİREK OLARAK KASLARI HAREKETE GEÇİRİYOR YAPINCA EMİN OLDUM BUNDAN...O YÜZDEN ZAYIF KALAN KASLAR GÜÇLENİYOR VE ARTIYA ÇIKIYOSUNUZ TARTIDA,BENCE DEVAM EDİN ARA VERMEYİN DERİM.ARTI SPOR YAPIYORUM ZATEN DİYE YEMEĞİ ABARTMAYIN BİDE
ben bi zamanlar yaptımda öle bi şey sölim dedim

canım ben yemeği pek artırmıyorum ama spora güvenip kısmıyorum bazen bi azaltırsam süper olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…