Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

simitsiz günlere selam çakmışsın artık canım ee kim durdurabilirsin seniii,,tebrikler devamını dilerimmmm

eveeet bugün level 1 bitti. 10.bölümü yaptım.yarından itibaren artık level 2'ye başlıyorum. hayırlara vesile olmasını diliyorum

kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun arkadaşlar.

dün level 1/4.günü bitirdim bugün inş 5 yapıcam. Killer buns.. bende yaptım fakat 20 dk son verdim egzersizler cok farklı oldugu için onlaramı bakayım kendimmi yapayım bilemedim level 2 den sonra arada yaparım belki suan yemedi

Kayra tebrikler...15 gün civarı sonuçlar gözle görülüyor oluyor işte böyle..devamını dilerim

ben 6weeks 6 packe devam ediyorum..onunla ilgili bi başlık yok, buraya yazayım dedim bende..yazmak hakikaten motivasyonu arttırıyor.
ilk yapışımda zorlanmadım diye yazmıştım ya, yazdıklarımın hepsini geri alıyorum :)) evet kardiyo az olduğu için nefes nefes kalmadan yapıyorum ancak hareketler zorlu...mesela akşam farkettim ki ben o hareketi yapmıyormuşum meğer...bambaşka bişi yapıyormuşum (modifiye versiyonunu bile yapmıyormuşum yani) tam yapmaya çalıştıkça eksiklerimi farkettim...karnım, yanlarım baya baya tutulmuş...umarım 30ds teki gibi kısa sürede etkisini görürüm...

kayracım, sporun faydalarını eklemişsin ya,
ben gerçekten birebir şunu hissediyorum. 1 aydır ben çok daha zindeyim, ki çok daha geç saatlerde yatıyorum sporu gece yaptığım için. ama yine de sabahları enerjik ve mutlu uyanıyorum. yapmadığım zaman içimi huzursuzluk kaplıyor. çok yorgun bile olsam, sonrasında nasıl mutlu hissedeceğimi bildiğimden kalkıp yapıyorum. ve yine söylüyorum 6w-6p 30ds kadar nefes nefese geçmiyor :)) bu yüzden daha az üşeniyorum

hepinizin kandilini kutluyorum, dualarınız kabul olması dileğiyle...

sevgiler..

yazılanları gelişmeleri okudukça iice adapte oluyorum akşamı bekliyorum sabırsızlıkla,bugün 1/3ü yapacam tabi felaket derecede kollarım bacaklarım ağrıyor ama ona rağmen hiç bırakmayı düşünmüyorumm
bende güzel gelişmeler görüp yazacam burayaaa inşallahhhhhhhh allahım şu mübarek günde kabul et dualarımıııı

level 3 ü senin sayende kolay geçtiğin isanarken öldüm öldüm ya kilo fazlamdan bilemiyorum kollarım iptal ya resmen bitişte titremem geçmedi yarım saat

teşekkür ettim canım... sen 6 weeks e devam et senden gelen sonuca göre bende 3 leveli bitirnce başlayacağım.. internetten indiremedim.. o nedenle satın alayım diyorum.. inşallah ondanda sonuç alırsam bacak basen olana geçicem... yani durmak yok inşallaah... sonra 30 day ripped...... vs vs vs gidecek diye düşünüyorum... sporu bırakmamak lazım bunu bu kadar sıkı yapıp bırakısak ne kadar kısa sürede incelirsek o kadar kısa sürede eski halimize döneriz diye düşünüyorum...istediğimiz duruma geldikten sonra hiç olmazsa haftada 5 gün devam etmeli.....

msnden yollanabiliyorsa yollayayım ben sana 6 weeksi ?

level 3 ü senin sayende kolay geçtiğin isanarken öldüm öldüm ya kilo fazlamdan bilemiyorum kollarım iptal ya resmen bitişte titremem geçmedi yarım saat

nasıl ya, bi hata mı yapıyorsun acaba? bende hiiiç zorlanmadım 3 te, hatta terlemedim bile hiiç, oyüzden azcık yorulayım terleyeyim diye bide üstüne killer buns yapıyorum, ancak bişiler oluyo ikisi bir arada.. 30 days shared level 3 te ve killerbuns level1 de 6. günü bitirdim bugün, çook kolay gelmeye başladı yine, yarından sonra killer buns level 2 ye geçecem, yani kiler buns ta haftada bir level atlamayı düşünüyorum..

peki sen bu iki leveli hep sarışın olan kız gibi mi yaptın, başlangıç seviyesinde yani.. belki kasların çook güçlenmediği için bu kadar zorlanıyorsun..
anlayamadım ama bi sıkıntı var gibi, bu kadar zorlanmaman lazım gibi geliyo bana..

1/7 yapıcam şimdi hiç ağrım falan kalmadı benimyaa
yalnız demin kızlar ne farkettim biliyormusunuz,kollarımdaki pazular acayip sertleşmiş ve kocaman çıkıyo kolumu gerince böyle
çok hoşuma gitti bu artık eşimi rahatlıkla döverim ben
akşam gelsin ilk işim pazularımı göstermek olucak

bugün sonunda aslında daha net söyleyebilirim dün çok açtım yemek yersem spor işi daha geçe kalıcaktı yapamicaktım aç aç yaptım belkide ondan çok titredim yoruldum az sonra yapınca anlicaz. sarışın kız gibi yapmıyorum her hareketi ama dizlerim sorunlu bazen çok zıplayamıyorum yada öne adımda çok diz kıramıyorum ağrım oluyor ama asıl sorunum kol üzerinde yerde yapılan hareketler kollarım baya zorlanıyor

artık eşimi rahatlıkla döverim ben

hmm, senin o titremenin sebebi açlık ozaman, amaaannn, kız aç aç yapma sakın, tansiyonun düşer bayılıverirsin, allah korusun.. tamam zayıflamak iyi hoşta, önemli olan sağlık ama değil mi? tabii sen bu ağrılı sorunların yüzünden zorlanıyorsun birde, ama madem böyle sıkıntıların var bence hiiç zorlama kendini, mesela şınav pozisyonunda yaptıklarını sen ellerinin üstünde değilde dirseklerini yere koyup yap, meselaaa yani..
valla senin işin bizden daha zor bu durumda, Allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…