Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bilmemkaç sayfa link talebi okuduktan sonra karşıma çıkan ilk sonuç seninki oldu.ve sonuç: artan kilo ve yağ oranı, düşen kas oranı ve metabolizma hızı...demotive oldum açıkçası...

sanirim sizi demotive eden yaziyi pek iyi okumamissiniz...

haftada 6 saat duzenli spor yapan biri, haftada 1 saatten aza indiriyor sporunu. jillian zaten 25 dakika suruyor. haftada 2 kere yaptigini soylemis arkadas. haftada 50 dakika spor eder. siz ne bekliyordunuz? mucize mi..

jillian haftanin 7 gunu yapilacak bir program yapmis, o yuzden bu kadar kisa suruyor zaten gunde yarim saat ayirilacak. buna ragmen haftada 6 gun yapip 1 gun dinlenen arkadaslar bile cok iyi sonuc aldilar herkesin once-sonra olculeri vs belli hepsi ortada. piyasadaki en saglam egzersiz programlarindan biri bu begenmediginiz program.

herkes tabi ki yapip yapmamakta ozgur orasi sizi ilgilendirir, ama demotive olma sebebinizde buyuk bir mantik hatasi gozlemledigim icin burada aciklama geregi hissettim.

off aama ben özel mesaj gönderemiyormuşum.özelden atsan olur mu?
Bu arada resimler. harika çok güzel sonuçlar almışsınız.Tebrikler..Basen için kill buns and thigsi yapmam gerekiyor değil mi? Bu da mı 30 gün?shred gibi
Cnm bir denerim msn dende kolaylıkla atılıyo ben sana özelden msn adresimi vereyim istek gönder.O şekilde de olur cnm.Evet cnm basenler için killer buns&thigs yapmalısın.30 day shred de kollar göğüs karın bacak kalça vs gibi komple vücut çalışıyor.Kiiler videolarında da bacağın ve kalçanın her kısmı çalışıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html
Bu da benim linkim bende jillian killer level 1 den başlıyorum.Brazil butt lift egzersizleriyle kombine edicem

Kızlaaarr yardımmmm lütfen :KK9: Ben bu egzersizi indirdim ama benim sorunum bacak-basen bölgesinde. Yapan arkadaşlar basen ve bacaklarınızda incelme oldumu ona göre başlayacağım :KK9::KK9:
Cnm benimde erimeyen ve incelmeyen basenlerim ve bacaklarım için gerçektende etkisini gördüğüm egzersiz Jillian Killer <buns&thigs oldu.Diğer yaptığım videolardan 2-4 haftadan önce sonuç alamadığım halde jillian ile kısa sürede etkisini görmeye başladım diyebilirim.Her egzersiz gibi net sonuç almak istiyorsak devamınıda getirmemiz lazım.

BUgün çok yoruldum yaa :KK37: evin tüm camlarını sildim temizlik yapıyorum birazdan yapıp yatacağım erkenden bugün bebeğim de durrmadı ayyy ölüyorum valla :emir_bebek:

$251120101083-001.jpg
Bir zamanlar böyleydim... İnş geri böyle olurum yaa:KK43:

Son düzenleme:
anlıyorum canımm evet dediğin gibi yapmalıyım nesfit yoğurt haşlanmış yumurta falan yeterli gelir zaten,çalıştığım için işyerinde yiyebileceğim en uygun şeyler bunlar,,sen nasılsın peki gelişmelerden memnunsundur umarım kaçıncı gündeydin canım bu arada???

mümkünse iş yerine öğle için çorba götür evden... yoğurt ve meyve sık sık ye.. acıkmazsın....ben yarın 2. level 3.gündeyim... şu an 60 kiloyum.. öyle çok iri yapılıda değilim ama büyük ve sarkmış bir göbeğim var.. ikizlerimden kalma.. cıplak foto cekmedim .. elbiseyle cektim.. öyle gözle görünür toparlanmadım ama pazar günü 5 yıl önce alıp giyemediğim ceketi giydim.. üstelik kilo vermeden... fotoğraflar arasında süper bir fark oluşunca belki foto koyarım...

yaa birde sadece jili yapmak yeterli olurmu ben sadece göbekten sorunluyum ama oda öle böle değil yani,3 aylık hamile gibiyim :KK1::KK1:
evde kondisyon bisikletim var onuda kullansam öncesinde nasıl olur yada yürüyüş yapsammı,gerçi işten sonrada tekrar çıkıp yürümek biraz zor oluyor:KK51:
ama kısa zamanda kesin çözüm istiyorum akıl verin bana ne doğruysa yapayımmm,,göbek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaçıp kurutalacam senden göbüşşş:KK55::KK55::KK55:

sadece jillian yapıp süper değişen bir arkadaşımız var ogltkn..... bence ilk günlerde bişey yapma çünkü bu seni fena yoracak... belki 5-6 günden sonra....vücut alışınca

Level 1/3 bitti.
İşten sonra foklöre git ,yorul :KK50: oradan dönüşte yürüyerek eve git :KK8: arkasına Jillian yap offfffff öldüm ,bittim .

kızlar dayanamadım ölçülerimi aldım:KK30::KK30:
1.level in 5.gününü yaptım bugün..heryerden 1cm gitmiş..iyi midir?:26:

iyi olmaz mı hiç,
bende 1.level 2.günümü tamamladım 3 litre su 2 yeşil çay yemekleri ölçülü yedim.
şınav da çok zorlanıyorum.umarım alışırım.

Cnm bir denerim msn dende kolaylıkla atılıyo ben sana özelden msn adresimi vereyim istek gönder.O şekilde de olur cnm.Evet cnm basenler için killer buns&thigs yapmalısın.30 day shred de kollar göğüs karın bacak kalça vs gibi komple vücut çalışıyor.Kiiler videolarında da bacağın ve kalçanın her kısmı çalışıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html
Bu da benim linkim bende jillian killer level 1 den başlıyorum.Brazil butt lift egzersizleriyle kombine edicem

Hemen bakıyorum linke.
Tamam sen ver msn adresini istek gönderiyim ben.100 msj olmayınca msj atamıyormusum ben.Çok tesekkurler :)

merhaba kizlar,pazar bende basladim arkadasimin tavsiyesi uzerine.ama 2 gundur kollarim oyle bir agriyor kii daha baslalayamdim tekrar.ara vermekk dogrumu,bu sporun belli bir kurallari varmi.bide arkadaslar 1/4 ini bitirdim,1/8 ini bitirdim falan gibi yazilar yazmislar,onu anlamadim.ben level 1 i indirdim simdi onu basladim,dogru degilmi?

kızlar dayanamadım ölçülerimi aldım:KK30::KK30:
1.level in 5.gününü yaptım bugün..heryerden 1cm gitmiş..iyi midir?:26:
5 günde 1cm çok iyi...sonuna geldiğinde kimbilir ne kadar eksilmiş olacak...devam arkadaşım:KK34:

bu videoları bana mail yoluyla göndrebilecek biri varmııı
kayracım, ben de 6weeks 6 pack var. istersen mailleyim ama maile ağır gelir bu videolar, gitmez:KK50:
lion arkadaşımız, başka bir arkadaşımıza msn den gönderecekmiş, 1-2 sayfa öncesinde yazışmışlar, istersen liondan sen de bi rica et, sana da gönderir neolcak.

merhaba kizlar,pazar bende basladim arkadasimin tavsiyesi uzerine.ama 2 gundur kollarim oyle bir agriyor kii daha baslalayamdim tekrar.ara vermekk dogrumu,bu sporun belli bir kurallari varmi.bide arkadaslar 1/4 ini bitirdim,1/8 ini bitirdim falan gibi yazilar yazmislar,onu anlamadim.ben level 1 i indirdim simdi onu basladim,dogru degilmi?

canım ara vermeden yapman kas ağrılarının hafiflemesi için en büyük zorunluluk. ilk 4 gün oldukça yorulsan da, 5.gün itibirayle hiç birşeyin kalmıyor. ben 6 gün yapıp 1 gün dinlenerek tamamladım programı. hiç ara yapmadan hergün yapan arkadaşlarımız da var. herkes her şekilde çok güzel değişimler yaşadı/yaşıyor.arkadaşların yazdığı 1/4 ya da 1/8 gibi ifadeler, 1.level'in 4.günü, 1. level'in 8.günü anlamına geliyor. her level 10 güne tamamlanıyor aklında olsun.

bu videoları bana mail yoluyla göndrebilecek biri varmııı

bende istiyorum ama indiremiyorum
killer buns istiyorum bende:KK31::KK31:

Türkanımmm bitanemmm
1/8 1. levelin 8. günündeyim demek canım benim
senin kolların ağrıyr çünkü 4 kg dambılla çalışma demiştim
1kg ile çalışmalısın kzuucum benim
ara vermeden yapmaya çalış vucudun alışacak ben öyle yaptım
10 gün level 1 yapcaksın
daha sonra 10 gün level 2
sonra 10 gün level 3

X