-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.521
spor yaptığınız zaman yağ yakmak istiyorsanız yediklerinize dikkat etmek zorundasınız.. neden mi... sporda harcadığınız enerjiyi yediklerinizden karbonhidrat ve protenlerden karşılarsınız . yedikleriniz çok kalorili yağlı şeyler değilse haliyle çabuk biter. kalan zamanda ise vücudunuzdaki yağ yanarak enerjiye dönüşür eğer siz yemekleri bol kalorili yerseniz önce yediğiniz kaloriyi harcayacağınızdan vücudunuzdaki kaloriyi yakamadan pert olursunuz... yani diyet yaparsanız vücuttaki yağları yapmazsanız yediğiniz yağları harcarsınız......mesela ben sabah aç karnına spor yapamıyorum şekerim var zaten... sabah bir haşlanma yumurta beni fazlasıyla tok tutuyor biraz domates salata ve peynir kahvaltımı oluşturuyor... anlatabildimmikine
off aama ben özel mesaj gönderemiyormuşum.özelden atsan olur mu?Cnm bende var göndermeye çalışırım nasıl gönderiliyo pek bilmiyorum ama uğrşırım en azından.
CNMM ya ben bugün başlicam çalıştığım için akşam yapacam sporumu!!!mesela bugün sabah aç karnına bi yeşil çay içtim bide nesfit yedim bir kase şu an çok açım böle doğrumu yapıyorum acaba???
kastan kaybetmekten korkuyorum ama spor yaparsam heralde öle bi sorunda olmaz sizce????
bugün 1/5.günümdeyim az sonra kalkıp başlıycam nasipsebu harekletlerin içinde en rahatıma giden hareket şu hareket bide kollarım acıyoya dahada fena hissediyorum yaparken ağrı sızıyı,ama ilk günkü acıdan eser kalmadı iyice alıştı kaslarım sanırsam
Bir şey daha sormak istiyorum.basenler için jillianın başka hangi videolarını önerirsiniz? Ya da önerdiğiniz başka şeyler var mı?
sgol cnm cvp verdiğin için:)zaten yediklerime dikkat ediyorum senin gibi sabah kahvaltım yumurta peynir yeşillik domates felan yerim emzirdiğim için su tüketmeye özen gösteririm.bnm tek zaafım hamur işine ve tatlıya dayanamamak malesef
ripped in 30 dediğin gibi 4 hafta için 4 ayrı level'dan oluşan bi video. 6 weeks 6 pack'de ise 2 video var. ilk 3 hafta ilk video, son 3 hafta 2. video yapılıyor. Ben 30DS'ten kalma 1lt limonata şişemi kullandım. İçindeki limonata ne hala geldi acepArttırmam gerekirse, 2kg luk dambıllarım var ama ağır gelebilir bu yüzden 1,5lt lik pet şişe kullanırım sanırım :)
özlemcim, disiplin sanırım benim soyadımgöbeğimden o kadar şikayetçiyim ki bu yüzden tatile kadar düzleştirebildiğim kadar düzleştirmek istiyorum...bu arada tatile 20 gün var
canım linkimi göndercektim özel mj gönder yok sende,buraya vermek isterdim ama link paylaşmak yasak bildiğim kadarıyla,neyse triendy'in başarı öyküsü 20 kilo verdi diye arattırırsan kk'da bulursun:))ben pek uğrayamasamda, aylardır devam eden fanlarım varsağolsunlar canlı tutuyorlar topiğimi
diyet yaparken hiç aç kalmamalısın... yoksa şekerin düşer çok fazla yersin...öğün atlamamalısın... hatta ara öğünlerde yoğurt meyve falan yemelisin... bol bol su içmelisin... ben kahvaltımı yazdım.. diğer öğünlerimide yazayım.. eğer öğünde pilav, makarna ,patates ,dolma varsa tadımlık yoksa çorba ,sebze yemeği, et gayet rahat yiyiorum.........
level 2/10 yapıcam birazdan çok yorgunum nasıl yapıcam bilmiyorum :/ level 2 de son günüm göbek atıcam nerdeyse 3. level daha kolaymış arkadaşların dediğine göre
oooooo bu çok iimiş kızlar bende 2. günümü tamamladım resmen dizlerimin üstü ve kollarımın arkası ve karnım acıyor dün hareketleri daha ii yapmıştım bugün şınavı felan yarıda bıraktım yapamadım ama 27 dk yı tamamladım yediklerimede dikkat ediyorum ayyy merak ediyorum noolcak acaba ama sanırım bi yürüyüş falan bişeyle desteklemek lazım kılo vermek için yaaa önümüzdeki hafta geçsinde bakalım 40 dk da bantta yürürüm bayrama 70 olurum inşallah amin
yaa birde sadece jili yapmak yeterli olurmu ben sadece göbekten sorunluyum ama oda öle böle değil yani,3 aylık hamile gibiyim
evde kondisyon bisikletim var onuda kullansam öncesinde nasıl olur yada yürüyüş yapsammı,gerçi işten sonrada tekrar çıkıp yürümek biraz zor oluyor
ama kısa zamanda kesin çözüm istiyorum akıl verin bana ne doğruysa yapayımmm,,göbek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaçıp kurutalacam senden göbüşşş
demin bitirdim of nasıl terledim yineyaptın mı? benim bitti 1/5..biteli nerdeyse yarım saat oldu kendimi çok yorgun hissediyorum..kolumu kaldıracak halim yok şu an..
bütün sayfaları tek tek okuyamadım ama başarı öykünü okudum.Tebrik ediyorum sadece sağlıklı beslenmeyle bu hale gelmişsin mükemmel bir değişim.eski haline bakınca şuanki ben gibi sanki.senin göbek çevren kaç cm'ti ozamanlar?darısı başımıza