Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sgol cnm cvp verdiğin için:)zaten yediklerime dikkat ediyorum senin gibi sabah kahvaltım yumurta peynir yeşillik domates felan yerim emzirdiğim için su tüketmeye özen gösteririm.bnm tek zaafım hamur işine ve tatlıya dayanamamak malesef

level 2/10 yapıcam birazdan çok yorgunum nasıl yapıcam bilmiyorum :/ level 2 de son günüm göbek atıcam nerdeyse 3. level daha kolaymış arkadaşların dediğine göre

Cnm bende var göndermeye çalışırım nasıl gönderiliyo pek bilmiyorum ama uğrşırım en azından.
off aama ben özel mesaj gönderemiyormuşum.özelden atsan olur mu?
Bu arada resimler. harika çok güzel sonuçlar almışsınız.Tebrikler..Basen için kill buns and thigsi yapmam gerekiyor değil mi? Bu da mı 30 gün?shred gibi

Son düzenleme:

diyet yaparken hiç aç kalmamalısın... yoksa şekerin düşer çok fazla yersin...öğün atlamamalısın... hatta ara öğünlerde yoğurt meyve falan yemelisin... bol bol su içmelisin... ben kahvaltımı yazdım.. diğer öğünlerimide yazayım.. eğer öğünde pilav, makarna ,patates ,dolma varsa tadımlık yoksa çorba ,sebze yemeği, et gayet rahat yiyiorum.........

yaptın mı? benim bitti 1/5..biteli nerdeyse yarım saat oldu kendimi çok yorgun hissediyorum..kolumu kaldıracak halim yok şu an..

Bir şey daha sormak istiyorum.basenler için jillianın başka hangi videolarını önerirsiniz? Ya da önerdiğiniz başka şeyler var mı?

bence 30 day shread ı bitir.. sonra tecrübeli arkadaşlardan faydalanırsın... şu an büyük çoğunluk 30 day shread videosunda.. birkaç kişi sona geldi... zaten bunu yapmadan sanırım diğerlerine başlaman zor vücudu hazrlamak için bu ideal ama kolay da değil.....

diyeti düzenli yapoarsan 3-4 gün sonra krizlerin azalıyor sonrada geiyor... benimde tatlı krizim olur ama düzenli bir programla oturuyor

yarım litrelik su şişesi kullanıyorum şimdilik ağırlığı arttırırsam daha çok faydasını görürürüm sanırım.bende göbeğimden çok şikayetçiyim göbek çevrem resmen 100 cm bizimde düğün var ay sonunda. sizce 10 cm falan incelirmi 1 ayda göbeğim tecrübeli arkadaşlar..

bütün sayfaları tek tek okuyamadım ama başarı öykünü okudum.Tebrik ediyorum sadece sağlıklı beslenmeyle bu hale gelmişsin mükemmel bir değişim. eski haline bakınca şuanki ben gibi sanki.senin göbek çevren kaç cm'ti ozamanlar?darısı başımıza

Son düzenleme:

anlıyorum canımm evet dediğin gibi yapmalıyım nesfit yoğurt haşlanmış yumurta falan yeterli gelir zaten,çalıştığım için işyerinde yiyebileceğim en uygun şeyler bunlar,,sen nasılsın peki gelişmelerden memnunsundur umarım kaçıncı gündeydin canım bu arada???

yaa birde sadece jili yapmak yeterli olurmu ben sadece göbekten sorunluyum ama oda öle böle değil yani,3 aylık hamile gibiyim
evde kondisyon bisikletim var onuda kullansam öncesinde nasıl olur yada yürüyüş yapsammı,gerçi işten sonrada tekrar çıkıp yürümek biraz zor oluyor
ama kısa zamanda kesin çözüm istiyorum akıl verin bana ne doğruysa yapayımmm,,göbek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaçıp kurutalacam senden göbüşşş

level 2/10 yapıcam birazdan çok yorgunum nasıl yapıcam bilmiyorum :/ level 2 de son günüm göbek atıcam nerdeyse 3. level daha kolaymış arkadaşların dediğine göre

slmm cnm sen çoğunu atlatmışsınn,nasıl peki gelişmeler???ve resim almışmıydın ilk halinle şu anki halin arasında belirgin bi fark varmı???

size yeni resimler buldum..motive olun diye..

oooooo bu çok iimiş kızlar bende 2. günümü tamamladım resmen dizlerimin üstü ve kollarımın arkası ve karnım acıyor dün hareketleri daha ii yapmıştım bugün şınavı felan yarıda bıraktım yapamadım ama 27 dk yı tamamladım yediklerimede dikkat ediyorum ayyy merak ediyorum noolcak acaba ama sanırım bi yürüyüş falan bişeyle desteklemek lazım kılo vermek için yaaa önümüzdeki hafta geçsinde bakalım 40 dk da bantta yürürüm bayrama 70 olurum inşallah amin

diyet değilde yedklerine dikkat etsen yeterli olur..birde ara öğünlerde yağsız yoğurt yiyebilirsin..göbek için birebir yoğurt..öncesinde bir yarım saat yürüyüş yaparsan süper....ben yapamadığım için ilk cardio da çok zorlanıyorum..vücudu ısıtmak en iyisi sanırım..

yaptın mı? benim bitti 1/5..biteli nerdeyse yarım saat oldu kendimi çok yorgun hissediyorum..kolumu kaldıracak halim yok şu an..
demin bitirdim of nasıl terledim yine
çocuklar rahat vermediya sinir oldum,gidin gidin demekten jiliana döndüm demekki nefes nefese konuşulabiliyomuş

teşekkür ederim canım,ben 20 kilo verirken hiç spor falan yapmamıştım bide yani,sonuç ortada herkez nasıl spor yapmadan sıkılaştın sarkmamış biyerin diyemerak ediyolar
ama gerçekten sporun s'si yoktu hayatımda,ne zaman 60kiloda takılı kaldım hafif egzersizlere başlamıştım azcık kilomu kırayım diye

ilk başladığım zaman ölçmedim gerçiya,73 kiloyken bel göbek bölgem 107 cmdi,anca aklıma gelmişti ölçmek,2ay öncesinde 57olduğumdaysa tam göbek bölgem 84cm,ü bel çevremse 69cmdi,,

Kızlaaarr yardımmmm lütfen Ben bu egzersizi indirdim ama benim sorunum bacak-basen bölgesinde. Yapan arkadaşlar basen ve bacaklarınızda incelme oldumu ona göre başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…