- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.541
bilmemkaç sayfa link talebi okuduktan sonra karşıma çıkan ilk sonuç seninki oldu.ve sonuç: artan kilo ve yağ oranı, düşen kas oranı ve metabolizma hızı...demotive oldum açıkçası...
Cnm bir denerim msn dende kolaylıkla atılıyo ben sana özelden msn adresimi vereyim istek gönder.O şekilde de olur cnm.Evet cnm basenler için killer buns&thigs yapmalısın.30 day shred de kollar göğüs karın bacak kalça vs gibi komple vücut çalışıyor.Kiiler videolarında da bacağın ve kalçanın her kısmı çalışıyor.off aama ben özel mesaj gönderemiyormuşum.özelden atsan olur mu?
Bu arada resimler. harika çok güzel sonuçlar almışsınız.Tebrikler..Basen için kill buns and thigsi yapmam gerekiyor değil mi? Bu da mı 30 gün?shred gibi
Cnm benimde erimeyen ve incelmeyen basenlerim ve bacaklarım için gerçektende etkisini gördüğüm egzersiz Jillian Killer <buns&thigs oldu.Diğer yaptığım videolardan 2-4 haftadan önce sonuç alamadığım halde jillian ile kısa sürede etkisini görmeye başladım diyebilirim.Her egzersiz gibi net sonuç almak istiyorsak devamınıda getirmemiz lazım.Kızlaaarr yardımmmm lütfenBen bu egzersizi indirdim ama benim sorunum bacak-basen bölgesinde. Yapan arkadaşlar basen ve bacaklarınızda incelme oldumu ona göre başlayacağım
anlıyorum canımm evet dediğin gibi yapmalıyım nesfit yoğurt haşlanmış yumurta falan yeterli gelir zaten,çalıştığım için işyerinde yiyebileceğim en uygun şeyler bunlar,,sen nasılsın peki gelişmelerden memnunsundur umarım kaçıncı gündeydin canım bu arada???
yaa birde sadece jili yapmak yeterli olurmu ben sadece göbekten sorunluyum ama oda öle böle değil yani,3 aylık hamile gibiyim
evde kondisyon bisikletim var onuda kullansam öncesinde nasıl olur yada yürüyüş yapsammı,gerçi işten sonrada tekrar çıkıp yürümek biraz zor oluyor
ama kısa zamanda kesin çözüm istiyorum akıl verin bana ne doğruysa yapayımmm,,göbek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaçıp kurutalacam senden göbüşşş
kızlar dayanamadım ölçülerimi aldım
1.level in 5.gününü yaptım bugün..heryerden 1cm gitmiş..iyi midir?:26:
Cnm bir denerim msn dende kolaylıkla atılıyo ben sana özelden msn adresimi vereyim istek gönder.O şekilde de olur cnm.Evet cnm basenler için killer buns&thigs yapmalısın.30 day shred de kollar göğüs karın bacak kalça vs gibi komple vücut çalışıyor.Kiiler videolarında da bacağın ve kalçanın her kısmı çalışıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html
Bu da benim linkim bende jillian killer level 1 den başlıyorum.Brazil butt lift egzersizleriyle kombine edicem
jillian ın diğer videolarını da şu linklerden indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Kickbox FastFix Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack (Repost) Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Killer Buns and Thighs (2011) DVDRip Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Extreme shed & shred Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels: Frontside, Backside for Beginners Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels Fitness Ultimatum (2010/Wii/ENG) Free Downloads - Flmsdown
bugün level 1/8 bitmiştir çok şükürr
5 günde 1cm çok iyi...sonuna geldiğinde kimbilir ne kadar eksilmiş olacak...devam arkadaşımkızlar dayanamadım ölçülerimi aldım
1.level in 5.gününü yaptım bugün..heryerden 1cm gitmiş..iyi midir?:26:
kayracım, ben de 6weeks 6 pack var. istersen mailleyim ama maile ağır gelir bu videolar, gitmezbu videoları bana mail yoluyla göndrebilecek biri varmııı
merhaba kizlar,pazar bende basladim arkadasimin tavsiyesi uzerine.ama 2 gundur kollarim oyle bir agriyor kii daha baslalayamdim tekrar.ara vermekk dogrumu,bu sporun belli bir kurallari varmi.bide arkadaslar 1/4 ini bitirdim,1/8 ini bitirdim falan gibi yazilar yazmislar,onu anlamadim.ben level 1 i indirdim simdi onu basladim,dogru degilmi?
bu videoları bana mail yoluyla göndrebilecek biri varmııı
merhaba kizlar,pazar bende basladim arkadasimin tavsiyesi uzerine.ama 2 gundur kollarim oyle bir agriyor kii daha baslalayamdim tekrar.ara vermekk dogrumu,bu sporun belli bir kurallari varmi.bide arkadaslar 1/4 ini bitirdim,1/8 ini bitirdim falan gibi yazilar yazmislar,onu anlamadim.ben level 1 i indirdim simdi onu basladim,dogru degilmi?
canım 131. sayfada movenius bütün videoların linklerini oraya yapıştırmış sağolsun, ben de ordan indirdim