Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bugün level1/8 yapıcam dün yapamadım hiç bütün gün dışardaydık yoruldum zaten baya. aravermiş oldum mecburen. tam hız devam spora.

ripped in 30 dediğin gibi 4 hafta için 4 ayrı level'dan oluşan bi video. 6 weeks 6 pack'de ise 2 video var. ilk 3 hafta ilk video, son 3 hafta 2. video yapılıyor. Ben 30DS'ten kalma 1lt limonata şişemi kullandım. İçindeki limonata ne hala geldi acep Arttırmam gerekirse, 2kg luk dambıllarım var ama ağır gelebilir bu yüzden 1,5lt lik pet şişe kullanırım sanırım :)

özlemcim, disiplin sanırım benim soyadım göbeğimden o kadar şikayetçiyim ki bu yüzden tatile kadar düzleştirebildiğim kadar düzleştirmek istiyorum...bu arada tatile 20 gün var

bu arada bunları görüp kendimi motive etmişken, sizi de edeyim istedim..Kayracım dikkatle incelemeni rica ediyorum...Hiçbişi imkansız değil
işte diyetle ve sporla verilen kilolar. aynı kişi olduğuna inanmak zor..

Eklentiler

• $4780033993_bccb638cb2.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $IMAG0734 mfp.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
devam;
bu kız, ingiltere bedeniyle 12 giyiyorken, 8'e düşmüş

Eklentiler

• $stacey2.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 121
  • $staceyafter.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 131

bu arada 30ds'in ne sıklıkta yapılacağıyla ile ilgili bi bilgiye ulaşamadım, dvd'nin arka kapağında günlük program diyor. Bundan da hergün yapılabileceği anlaşılabilir.
Ancak ripped in 30 days yapacaklar için yazıyorum; ilk videonun başlangıcında; bu egzersizi haftada 5-6 gün yapmanızı öneririm, ancak haftada 1 gün mutlaka dinlenmelisiniz diyor. Aklınızda bulunsun. Gerçi ben 6w -6p'i ara vermeden yapmayı planlıyorum. Böylece tatile kadar ilk level bitmiş olacak.

şu fotoyu ekleyip, mesaj yazma işimi sonladırayım...sabahtan beri çoştum..
işte jillian ve kilo verdirmeye çalıştığı yarışmacı...jillian'ın motivasyon resmi imiş :))

(şu kurabiyeyi unut artık. o lanet olası bi kurabiyeydi sadece !)

Eklentiler

• $jillian-michaels-positive-reinforcement-diet-shame.jpg
    196,7 KB · Görüntüleme: 114
ooooooo sabah sabah güzel paylaşımlar olmuş.... ben dün düğündeydim gecede geç geldim çooook yorgundum birde ikizleri uyutmak zor oldu ve dolayısıyla dün yapamadım kendimi çook suçlu hissediyorum... kendime ne ceza versem ki

Arkadaşlar ben akşama bırakınca yapamıyorum ya yorgunum diyerekten en iyisi sabah yapmak sanırım en azından dinç oluyorsun

level 2 -2.gün bitti... 1. günden daha fazla hareket yaptım... şınavların hepsini çektim.. ama yerde yapılan son hareketlerde ayaklarım halıda kayıyor... ve enson yapılan abs yi yapmakta zorlanıyorum... eminim kolaylaşacak ağrıım sızım yok... bende dambıl aldım... zira su şişeleri çok ağır yaaa

arkadaşlar bende dün başladım.burdaki yorumları ve fotoları görünce baya gaza geldimlinkleri indirdim dün gece başladım biraz zorlandım tabii ama cok diil..peki diyette uyguluyomusunuz yemenize nsl dikkat ediyosunuz emziren bi anne oldugum için nsl bi diyet yapabilirim?yazanlar olmuştur ama yorumların hepsini okumadım..

canımm slmm bende bugün başliyorum inşşşşş:))))) akşam debelenmeye start verecem şu fotoları ekleyin kızlar yaa gaza gelelimm bizde daha yolun başındayız en azından level 1i sizi hayal ederek atlatırım ben mesela:

acaba akşama neler olacak:)))))))
daha önemlisi level 2 bittiğinde neler olacak artık zaman geçmezzz ya merak içindeyim hemen başlamak hatta bitirmek istiyorum

canım linkimi göndercektim özel mj gönder yok sende,buraya vermek isterdim ama link paylaşmak yasak bildiğim kadarıyla,neyse triendy'in başarı öyküsü 20 kilo verdi diye arattırırsan kk'da bulursun:))ben pek uğrayamasamda, aylardır devam eden fanlarım var sağolsunlar canlı tutuyorlar topiğimi
Cnm anlattıklrın aynen benim hikayemede benziyo.Aslında bu topikte günlük gibi açıp yazmak istiyorum ki başarmak isteyenlere de azim olur.

tabi canım açabilirsin çok iyi olur,, bende ilk topiğimi açtığımda bukadar ilgi görüceği aklıma gelmiyodu,ama bir kişiyi bile zayıflatsam bu beni mutlu eder düşüncesiyle açtım başarı öykümü anlattım ve sonuç,birsürü kişiye motivasyon oldu,bide öncesi ve sonrası bir sürü fotomu eklemiştim oraya,resimler gerçekten motive ediyo insanlarımutluyum yani

Son düzenleme:
bugün 1/5.günümdeyim az sonra kalkıp başlıycam nasipsebu harekletlerin içinde en rahatıma giden hareket şu hareketbide kollarım acıyoya dahada fena hissediyorum yaparken ağrı sızıyı,ama ilk günkü acıdan eser kalmadı iyice alıştı kaslarım sanırsam

bilmemkaç sayfa link talebi okuduktan sonra karşıma çıkan ilk sonuç seninki oldu.ve sonuç: artan kilo ve yağ oranı, düşen kas oranı ve metabolizma hızı...demotive oldum açıkçası...

bilmemkaç sayfa link talebi okuduktan sonra karşıma çıkan ilk sonuç seninki oldu.ve sonuç: artan kilo ve yağ oranı, düşen kas oranı ve metabolizma hızı...demotive oldum açıkçası...

bunca kişi ve fotoğraf arasında bu arkadaşın yazısınımı okuyup demotive oldun....ilginç

spor yaptığınız zaman yağ yakmak istiyorsanız yediklerinize dikkat etmek zorundasınız.. neden mi... sporda harcadığınız enerjiyi yediklerinizden karbonhidrat ve protenlerden karşılarsınız . yedikleriniz çok kalorili yağlı şeyler değilse haliyle çabuk biter. kalan zamanda ise vücudunuzdaki yağ yanarak enerjiye dönüşür eğer siz yemekleri bol kalorili yerseniz önce yediğiniz kaloriyi harcayacağınızdan vücudunuzdaki kaloriyi yakamadan pert olursunuz... yani diyet yaparsanız vücuttaki yağları yapmazsanız yediğiniz yağları harcarsınız......mesela ben sabah aç karnına spor yapamıyorum şekerim var zaten... sabah bir haşlanma yumurta beni fazlasıyla tok tutuyor biraz domates salata ve peynir kahvaltımı oluşturuyor... anlatabildimmikine

CNMM ya ben bugün başlicam çalıştığım için akşam yapacam sporumu!!!mesela bugün sabah aç karnına bi yeşil çay içtim bide nesfit yedim bir kase şu an çok açım böle doğrumu yapıyorum acaba???
kastan kaybetmekten korkuyorum ama spor yaparsam heralde öle bi sorunda olmaz sizce????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…