Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

tebrikler çok disiplinlisin bu konuda:)Darısı başımıza.kaç kg ağırlık kullanıyorsun? 6 weeks 6 pack'te 2 tane, ripped in 30'da 4 tane video var bunları kaç gün yapmamız gerekiyor.neyse ben en iyisi spora başlayim yoksa bu yapmadığım 6 gün zamanla 6 hafta olacak sayemde.

ripped in 30 dediğin gibi 4 hafta için 4 ayrı level'dan oluşan bi video. 6 weeks 6 pack'de ise 2 video var. ilk 3 hafta ilk video, son 3 hafta 2. video yapılıyor. Ben 30DS'ten kalma 1lt limonata şişemi kullandım. İçindeki limonata ne hala geldi acep:KK9: Arttırmam gerekirse, 2kg luk dambıllarım var ama ağır gelebilir bu yüzden 1,5lt lik pet şişe kullanırım sanırım :)

özlemcim, disiplin sanırım benim soyadım:KK1: göbeğimden o kadar şikayetçiyim ki bu yüzden tatile kadar düzleştirebildiğim kadar düzleştirmek istiyorum...bu arada tatile 20 gün var:KK52:

bu arada bunları görüp kendimi motive etmişken, sizi de edeyim istedim..Kayracım dikkatle incelemeni rica ediyorum...Hiçbişi imkansız değil :KK66:
işte diyetle ve sporla verilen kilolar. aynı kişi olduğuna inanmak zor..

Eklentiler

• $4780033993_bccb638cb2.jpg
    $4780033993_bccb638cb2.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $IMAG0734 mfp.jpg
    $IMAG0734 mfp.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
devam;
bu kız, ingiltere bedeniyle 12 giyiyorken, 8'e düşmüş

Eklentiler

• $stacey2.jpg
    $stacey2.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 121
  • $staceyafter.jpg
    $staceyafter.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 131
canımcım, ne diye kızayım, yanlış anlamışsın.ben, nette "6 gün yapın 1 gün kasları dinlendirin" diye bişi ya dinledim jill'in kendi ağzından yada yabancı forumda okudum jill böyle diyor diye...ama tam olarak hatırlamadığım için işin aslı ne diye öğrenmek istedim:KK66: cünkü hergün yapılabiliyorsa, ben de açıkçası bir gün bile kaybetmek istemem. yaparım paşa paşa.

bu arada 30ds'in ne sıklıkta yapılacağıyla ile ilgili bi bilgiye ulaşamadım, dvd'nin arka kapağında günlük program diyor. Bundan da hergün yapılabileceği anlaşılabilir.
Ancak ripped in 30 days yapacaklar için yazıyorum; ilk videonun başlangıcında; bu egzersizi haftada 5-6 gün yapmanızı öneririm, ancak haftada 1 gün mutlaka dinlenmelisiniz diyor. Aklınızda bulunsun. Gerçi ben 6w -6p'i ara vermeden yapmayı planlıyorum. Böylece tatile kadar ilk level bitmiş olacak.

şu fotoyu ekleyip, mesaj yazma işimi sonladırayım...sabahtan beri çoştum..
işte jillian ve kilo verdirmeye çalıştığı yarışmacı...jillian'ın motivasyon resmi imiş :))

(şu kurabiyeyi unut artık. o lanet olası bi kurabiyeydi sadece !)

Eklentiler

• $jillian-michaels-positive-reinforcement-diet-shame.jpg
    $jillian-michaels-positive-reinforcement-diet-shame.jpg
    196,7 KB · Görüntüleme: 114
ooooooo sabah sabah güzel paylaşımlar olmuş.... ben dün düğündeydim gecede geç geldim çooook yorgundum birde ikizleri uyutmak zor oldu ve dolayısıyla dün yapamadım kendimi çook suçlu hissediyorum... kendime ne ceza versem ki

Arkadaşlar ben akşama bırakınca yapamıyorum ya yorgunum diyerekten en iyisi sabah yapmak sanırım en azından dinç oluyorsun :KK76:

level 2 -2.gün bitti... 1. günden daha fazla hareket yaptım... şınavların hepsini çektim.. ama yerde yapılan son hareketlerde ayaklarım halıda kayıyor... ve enson yapılan abs yi yapmakta zorlanıyorum... eminim kolaylaşacak ağrıım sızım yok... bende dambıl aldım... zira su şişeleri çok ağır yaaa

arkadaşlar bende dün başladım.burdaki yorumları ve fotoları görünce baya gaza geldim:KK9:linkleri indirdim dün gece başladım biraz zorlandım tabii ama cok diil..peki diyette uyguluyomusunuz yemenize nsl dikkat ediyosunuz emziren bi anne oldugum için nsl bi diyet yapabilirim?yazanlar olmuştur ama yorumların hepsini okumadım..

kızlaaar devam edin vazgeçmeyin.... ben fotoğrafta çekip karşılaşturdım çok bişey yok gibiydi tabi benim gözüm göbeğimde milim milim gidiyor e daha bugün 12 gün normal ... vesselam sanki incelmiyormuşum gibiydi.. ama az önce düğün için giyemediğim kıyafetleri çıkarıp denedim... hepsi süper oldu... pantolon ve eteklerde göbeğim hamile gibi çıkıyordu kol altlarım gömleklerde darlaşıyodu... ama hiç öyle olmadı .. ama daha fazlasını istiyorum... level 2 bana zor geldi ama devaaaaaaam.....bu arada ben 1 kilo verdim sadece....

canımm slmm bende bugün başliyorum inşşşşş:))))) akşam debelenmeye start verecem şu fotoları ekleyin kızlar yaa gaza gelelimm bizde daha yolun başındayız en azından level 1i sizi hayal ederek atlatırım ben mesela::KK37::KK37::KK37:

acaba akşama neler olacak:)))))))
daha önemlisi level 2 bittiğinde neler olacak artık zaman geçmezzz ya merak içindeyim hemen başlamak hatta bitirmek istiyorum:KK52::KK52::KK52:
:KK53:

aslında neler yapmam gerektiğini biliyorum ama ne oluyorsa birden bire salıyorum kendimi.Eşimde bana senden bi cacık olmaz diyor:KK43: Geçen ay koşu bandı almış bana.Bunuda bikenara atıp kullanmayacağımı düşünüyordu.sürekli kullandığımı görünce şaşırdı.(aslında beni gaza getirmek için söylüyor bunları)1 aydır herşey yolundaydı hergün kullanıyordum ama 6gündür hiçbişey yapmadım. Senin topiğin nerde orayıda incelemek isterim.spor olsun, beslenme olsun Neyi ne şekilde nezaman yapacağım konusunda kararsız kalıyorum bazen.:SEn Büyük TÜRKİYEzafer bayrağını elimize almamız lazım:-)
canım linkimi göndercektim özel mj gönder yok sende,buraya vermek isterdim ama link paylaşmak yasak bildiğim kadarıyla,neyse triendy'in başarı öyküsü 20 kilo verdi diye arattırırsan kk'da bulursun:))ben pek uğrayamasamda, aylardır devam eden fanlarım var:KK19: sağolsunlar canlı tutuyorlar topiğimi:KK9:
Cnm anlattıklrın aynen benim hikayemede benziyo.Aslında bu topikte günlük gibi açıp yazmak istiyorum ki başarmak isteyenlere de azim olur.

tabi canım açabilirsin çok iyi olur,, bende ilk topiğimi açtığımda bukadar ilgi görüceği aklıma gelmiyodu,ama bir kişiyi bile zayıflatsam bu beni mutlu eder düşüncesiyle açtım başarı öykümü anlattım ve sonuç,birsürü kişiye motivasyon oldu,bide öncesi ve sonrası bir sürü fotomu eklemiştim oraya,resimler gerçekten motive ediyo insanları:KK16:mutluyum yani:KK34:

Son düzenleme:
bugün 1/5.günümdeyim az sonra kalkıp başlıycam nasipse:KK15:bu harekletlerin içinde en rahatıma giden hareket şu hareket:KK4:bide kollarım acıyoya dahada fena hissediyorum yaparken ağrı sızıyı,ama ilk günkü acıdan eser kalmadı iyice alıştı kaslarım sanırsam:KK23:

2 aylık jillian michaels in egzersizlerinden sonra dün eski spor salonuma gidip kas ve yağ dağılımına baktım. spor salonunu bıraktktan ve jillian ile egzersizlere başladıktan sonraki 2 ay içindeki değişimlerim şöyle:

---kilo 1.100 gram arttı
---kas oranım 900 gram azaldı
---yağ 2 kilo artttı

bölgesel dağılımda

---sağ ve sol bacaklarım arasında yağ oranım ve kas oranım farklıydı (sağ bacağımda yağ oranı daha fazlaydı) yağ dağılımı arasındaki bu açık azalmış. kas kütlesi eşit hale gelmiş.
---kollardaki yağ oranı eşit, kas oranı arasında çok az fark var.
---gövdedeki kas oranı azalmış, yağ oranı artmış.

metabolizma hızım düşmüş biraz ama metabolizma yaşım 26 dan 22 ye inmiş ( sonunda güzel bir haber =D )

şimdi gelelim benim gözlemlerime =)

spora gittiğim zamanlar daha düzenli gitmeye çalışıyordum ve gittiğimde en az 2 saat egzersiz yapıyordum (haftada en az 3 defa gidiyordum) bu şekilde 3 ayın sonunda başlangıçta 5 kilo ile başladığım makinelerdeki hareketlerde çok yüksek sayılara ulaşmaya başlamıştım. fakat bir yerden sonra özellikle 3 ayın sonunda doğru artık hareketler etki etmiyor gibiydi. hep aynı tarz makinelerde aynı kaslar çalışıtığından vücut alışmaya ve pek de etki etmemeye başlamıştı yaptıklarım...

jillian ile egzersizlere başta hevesle başladım zamanla azalttım. haftada 2 ye indirdim. oysa her 2 günde bir düzenli yapsam çok farklı sonuç elde ederdim diye düşünüyorum. ayrıca spor salonunun aksine jillian da en fazla 1 saat egzersiz yapıyordum. jillianın yaptığı egzersizlerde 2 ayın sonunda dambılımı 1 kiloddan 2 kiloya anca çıkarabildim. çünkü hareketler daha fazla ağırlık için çok zorlayacıydı. eğer düzenli yapıp ağırlıkları da ona göre artırsaydım spor salonuna göre bundan daha fazla fayda görürdüm.

jillian ın egzersizlerinde spor salonunda olana göre kat kat fazla terliyorum. spor salonunda sadece koşarken terliyordum. ara vermedn ypılan tüm vücudu çalıştıran egzersizleri bu yönden daha faydalı buluyorum.

ayrıca vücut görüntüsü olarak jillianın egzersizlerinden daha fazla fayda sağladığımı düşünüyorum. bacağımın arkası daha pürüzsüz ve toto bölgem daha kalkık. kendimi daha dinç ve iyi hissediyorum. yeni hareketler ve programlardan sonra vücudumun birçok yeri ağrısa da.. =D

tüm bunlara rağmen vücut kilom ve yağ oranım artmışsa bunun sebebi benim düzensiz yapmamdır (diyete zaten hiç bir zaman dikkat etmedim. ne spor yaparken ne de sonrasında) fakat en önemlisi her gün yapılması gereken egzersizleri haftada 2 defa yapıp çok iyi sonuç beklemek anlamlı değil.

bu yüzden jillianın egzersizlerine devam etmeyi düşünüyorum. spor salonlarındaki ağırlıklara göre çok daha verimli olduğunu düşünüyorum ayrıca çok da zevk alıyorum =)

bilmemkaç sayfa link talebi okuduktan sonra karşıma çıkan ilk sonuç seninki oldu.ve sonuç: artan kilo ve yağ oranı, düşen kas oranı ve metabolizma hızı...demotive oldum açıkçası...

bilmemkaç sayfa link talebi okuduktan sonra karşıma çıkan ilk sonuç seninki oldu.ve sonuç: artan kilo ve yağ oranı, düşen kas oranı ve metabolizma hızı...demotive oldum açıkçası...

bunca kişi ve fotoğraf arasında bu arkadaşın yazısınımı okuyup demotive oldun....ilginç

arkadaşlar bende dün başladım.burdaki yorumları ve fotoları görünce baya gaza geldim:KK9:linkleri indirdim dün gece başladım biraz zorlandım tabii ama cok diil..peki diyette uyguluyomusunuz yemenize nsl dikkat ediyosunuz emziren bi anne oldugum için nsl bi diyet yapabilirim?yazanlar olmuştur ama yorumların hepsini okumadım..

spor yaptığınız zaman yağ yakmak istiyorsanız yediklerinize dikkat etmek zorundasınız.. neden mi... sporda harcadığınız enerjiyi yediklerinizden karbonhidrat ve protenlerden karşılarsınız . yedikleriniz çok kalorili yağlı şeyler değilse haliyle çabuk biter. kalan zamanda ise vücudunuzdaki yağ yanarak enerjiye dönüşür eğer siz yemekleri bol kalorili yerseniz önce yediğiniz kaloriyi harcayacağınızdan vücudunuzdaki kaloriyi yakamadan pert olursunuz... yani diyet yaparsanız vücuttaki yağları yapmazsanız yediğiniz yağları harcarsınız......mesela ben sabah aç karnına spor yapamıyorum şekerim var zaten... sabah bir haşlanma yumurta beni fazlasıyla tok tutuyor biraz domates salata ve peynir kahvaltımı oluşturuyor... anlatabildimmikine

spor yaptığınız zaman yağ yakmak istiyorsanız yediklerinize dikkat etmek zorundasınız.. neden mi... sporda harcadığınız enerjiyi yediklerinizden karbonhidrat ve protenlerden karşılarsınız . yedikleriniz çok kalorili yağlı şeyler değilse haliyle çabuk biter. kalan zamanda ise vücudunuzdaki yağ yanarak enerjiye dönüşür eğer siz yemekleri bol kalorili yerseniz önce yediğiniz kaloriyi harcayacağınızdan vücudunuzdaki kaloriyi yakamadan pert olursunuz... yani diyet yaparsanız vücuttaki yağları yapmazsanız yediğiniz yağları harcarsınız......mesela ben sabah aç karnına spor yapamıyorum şekerim var zaten... sabah bir haşlanma yumurta beni fazlasıyla tok tutuyor biraz domates salata ve peynir kahvaltımı oluşturuyor... anlatabildimmikine

CNMM ya ben bugün başlicam çalıştığım için akşam yapacam sporumu!!!mesela bugün sabah aç karnına bi yeşil çay içtim bide nesfit yedim bir kase şu an çok açım böle doğrumu yapıyorum acaba???
kastan kaybetmekten korkuyorum ama spor yaparsam heralde öle bi sorunda olmaz sizce????:KK4::KK4:

X