Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlaaar devam edin vazgeçmeyin.... ben fotoğrafta çekip karşılaşturdım çok bişey yok gibiydi tabi benim gözüm göbeğimde milim milim gidiyor e daha bugün 12 gün normal ... vesselam sanki incelmiyormuşum gibiydi.. ama az önce düğün için giyemediğim kıyafetleri çıkarıp denedim... hepsi süper oldu... pantolon ve eteklerde göbeğim hamile gibi çıkıyordu kol altlarım gömleklerde darlaşıyodu... ama hiç öyle olmadı .. ama daha fazlasını istiyorum... level 2 bana zor geldi ama devaaaaaaam.....bu arada ben 1 kilo verdim sadece....

kızlarrrrr ben jillianla ilk günümü tamamladım günde 2 kez yapalım 15 gunde incelelim fikrimden tamamen vazgeçtim yaptım bitirdim duş aldım oturdum hala kollarım titriyo sanki tutulurmuyumki yarına:44::44: bu arada ben 40 dk koşu bandında yürüdüğümde bile bu kadar terlemiyordum aslında bunu yaptıktan sonra veya yapmadan biraz yürüyüş veya leslie yapabilsek tam süper olur walla ben diyetteyim bide foto çektim ölçülerimide aldım bakalım ne kadar dayanabilirim ama şöle 5 gunde felan farkederse ben bırakmam sanırım insan sıkılmıyo yaparken bide kısa ya hemen bitiveriyo sanki çok vakit almamasıda süper bişi inşallah faydasını görürüz kızlar bi 10 kılo versem azda sıkılaşsam tamam kilo vermeden yaparsak yağlarımızı kasa çevirirmi acaba kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

Ahh keşke verebilsek 10 kg:-( bendede 1 aydır koşu bandı var istisnalar hariç hergün yarım saat 1 saat duruma göre değişiyor.arkasında 15dk kondisyon bisikleti,,, ab rocek mekik aletinin 20-30 dakikalık videosu, 15 gündürde jillian'ın yapıyorum.Bunları yapınca kendimi çok enerjik hissediyorum.Ama 5 gündür hiç bişey yapmadım bu yüzden kendimi kötü hissediyorum

Son düzenleme:

1 ayda baya değişiklik olmuştur ama sanırım bu kadar sporla

senin adına çok sevindim..devamm
bende bugün 1/4 ü yaptım..dünkü kadar zorlamadı bugün..yalnızca ilk cardio da zorlanıyorum hala o da herhalde vücut tam ısınmadığı için..kaldı ilk levelin bitmesine 6 gün fotoları paylaşacam bitince bakalım değişiklik olacak mı?sabırsızlanıyorum

karın bölgesinde degişim gayet güzel ve farkedilir bişekilde kalcada ne gibi değisimler oldu acaba

1/4 şimdi bitirdim şimdide yürüyüşe gidiyorum anneme kadar yürüyüp gelicem10dk 10dkdır,bide geliş etti 20 dk,,gelincede saunaya girdimmi 30dk bittii bugünüm,bakalım bugün başladım eski sağlıklı beslenmeme,,bakalım sonuçlar ne olucak,eşimle 1aylığına iddaya girdim bile 10cm incelmeye

level 1 7.günümü de yaptım bugun daha kolay yaptım demek ki yaptıkça kaslarda güçleniyor 3 gün sonra level 2 ye geçecğim bakalım level 2de ne değişimler olcak merakla beklıyorum

arkadaşım 79 kg.dan nasıl 62 kiloya düştün, nekadar zamanda oldu?bilgilendirirsen sevinirim.

karın bölgesinde degişim gayet güzel ve farkedilir bişekilde kalcada ne gibi değisimler oldu acaba

evet belim baya bi inceldi, göbek sorunum yok diyodum ama varmış, şu an dümdüz. ben hiç ölçü almadım o yüzden basenden falan ne kadar inceldiğimi bilemiyorum ama 38den 36 bedene düştüm. şu an Killer Buns yapıyorum, basen ve popoya yönelik. bakalım değişim nasıl olacak.

iyi geceler kızlar,
bende aslında 15 gün sonra müsait olup başlayacaktım ama artık yeter dedim göbeğimi görüp üzülmektense akşam gece 11 de start verdim.
ilk günüm oldu bugun.

Son düzenleme:
arkadaşım 79 kg.dan nasıl 62 kiloya düştün, nekadar zamanda oldu?bilgilendirirsen sevinirim.

canım ben 11 ayda tam 20 kilo verdim 59.8 olmuştum,sonra hiç dikkat etmeden 5-6 ay geçirdim,60-61kg gidip geliyodum,sonra eşimle 1aylığına iddaya girdim hırslandım yine 56.9a düştüm,sonra bıraktım yine serbest takılmaya başladım abur cubur ,geç yemek yemeler hiç spor yok hareket yoktu tabi 61 oldum,1hafta arka arkaya mecburiyetten gece 11-12lerde yemek yedik haliyle üstünede uyuduk noldu göbek popo olarak geri dönmüşte haberim yok,belimden düşen kotumun içine sıpsıkı tam girince anladım aldım ölçülerimi,5er cm almışım heryerimden,tekrar eşimle 1aylığına iddaya girdik 10cm incelicem bakalım olursa 1ayda
inşallah işe yarar bu,2ay önceki kiloma ve bedenime dönmek istiyorum

nasıl düştüm bu kiloya??
sağlıklı beslenerek neyi nerde ne miktarda yiyeceğimi herşeyi öğrenmiştim uyguladım ve başardım,başarı öykümü anlattığım bi topicim var istersen bakabilirsinayrıntılı şekilde herşeyi yazdım orda ,hatta işine yarıycak birçok bilgiyide paylaştımyok yok yani

Son düzenleme:
3 tüp bebek denemesihormon takviyelerişiştim de şiştim.7 ay oldu doğum yapalı 4 aylık hamile gibi görünüyorum.
61 kilodayım boyum da 1 60 ,
gögüslerimde oldum olası büyük birde göbek eklenince top gibi oldum kalçam ve bacaklarım orta durumda.
giydiğimhiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime .çünkü ben 2 sene kadar önce yani tedavilerden önce 44 ile 48 kilo arasındayım. maksimum 36 beden olmuştum. şimdi ise 40
er gün yarım saat ayırıp düzenli yaparım umarım, birde su,yeşilçay ve akşam 6 dan sonra yemek olayını yasakladım kendime.

iyi geceler kızlar,
bende aslında 15 gün sonra müsait olup başlayacaktım ama artık yeter dedim göbeğimi görüp üzülmektense akşam gece 11 de start verdim.
ilk günüm oldu bugun.

iyi yaptın canım baslamak bitirmenin yarısıdır inşallah 30/30 larıda görürüz

sabah yapmayı planlıyordum egzersizleri ama bebişlerden dolayı çok müsait olmam diye geceden başladım.birde dambıl aldım 1 er kilo. normalde kaldırmak kolayda egzersiz esnasına zorladı alışırım zamanla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…