- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.221
rudıcmmmmmmmmmm
benm 1/2 deym bugn ıtıbarı ıle
ben pet sıse bulamadm evde
ne yaptm bılıyor musun
hadı guldureym senı bıraz
ıkı tane kutu süt aldm buzdolabından
onlarla yaptm
:) çok komik ya aklıma gelmezdi. sütlerin halini düşünemiyoruum.
canım arkadaş linkleri paylaşmış sağolsun, ben sana kısaca anlatıyım, bu linklerde videolar parça parça değil zaten, her bir level 1 video, ve her leveli 10 gün yapacaksın. bu şekilde 3 videoyu 30 günde bitirmiş olacaksıın.. benim tavsiyem hiç ara vermeden yapman, ama buradaki arkadaşların bazıları 6 gün yapıyor, 1 gün ara veriyo, tercih senin.. sonra aynanın karşısına geçip waaaaawwwwwww bu da kiim diye hayrete düşeceksiinnn... işte bu kadaaarrr...
ruuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allah'ımm sana geliyorummmmm
an itibariyle level 1 -1. günü yaptım ama yarına nolurum hiçbi fikrim yok.. 1 aydır düzenli pilatese gidiyorum kondisyonumda iyi sayılır ama resmen kösüldümm
Anacım nedir bu kadınların çilesi yaaa, 2 gram verip 3 cm incelicez die yapmadığımız kalmıyorr...
Sana güveniyorum Jillian ablaaa, son umudumsunn
ben 1 litrelik pet şişeleri su doldurdum onlarla yapıyorum
günaydın kızlarrrrr her yerim ağrıyor ama vazgeçmek yok şimdi level1 3. yapacağım.sabah tartıldımmmmm 59.4 geldim.hedefe yaklaşıyorummmm
Arkidişler.... Şimdi 1 Haftaya babam ve annem geliyor İstanbuldan 1 temmuzda... Ben 2 gündür yapamadımdaha doğrusu yaptım ama cumartesi günü yarım yapabildim bebeğim ağladı bende uyuya kalmışım amadün hiçyapmadım şimdi ben nasıl devam etmeliyim anlamadım ara verdiğim için tekrar baştanmı başlıcam?
Yapsam mmı yapmasam mmıı ???
rudıcmmmmmmmmmm
benm 1/2 deym bugn ıtıbarı ıle
ben pet sıse bulamadm evde
ne yaptm bılıyor musun
hadı guldureym senı bıraz
ıkı tane kutu süt aldm buzdolabından
onlarla yaptm
ben bugün dinleniyorum..... gerçi şeytan dürtüyor yap diyeee
ben de ağırlık olarak cam kavanoz kullanıyorum içleri su dolu
şişlerle olmuyor mu? kaçar kiloluk alsak ki