Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

.İyi akşamlar arkadaşlar,tez zamanda sıkılaşmalar..

bende denemek istiyorum..zaten call yapıyorum..sabahlarida bunu denemek istiyorumm..rica etsem bana indirebileceğim bir link yollar mısınız?:KK16:

rudicim senin spor yapacak vaktin kalıyor mu benimkiler 7 aylıkken ben yetişemiyordum

benim uyumaya bilr vaktim kalmıyor. ama önceki halimi düşünürsem 46 kilolarda 0 beden biri olarak. bu halim çok kötü geliyor göbek ve 61 kilo kendimi hiç böyle hayal bile edemezdim. o nedenle azim ettim inşallah başlayacağım yalnız 2 hafta kadar sonra .
bu arada yardımcı bir bayan var yanımda gün içinde destek oluyor.
maşallah sen büyütmüşsün artık rahatlamışsındır.

benim uyumaya bilr vaktim kalmıyor. ama önceki halimi düşünürsem 46 kilolarda 0 beden biri olarak. bu halim çok kötü geliyor göbek ve 61 kilo kendimi hiç böyle hayal bile edemezdim. o nedenle azim ettim inşallah başlayacağım yalnız 2 hafta kadar sonra .
bu arada yardımcı bir bayan var yanımda gün içinde destek oluyor.
maşallah sen büyütmüşsün artık rahatlamışsındır.

hımmm gündüz yardımcın varsa en azından gündüz biraz rahatsın....

Level 1/4 bitti. Az önce dayanamadım, ölçülerimi aldım yine :KK9: Ay ben çok sabırsızım yaaaa! Kalçadan ve belden yarımşar cm incelmişim. Ama 10. gün bitene kadar daha bakmam. Söz verdim kendime. Kalça 91.5, bel 64.5 olmuş. Belim az daha incelse... :106:

level 1 4.gün yapacağım bende şimdi.bacaklarım kollarım her yerım nasıl ağrıyor.ama bu ağrı iyiye işaret olduğundan mutlu oluyorum:KK52::KK52:

kızlar benimde 1. level da 4.günüm bitti gerçekten sıkılaştım incelme oldu
diyette yapıyorum ama resmen 1 kilo altım
nasıl birşey anlayamadım hem inceldim hem kilo aldım

X